Pípasek komentáře u knih
Naprosto strhující román. Autorka se inspirovala životními osudy babiček a později i jejich dětí. Souhlasím se všemi předcházejícími komentáři, pět hvězdiček je málo.
Tak toto bylo něco. Velmi dobře napsaná kniha zachycující surrealisticky životy hlavních protagonistů (nevěra, znásilnění, demence), a jejich boj s nenávistí, rasismem a brutálními vraždami. Odtrhnout se od čtení je opravdu těžké i když kniha je velmi obsáhlá (459 str.)
V knize jsou sice uvedena data budoucí, ale děj se může odehrát kdykoliv. Nebudu nic prozrazovat, ale znáte-li rčení : lidské spiknutí je horší než Boží dopuštění, potom Vás děj naprosto strhne. Ze zničující nenávisti založené na výmyslech a lžích doslova mrazí, Nejhorší je, že jsou zmanipulováni i děti
Laskavý příběh muže, který se snaží najít odpověď na to, co dělá špatně. Mě osobně se kniha líbila . Žádné výmysly, prostě život.
Dojemný román vychází ze skutečných událostí v Americké knihovně v Paříži, stanete se svědkem nejen lásky a snění, ale i hrdinství po po vpádu nacistů do Paříže. Opravdu nádherné čtení , které vyvolá všechny emoce
Pro čtenáře thrillerů z lékařského prostředí. Chce to pevné nervy a silný žaludek při líčení některých zákroků o sexuálních praktikách nemluvě
Krásná romantika, kde najdete vše. Lásku, rozhádanou rodinu, opravdové přátelství
Obával jsem se, zda se nejedná o nějakou duchařinu, ale v žádném případě. Super čtení .
Nebo-li "Jednou jsi dole, jednou nahoře", jak zpívá pan Werich. Krásný příběh ze života rodiny, která se vyrovnává i s postižením syna
Zajímavá kniha, hlavně soupis oblíbených jedů Nelly Clavingerové na konci. Koho zajímá historie nebude zklamán, samozřejmě nechybí propojení se současností, resp. problémy historičky v manželství
Kniha zaujme od první stránky, vyjdou na povrch i ty nejintimnější události ze života všech účastníků. Život plný lesku, peněz, moci, ale i zrady, tragédií , smrti. Neštěstí a smrt se rodině Kennedyových nevyhnula ani v dalších letech.
Také nechápu tak nízká hodnocení, pro nás nádherný příběh maďarské Židovky a amerického důstojníka. Příběh o síle lásky a hlavně přátelství inspirovanými skutečnými událostmi, které přibližuje poznámka autorky
Historický román plný napětí, odvahy, zrady i romantiky. Psychiatrické léčebny v 19. století vzbuzují naprostou hrůzu a beznaděj
Drsný, temný thriller, plný vražd, prostituce, sexu a násilí.
Super!!! Jak jinak u autorky. Všechny knihy přečteny na jeden zátah.
Pro mne hodně děsivé psycho, nervy drásající. Přístup manžela byl naprosto zvrácený a nepochopitelný, žádné "v dobrém i zlém"
Naprosto zasloužené označení "Světový bestseller". V napětí jste po celou dobu, chvílemi až mrazí z výkonu policejní potápěčky- dívky pod hladinou. Její práce - horor.
Vše napsáno, nádherná romantika i tragický osud Titaniku