pip11 komentáře u knih
Tenhle příběh nebyl ani zdaleka tak vtipný jako předchozí knihy. Byl hezký, milý a místy zábavný, ale ostatní knihy se mi líbily více. Chyběl mi zde ten nekončící bláznivý humor.
Jedno z mnoha rozhodnutí v životě Hannah při návratu do L.A… jak se budou vyvíjet dvě cesty od onoho ,,osudového“ okamžiku? Žádné scifi neočekávejte, je to reálný příběh, ve kterém se ukáží dva směry, neboli co by bylo kdyby se rozhodla jinak. Pohled na oba směry, kdy se každý ubírá po jiné cestě, ukáže, jak rozhodnutí může ovlivnit život. Hezky a lehce psaný příběh o důsledku našich rozhodnutí. Bylo to velmi příjemné čtení a moc se mi to líbilo.
Úchvatně napsaný příběh :D Četla jsem ji jedním dechem.
Kniha naprosto předčila mé očekávání. Co jsem ji dočetla, ještě tentýž den jsem běžela koupit Faju.
Poutavé a napínavé díly této série na sebe plynule navazují a tudíž je doporučuji číst ve správném pořadí. Abigail jako vždy hraje ty své vyšinuté zákulisní hrátky a já se těším na okamžik, kdy jim konečně Lauren učiní přítrž. Tento díl byl zatím nejlepší.
Nenáročný, ale napínavý příběh, u kterého jsem se místy i zasmála. Je to oddechové a svižné čtení a ani ničemu nevadí, že čtu díly napřeskáčku tak, jak se mi dostanou do ruky.
Poutavé, ale taky dost smutné čtení plné traumat mladých dívek odložených do internátní školy. Duchařský příběh s detektivní linkou, odehrávající se na velmi nevlídném místě poznamenaným tragédiemi…
Moc se mi to líbilo, byl to krásný příběh s nepředvídatelným dějem. První díl jsem nečetla, ale rozhodně se těším na pokračování.
Bláznivě zábavný příběh, u kterého jsem se často zasmála. Ideální oddechovka, kterou jsem ráda a s úsměvem přečetla. Knihu jsem si skvěle užila a dobře se pobavila navzdory, pro mě nepochopitelnému, nízkému hodnocení.
Tentokrát to byl výlet do Itálie, do kouzelného městečka Amalfi. Lia, živící se neobvyklým uměleckým směrem, se nečekaně dozvídá informaci, která otřese jejím životem. Spontánně odjíždí, aby se setkala s osobou, o které neměla ani tušení… Zároveň doufá, že najde inspiraci ke své nové zakázce. Opět hezky popsané prostředí a příjemný letní příběh.
Příběh ze zákulisí rockového turné se mi líbil, bylo to neobvyklé a taky hodně zábavné. Vtipnost v této knize vede, je to příjemná oddechovka.
Atraktivní prostředí zákulisí Londýnské metropolitní opery bylo velmi příjemné. Tilly, maskérka pracující s velkými operními hvězdami, dokonale rozumí své práci a zbožňuje ji. Je však naprosto levá na práci s počítači a tak jednoho dne otevře soubor s virem, který se začne šířit. To je ale jen začátek naprosto nečekaných událostí, které na ni čekají. Hezký příběh, ale na plný počet * to nedotáhl.
Pěkný příběh o léčitelce a pojídačce hříchů, která pátrá po své záhadné minulosti. Začátek je sice rozvláčný, ale potom to nabere spád a dobrodružný nádech.
Každodenní cesta vlakem, lidé, kteří se bez povšimnutí míjejí až do jednoho dne. Příběh o přátelství, které pomalu vzniká mezi lidmi tak odlišnými jak jen to jde. Za vším stojí Iona, velmi energická a výstřední žena. Krásný, laskavý a mile úsměvný příběh, který byl moc pěkný.
Lehké a příjemné čtení s trochou humoru. Postavy i celý příběh se mi líbil, bylo to pohodové a moc milé.
Příběh byl zajímavý, ale dost mi vadilo chování hlavního hrdiny a jeho rodiny. Lidé s pocitem nadřazenosti nad druhými v maximální míře, tak se aspoň prezentovali a smýšleli.
Moc pěkný a milý příběh o hledání svého skutečného já a přitom nalézání nových přátelství. Bylo to dojemné i vtipné.
Myslela jsem, že knihu ohodnotím tak max. trojkou, ale zhruba od poloviny to už bylo lepší. Konec to však zlepšil ještě výrazněji, teta Elizabeth a Regina byly skvělé.
Příběh, ve kterém se dozvíte něco málo o Japonsku, které já moc nemusím. Bylo to hezké hlavně díky fotografování. Konec se mi líbil, ale celkově to bylo spíše průměrné čtení.
Tuto knihu jsem si odkládala na klidnější období, abych si ji náležitě vychutnala. Příběh se mi dle očekávání velmi líbil, byl vtipný a mě se až nechtělo dočíst, protože mě od autorky už nic nového nečeká. Zábavný pohled na tehdejší společnost spolu s příjemným stylem vyjadřování si mě opět získal.
Poklidný příběh o náhodných setkáních a hledaní sama sebe. Pěkný, milý a lehce plynoucí děj odehrávající se na ostrově Jersey.