pip11 komentáře u knih
Lehce čtivá kniha s pomalu se rozvíjejícím dějem, tempo odpovídá dané době na venkově. Příběh má vícero postav, které se rozvíjí, a o každém z Ivy Hill je alespoň zmínka. Osudy hrdinů však zůstaly otevřené a doufám, že se v dalším díle dozvím více.
Třetí vánoční kniha od Mandy Baggot. Opět krásný sváteční příběh z velkoměsta, ve kterém je vánoční atmosféra a romantika. Je to pěkný příběh, tak jako dva předchozí, i když ty asi o kapku víc. Autorčiny vánoční knihy jsou moc povedené, už se těším na ty letní.
Bylo to pěkné i když tam byly smutné části. Oba příběhy se mi líbily, je to asi nejpovedenější kniha od této autorky.
Příjemný příběh, obě časové linky byly zajímavé, ale trochu se to vleklo. Možná si přečtu i pokračování.
Příběh dvojčat byl příjemně čtivý, nechybělo lehké napětí a odkrývání tajemství.
Pěkná vánoční romantika, kterou prostupovalo tajemství Pierceovy rodiny a které se díky Camille podařilo rozuzlit. Období vánočních svátků dodalo knize na kouzle. Nenáročná, ale hezká a čtivá.
Velmi emocionální kniha, naprosto srdcervoucí. Tolik utrpení a zoufalství, až jsem nemohla popadnout dech. Příběh je o dívce, která žije v temné nekončící noci. Poté co už ztratila veškerou naději, se jí začíná pomalu otevírat nová budoucnost. Slovy příliš nelze popsat tento příběh, je hluboký a velmi silný.
Báječně čtivá kniha, lehká a svižná. Způsob jakým tento román autorka napsala, mě dokonale chytil a do poslední strany nepustil. Krásný a dojemný příběh o Romanovi a Grace, kteří po všech ranách minulosti k sobě složitě hledají cestu.
Velice krásně vyprávěný příběh o Rachab, zaměřující se hlavně na její život po Jerichu mezi Izraelity. Je to hluboký, emociální a velmi realistický příběh. Knihy od Tessy Afshar jsou překrásné a mohu jen doporučit tuto biblickou beletrii.
Překrásné, je to úžasný příběh. Je to plynulé pokračování prvního dílu, tentokrát o Marcusově hledání a cestě, ale nejen o ní…. Příběh osloví duši a srdce.
Nádherný příběh, který popisuje život Hadaši v době začátku křesťanství. Kniha ukazuje na tehdejší život v Římě, Efezu a Jeruzalémě. Je to velký příběh, který se nedá jednoduše popsat. Vtáhne vás do děje a provede vás touto dobou, se vším utrpením, nadějemi, nenávistí, krutostí a radostmi. Těším se na zbytek této trilogie.
Rozhodně to nemá nic společného s Austenovou, je to takové divné přiživování se. Příběh o životě obyčených lidí a hlavně o služce Sáře s tím, že tento pohled je, řekla bych, dost pravdivý. Rozhodně se tyto společenské vrstvy diametrálně lišily a tato kniha se snaží dost reálně přiblížit tyto rozdíly. Některé momenty jsou sice dost vynucené, ale jsou aspoň dosti krátké. Tento román by byl pěkný sám o sobě a nemusel se nutně spojovat s Pýchou a předsudkem. Myslím, že by mu to prospělo.
V průběhu čtení jsem to chtěla vzdát. Byla to kniha plná tajemství, intrik a šílenství. Obálka je pěkná, ale to je asi tak vše. Za mě zklamání a autorce se již vyhnu.
Kniha se mi líbila ještě o něco víc, než předchozí příběh. Pohodové a zábavné čtení.
Když jsem chtěla poprvé vyzkoušet některou z knih této spisovatelky, nevěděla jsem co očekávat. Je to krásný román s reálnými postavami, poutavým dějem a úžasným koncem.
Zábavná a příjemně relaxační četba. Bylo to pěkné, doktoři zase zasáhli a spravedlnost zvítězila.
Byla jsem zvědavá na tuto sérii, ovšem začátkem jsem se musela prokousat, než jsem si zvykla na prostředí. Potom už to dostalo spád a a bylo to čtivé.
Kniha mě velmi mile překvapila.Thriller, který je napsán ze dvou pohledů, ve dvou rozměrech, které se vzájemně proplétali. Román v tajemné a napínavě mrazivé atmosféře, ktera mě nutila stále dál obracet strany. Skvělý debutový příběh.
Dva příběhy ve dvou časových rovinách, s extra dávkou romantiky. Minulost i současnost se odehrává na zámku a v okolí Loiry. Je to kouzelně romantický příběh o Alexandře, která ve Francii hledá příběh své prababičky Gabrielly a nalezne i svůj.
Velmi jsem si oblíbila knihy od Julie Klassen, která je výborný vypravěč. Nejsou přeslazené, mají napětí a tajemno, prostě svělá atmosféra. Kniha Učitelova dcéra je moc pěkný příběh, spousta napětí a tentokrát i spiknutí a nebezpečí.