Pitbullka Pitbullka komentáře u knih

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení Martin Moravec

Rozhovor, který je poutavý, plný zajímavých informací. Nemohla jsem se odtrhnout.

04.08.2024 5 z 5

Poslední slovo Poslední slovo Taylor Adams

Od autora mám přečteno vše, co u nás vyšlo a za mě jednoznačně jeho nejlepší knížka. Námět originální, zpracování mi sedlo, nemám co vytknout.

01.08.2024 5 z 5

Příliš pozdě Příliš pozdě Colleen Hoover

Já se na tuhle knížku opravdu těšila. A co nemůžu upřít je čtivost. Ale jinak mi ten příběh přišel strašně tuctový, předvídatelný a ničím mě moc nezaujal.

21.07.2024 3 z 5

Sirotčinec v údolí Sirotčinec v údolí Philip Fracassi

Tohle bylo skvělé. Napínavé, čtivé, skvělá atmosféra, nechutné popisy. Horor dle mého gusta.

20.07.2024 5 z 5

Skutečné zločiny na Plzeňsku Skutečné zločiny na Plzeňsku František Müller

Takto má true crime kniha vypadat, kompletní balíček informací, výborně zpracováno. Těším se na druhý díl.

14.07.2024 5 z 5

Někdo jako ty Někdo jako ty Winter Renshaw

Zatím nejlepší autorčina knížka. Dobrá zápletka, fajn postavy. Ale popis sexuální scény byl fakt utrpení.

12.07.2024 4 z 5

Poslední, kdo zůstal Poslední, kdo zůstal Riley Sager (p)

První knížka, kterou jsem od autora četla. Krátké kapitoly, velmi čtivé, dost mě bavil hororový nádech. Konec byl na mě už trošku překombinovaný a vadilo mi prodlužování příběhu neustálým opakování dokola stejných věcí.

09.07.2024 4 z 5

Lustr pro papeže Lustr pro papeže Jan Tománek

Velmi drsné a smutné čtení. V knize je používán slang, který dodává na autentičnosti. Jen mě mrzelo, že byl docela useknutý konec.

07.07.2024 5 z 5

Pohodová produktivita Pohodová produktivita Ali Abdaal

Tohle bylo skvělé. Vysvětleno srozumitelnou formou, představeny nejrůznější techniky a jejich příklady. Líbil se mi styl psaní autora.

05.07.2024 5 z 5

Tonoucí duše Tonoucí duše Ava Reed (p)

První díl to nepřekonalo, tady mi moc nesedla hlavní hrdinka, která měla chvilkami dost zvláštní chování. Ale Mitch byl super. Bavil mě popis denního chodu nemocnice.

30.06.2024 4 z 5

Zmije a křídla noci Zmije a křídla noci Carissa Broadbent

Upíři dle mého gusta, krutí, bez slitování. Motiv her na život a na smrt je pro mě už dost ohraná písnička, ale ve výsledku to bylo fajn. Bylo zde spousta zvratů, špetka politikaření.

25.06.2024 4 z 5

Tisíckrát obejít strach Tisíckrát obejít strach Olivia Wenzel

Tahle knížka je pro mě komplikovaná na hodnocení. Chvilkami mě neuvěřitelně bavila a chvilkami bych ji nejradši odložila. Bavilo mě vyprávění o životě hlavní hrdinky, ale pak části s metaforami jsem moc nechápala.

09.06.2024 3 z 5

Šikmý kostel 3 Šikmý kostel 3 Karin Lednická

Na třetí díl jsem se opravdu těšila. A bohužel, nedotkl se mě, jako předchozí dva díly. Některé věci na mě byly zbytečně zdlouhavé a té deprese možná až moc. Jsem ráda, že jsem si přečetla, jak to celé dopadlo, ale za mě bohužel nejslabší díl ze série. Nicméně rozhodně velmi silné 4*.

07.06.2024 4 z 5

Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Tak tohle za mě bohužel ne. V knize se toho moc nedělo, dějová linka z minulosti pro mě byla naprosto o ničem. K postavám jsem nijak nepřilnula a dialogy mi přišly místy až hloupé.

31.05.2024 2 z 5

Balada pro Emily Balada pro Emily Jarmila Stráníková

Velmi podařená duchařina, kde se střídají tři dějové linky. Sedl mi styl psaní autorky. Ovšem někdy mi přišlo, že se ve více linkách dělo to stejné a to mi trošku kazilo dojem ze čtení.

27.05.2024 4 z 5

Mrtvá říše Mrtvá říše Stacey Marie Brown

Zatím nejslabší díl, ale i tak čtivý, plný napětí a akce. Jsem dost zvědavá, kam se bude ubírat další díl.

24.05.2024 4 z 5

Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny Karolína Zoe Meixnerová

Tohle bylo skvělé. Už první díl se mi líbil, ale tenhle mi přišel povedenější, lépe propracovaný. Autorka má na tohle prostě dar, přiblížit tehdejší dobu a zamilovat si postavy, o kterých jsme se ve škole znuděně učili.

13.05.2024 5 z 5

Nikdy, nikdy Nikdy, nikdy Colleen Hoover

Námět knihy byl skvělý, knížka byla čtivá. Postavy mě bavily. Ale vlastně byl celý příběh dost tendenci se opakovat s točit v kruhu a chybělo mi nějaké rozuzlení.

10.05.2024 3 z 5

Paříž pro jednoho a jiné povídky Paříž pro jednoho a jiné povídky Jojo Moyes

Moje první knižní setkání s autorkou a bohužel tohle mi nesedlo. Na mě až moc prvoplánová romantika, která si me nezískala. Asi se do dalších knížek od autorky pouštět nebudu.

08.05.2024 2 z 5

Za pět minut zvoní Za pět minut zvoní * antologie

Povídky z prostředí školy byly fajn oddech. Ne všechny mi sedly, některé za mě příliš upoutala po povrchu, ale v knize bylo pár dobrých kousků. Fajn záležitost, ale nenadchla mě tak, že bych se ke knize vracela.

28.04.2024 3 z 5