Pípasek komentáře u knih
Autorka opět nezklamala, hlavně čtenáře opravdu drsných thrillerů. Krvavé, napínavé místy až odpuzující. Kdo Karin vyhledává, nebude zklamán.
Vánoce nejsou vždy šťastné a veselé, mohou se změnit v naprostý horor. O tom Vás tato kniha přesvědčí
Nebudu zde vypisovat obsah knihy, ale pro mne napínavé čtení s jedním závěrem, pomsta nebývá vždy "sladká".
Neuvěřitelně dojemný, strhující příběh statečné ženy, která si sáhla na opravdové dno a přece se nevzdala. Tuto knihu doporučuji všem, kdo pochybují o hrůze holocaustu
Velmi příjemná detektivka, možná, že se tam i dost současných rádobypodnikatelů pozná.
Super román, který je pokračováním úspěšné Čokoládovny. Milovníci romantiky i napínavých zápletek, si opět přijdou na své. Už aby vyšlo pokračování Osudová léta
Máte-li rádi knihy s dějem, kdy se účastníci děje sice na každé stránce "milují", ale všechno je naopak, pak neváhejte. Ovšem něžnější část si asi i popláče. A konec ??? Naprosto neočekávaný
Napínavé čtivé, podezřelí jsou všichni, rozuzlení překvapivé. Přečteno bez přestávky.
Naprostý souhlas, nádherný román prolínající minulost i současnost. Celou knihou se táhne tajemství jednoho uměleckého předmětu. Vše korunováno vynikajícím stylem psaní autorky
Pěkná, čtivá romantika. Když do šťastného manželství zasáhne tragická nehoda.......
Tak toto byla síla, jedna z nejkrásnějších knih. Dvě sestry dvojčata se rozejdou , aby každá žila svůj příběh. Po letech se kruh uzavírá jejich dětmi. Všichni zažijí plno ústrků, nenávisti a pohrdání. Bohužel nic není zadarmo. Krásný román pro romantické duše
Tato kniha se autorce opět velmi povedla. Soudní antropoložka Brennanová má dost svých problémů, hlavně zdravotních a ještě musí řešit odložené případy pohřešovaných dětí. Opravdu žádná oddechovka, chvilkami brnkání na nervy.
Obdivuji odvahu lidí pustit si do domu kohokoliv neznámého a ještě k tomu jako "člena" rodiny. Stačí pár videí na Facebooku a jde z toho hrůza. Konec naprosto nečekaný.
Tato kniha není pro každého, začátek není lehký, ovšem později se všechna temnota a hrůza dostává na povrch. Podezřelých je hodně, konec překvapí.
Kdo má rád hororovou tajemnou tematiku, přijde se na své. Velmi čtivé, místy drsné
Tak takovou rodinu nechce asi nikdo. Lži, manipulace, podrazy, nenávist a hlavně boj o dědictví čtyř dětí. Dostat se k penězům bude cesta strastiplná a naprosto zbytečná