Pitbullka Pitbullka komentáře u knih

Temný experiment Temný experiment Gwenda Bond

Doplnění některých informací ze seriálu, ale zklamalo mě to, bohužel o dost slabší než seriál.

04.08.2019 3 z 5

Okrsek VIII Okrsek VIII Adam LeBor

Skvělá změna po severských krimi. Mohu jen doporučit.

28.07.2019 4 z 5

Sex a lži Sex a lži Leïla Slimani

Skvěle napsané, nakreslené. Aspoň trošku člověk vidí hrůzy, které se ještě dnes dějí. Můžeme být rádi za to, jak se máme zde.

22.07.2019 5 z 5

Takoví normální #přátelé Takoví normální #přátelé Sarah Alderson

Od knihy jsem neměla moc velká očekávání, ale to jsem se zmýlila. Kniha je skvělá, za dopoledne jsem ji přečetla, nemohla jsem se vůbec odtrhnout. A ten konec? Opravdu síla.

21.07.2019 5 z 5

Neohrožené ženy: Sto padesát let boje za volnost, rovnost a sesterství Neohrožené ženy: Sto padesát let boje za volnost, rovnost a sesterství Marta Breen

Ačkoliv je kresba poměrně jednoduchá, je tato kniha skvělá. Dozvěděla jsem se nové informace podané zábavnou formou. Velice mile mě tato kniha překvapila.

18.07.2019 5 z 5

Léon a Louise Léon a Louise Alex Capus

Příjemný příběh, ale pro mě ničím výjimečný.

17.07.2019 3 z 5

České záhady - Naše Akta X České záhady - Naše Akta X Štěpánka Saadouni

Obecné, kniha hodně klouže po povrchu, pokud už máte o tomhle trochu něco načteno, nedozvíte se nic extra nového.

14.07.2019 2 z 5

Poslední vlak do Helsingøru Poslední vlak do Helsingøru Heidi Amsinck

Tohle bylo naprosto super, tajemné, mysteriózní, melancholické. Trošku mi to připomínalo styl finského podivna.

13.07.2019 5 z 5

Sleduj mě Sleduj mě A. V. Geiger

Příběh byl hodně čtivý a přesně vystihuje dnešní dobu sociálních sítí a poukazuje na možná nebezpečí. Jen škoda, že postavy byly takové trošku plytké.

12.07.2019 4 z 5

Šamanova pomsta Šamanova pomsta V. Mahaněnko (p)

Akční, napínavé, čtivé!

09.07.2019 4 z 5

Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

Krásný, něžný, smutný a dojemný příběh. Bylo to silné čtení.

05.07.2019 5 z 5

Furyborn Furyborn Claire Legrand

Mě ten příběh bavil, ale tolik pojmů, jmen bez vysvětlení? Chvilkami jsem byla vážně ztracená. Doufám, že druhý díl bude v tomto lepší.

29.06.2019 4 z 5

Major Tom a modrý anděl Major Tom a modrý anděl David Barnett

Milý, vtipný, lehce sarkastický příběh. Nenáročné čtení.

26.06.2019 4 z 5

Zaslíbená Země Nezemě 2 Zaslíbená Země Nezemě 2 Kaiu Širai

Druhý díl se mi líbil ještě víc než první, dej je plný akce, příběh nemá hluchá místa. Jsem zvědavá na třetí díl

25.06.2019 5 z 5

Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová Jessica Townsend

Nebylo to špatné, ale čekala jsem od toho víc. Svět ani příběh samotný mě příliš nezaujal. Určitě bych nesrovnávala s HP, který je o několik úrovní výš.

25.06.2019 3 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Silný příběh a určitě nezpochybňuji ty hrůzy, které tehdy lidé museli zažívat. Ale tenhle případ byl plný náhod, Lale byl na mě až moc neohrožený, chvilkami jsem měla problém příběhu věřit.

22.06.2019 4 z 5

Sbohem, Paříži Sbohem, Paříži Anstey Harris

Od knihy jsem neměla moc očekávání a teda, tohle byl parádní příběh. Úplně mě pohltil a pořád mě to nutilo číst dál. Není to typický romantický příběh. Určitě doporučuji, skvělé čtení do letních dní.

17.06.2019 5 z 5

2050: Příběh pro budoucí pokolení 2050: Příběh pro budoucí pokolení Ladislav Zelinka

Čtivé, ale příběh tak celkem klouzal po povrchu, což je možná dáno i délkou knížky.

15.06.2019 3 z 5

Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Milá, příjemná oddechovka, která se rychle čte. Něco mi tam ale trošku chybělo.

14.06.2019 4 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Zklamání, plytký a laciný děj, nic šokujícího se neodehrávalo. A konec byl předvídatelný.

11.06.2019 3 z 5