Pitbullka Pitbullka komentáře u knih

Skutečné zločiny Skutečné zločiny Romy Hausmann

Některé případy pro mě byly úplně nové. Bavily mě pohledy odborníků z nejrůznějších odvětví. Zajímavě pojato.

15.11.2024 4 z 5

Zatloukání hřebů Zatloukání hřebů Vilém Koubek

Námět urbexu bych perfektní, nejlepší mi přišla první třetina knížky. Druhá třetina na mě byla taková bez akce. Od závěru jsem čekala mnohem víc.

08.11.2024 3 z 5

Dům v Amityville Dům v Amityville Jay Anson

Mě to ve výsledku bavilo. Strohé popisy, žádné zbytečné okecávání, trošku připomínající deníkové zápisky.

28.10.2024 4 z 5

Opravdové zločiny 3 Opravdové zločiny 3 Lucie Bechynková

Za mě nejslabší díl, výběr případů byl takový průměrný a zpracování opravdu jen klouzalo po povrchu.

21.10.2024 3 z 5

Děs sídla Wake's End Děs sídla Wake's End Michelle Paver

Tak tohle mě bohužel nenadchlo. Takové nijaké, horor to rozhodně nebyl. Tohle bylo hodně podprůměrné.

18.10.2024 2 z 5

Binding 13 Binding 13 Chloe Walsh

Je to návykový a dost chytlavý. Ale některé věci se až moc opakovaly. A teda Shannon byla na můj vkus někdy až moc naivní.

17.10.2024 4 z 5

Bylo nebylo jedno zlomené srdce Bylo nebylo jedno zlomené srdce Stephanie Garber

3,5*
Caraval jsem od autorky nečetla, ale i tak jsem se v této nové sérii dobře orientovala. Je to pohádkové, pomalejší, ale příjemné čtení.

11.10.2024 3 z 5

Kdyby zůstal se mnou Kdyby zůstal se mnou Laura Nowlin

Příběh o lásce, chvilkami až naivní. Ale zase musím zohlednit, že již dávno nejsem cílovka. Četlo se však velmi dobře.

05.10.2024 3 z 5

Skutečné zločiny na Plzeňsku 2 Skutečné zločiny na Plzeňsku 2 František Müller

Drsné, detailní, plno zajímavých informací a příběhy, ze kterých mrazí.

04.10.2024 5 z 5

Uprdelismus Uprdelismus Jan Menděl

Uprdelismus se mi moc líbil, bylo tam spousta zajímavých věcí k zamyšlení. Část o hypnóze a dalších životech mě moc nebavila.

25.09.2024 4 z 5

Ignis fatuus Ignis fatuus Petra Klabouchová

Moje první knižní setkání s autorkou s jsem velmi spokojená. Zajímavý příběh, hutná atmosféra. Jedna z knížek, u které čtenář musí dávat opravdu pozor.

25.09.2024 5 z 5

Můj cizí jazyk Můj cizí jazyk Martin Talbot

Absolutně úžasná knižní jednohubka, která donutí čtenáře k zamyšlení. Tohle čtení mi bude v hlavě ležet ještě dlouho.

25.09.2024 5 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Tohle bylo tak skvělý, jízda od začátku do konce. Bavilo mě mafiánské prostředí. James a Wendy mi sedli, bavily mě jejich charaktery.

11.09.2024 5 z 5

Gothikana Gothikana RuNyx

Pomalý temný příběh s plno krásnými detaily a citáty. Ovšem popisy pikantních scén jsou naprosto otřesné a tady zřejmě dost selhal překlad.

05.09.2024 4 z 5

Svědectví o životě v KLDR Svědectví o životě v KLDR Nina Špitálníková

Neuvěřitelné rozhovory, budete žasnout nad tím, co vše je dnešní době možné. Velmi silná kniha.

31.08.2024 5 z 5

V Královských zahradách V Královských zahradách * antologie

Rozmanité povídky, některé víc dějové, jiné spíš zaujmou atmosférou. Jestli je tohle pocta Kingovi, tak se vydařila, protože jeho styl byl chvílemi až hmatatelný.

29.08.2024 4 z 5

Zaostřeno na tebe Zaostřeno na tebe Amy Lea

Oddechovka, co neurazí, ale ani nějak nenadchne. Děj ničím nepřekvapí a hlavní hrdinka byla chvilkami dost nesypatická.

25.08.2024 3 z 5

Bezmocná Bezmocná Lauren Roberts

Tahle knížka má naprosto zasloužený hype. Příběh má skvělou dynamiku a chemii mezi postavami. Tohle se četlo samo. A teď nutně potřebuju další díl.

18.08.2024 5 z 5

Druhý dech Druhý dech Daniel Krásný

Bavilo mě prostředí reklamky, postavy a mezilidské vztahy. Od té tajemné části jsem ale čekala podstatně víc.

13.08.2024 4 z 5

Tři Sekery Tři Sekery Kateřina Surmanová

Začátek byl trošku zmatený, ale pak příběh nabral spád a bylo to skvělé. Zatím nejlepší autorčina kniha.

10.08.2024 4 z 5