Pitbullka komentáře u knih
Doplnění některých informací ze seriálu, ale zklamalo mě to, bohužel o dost slabší než seriál.
Skvěle napsané, nakreslené. Aspoň trošku člověk vidí hrůzy, které se ještě dnes dějí. Můžeme být rádi za to, jak se máme zde.
Od knihy jsem neměla moc velká očekávání, ale to jsem se zmýlila. Kniha je skvělá, za dopoledne jsem ji přečetla, nemohla jsem se vůbec odtrhnout. A ten konec? Opravdu síla.
Ačkoliv je kresba poměrně jednoduchá, je tato kniha skvělá. Dozvěděla jsem se nové informace podané zábavnou formou. Velice mile mě tato kniha překvapila.
Obecné, kniha hodně klouže po povrchu, pokud už máte o tomhle trochu něco načteno, nedozvíte se nic extra nového.
Tohle bylo naprosto super, tajemné, mysteriózní, melancholické. Trošku mi to připomínalo styl finského podivna.
Příběh byl hodně čtivý a přesně vystihuje dnešní dobu sociálních sítí a poukazuje na možná nebezpečí. Jen škoda, že postavy byly takové trošku plytké.
Krásný, něžný, smutný a dojemný příběh. Bylo to silné čtení.
Mě ten příběh bavil, ale tolik pojmů, jmen bez vysvětlení? Chvilkami jsem byla vážně ztracená. Doufám, že druhý díl bude v tomto lepší.
Milý, vtipný, lehce sarkastický příběh. Nenáročné čtení.
Druhý díl se mi líbil ještě víc než první, dej je plný akce, příběh nemá hluchá místa. Jsem zvědavá na třetí díl
Nebylo to špatné, ale čekala jsem od toho víc. Svět ani příběh samotný mě příliš nezaujal. Určitě bych nesrovnávala s HP, který je o několik úrovní výš.
Silný příběh a určitě nezpochybňuji ty hrůzy, které tehdy lidé museli zažívat. Ale tenhle případ byl plný náhod, Lale byl na mě až moc neohrožený, chvilkami jsem měla problém příběhu věřit.
Od knihy jsem neměla moc očekávání a teda, tohle byl parádní příběh. Úplně mě pohltil a pořád mě to nutilo číst dál. Není to typický romantický příběh. Určitě doporučuji, skvělé čtení do letních dní.
Čtivé, ale příběh tak celkem klouzal po povrchu, což je možná dáno i délkou knížky.
Milá, příjemná oddechovka, která se rychle čte. Něco mi tam ale trošku chybělo.
Zklamání, plytký a laciný děj, nic šokujícího se neodehrávalo. A konec byl předvídatelný.