pip11 komentáře u knih
Opět krásný, něžný a dojemný příběh. Psáno velmi poutavě a mám problém knihy Klassenové odložit, dokud nejsem na konci.
Tak tohle byla pro mě báječná kniha, skutečně zábavná, u které jsem se hodně nasmála. Rozhodně doporučuji. Je to oddychovka, ale příjemně a poutavě psaná. Určitě se ke knize vrátím.
Skvělá kniha, byla poutavá, tajemná a neobvyklá. Od začátku to bylo příjemné čtení, v polovině knihy už to bylo napínavé a nebylo snadné ji odložit. Kouknu se i po dalších titulech této autorky.
Další kniha, kterou jsem si od této spisovatelky vychutnala. Děj je svižný, napínavý a čte se moc příjemně.
Hezký děj, hezká kniha, moc se mi líbila.
Příběh to je pěkný, ovšem poněkud rozvláčný. Prvních 150 stran mě stálo velké úsilí zdolat, potom už to celkem šlo. Zajímavý příběh, plný líčení dopodrobna všech vztahů, emocí a událostí.
Další moc podařený historický příběh. Opět nechybí trocha romantiky a spousta napětí :)
Pěkná kniha i detektivní zápletka se povedla. Dávám ale raději přednost historickým,ty se mi líbí více.
Má první od Nory Roberts. Velmi povedená kniha, nemohla jsem ji odložit a určitě se k ní opět vrátím. Velmi dobře pojaté téma reinkarnace a duchů, skvěle popsané až reálně. Mohu rozhodně doporučit je to skvělý příběh.
Skvělý příběh z viktoriánského Londýna, který nás také přivádí ve vzpomímkách do Jižní Afriky a americké občanské války. Postava Williama Pinkertona je skutečná a celá jeho rodina taktéž. Adam Folle je už smyšlený. Celý román je neskutečně čtivý, vtáhne vás a pomalu vás provádí tímto již uplynulým časem.Tuto knihu jsem si nesmírně ráda vychutnala.
Skvělé :) příjemně dobrodružné a romantické. Moc se těším na další knihy série.
Kniha byla výrazně vtipná až do závěrečné části. To jako fákt? No u klidnějšího průběhu by mi ten závěr nevadil, ale po tom co jsem se celou dobu smála, to bylo krapet divné.
Pěkný Austenovský víkend :) Bylo to milé a pohodové.
Jak bylo řečeno alzbeta4340 ,,Jedná se spíš o romantickou hříčku"
to určitě a mě se to líbilo.
Je to má druhá kniha od Kate Morton a je to neuvěřitelné, jak spletité příběhy dokáže psát. Tak poutavý příběh, který je spíše detektivkou, jsem nečekala. Začátkem jsem se musela prokousat, ano vím že bez úvodu do postav a děje by to nešlo. Poté to začalo mít spád a nedalo se knihu odložit. Takže pokud máte rádi napětí s kapkou romantiky, mohu pouze doporučit.
Moc pěkné, bylo to takové pohlazení po duši :) Jako dítě mě tato kniha minula, jsem ráda že jsem si ji přečetla.
Mé dojmy jsou báječné :) Moc příjemné prolínání minulosti se současností, četla se velmi lehce a svižně. Celý příběh byl moc příjemně vymyšlen i zpracován a mohu pouze doporučit. Prostředí obou úrovní bylo tak zajímavé, jak jen to jde. Určitě brzy sáhnu po druhé knize a doufám, že se budu bavit stejně skvěle. Jen škoda, že zatím vyšly pouze tyto dvě knihy.
První půle byla velmi nezajímavá, příliš ,,rozlezlý" popis osob. Když už se začalo vyšetřovat, začalo to být konečně zajímavé.
Mám ráda knihy o cestování v čase, proto jsem sáhla i po této. Ovšem tohle opravdu nebyla povedená volba. Jsem z příběhu rozčarovaná.
Skvělá romance z období kolonizace Ameriky, kdy lady Elizabeth „Liberty“ pokorně čelí ranám osudu s přicházející válkou za nezávislost. Patriot Noble Rynallt jí jako jediný podá pomocnou ruku, i když jsou z nepřátelských stran. Děj oplývá spoustou historických detailů, trochou napětí, intrik a dramatu. Krásně a laskavě vyprávěný romantický příběh, ke kterému se moc ráda vrátím :)
Dokonalý průvodce ptačím světem :) Kdykoliv si nejsem jistá, nahlédnu a identifikace je předem zaručena.
První díl serie začíná akcí a napětím od samotného začátku a trvá až do posledních stran. Krimi příběh z prostředí pobřežní stráže, kde nechybí také romantická zápletka.