Pitbullka Pitbullka komentáře u knih

Přestaň čumět do mobilu Přestaň čumět do mobilu kolektiv autorů

Myšlenka knihy je za mě skvělá. Ideální dárek pro někoho, kdo je na mobilu závislý. Ačkoliv za půl hodinky nemáte u knihy co řešit, ten námět se mi moc líbí.

21.12.2019 4 z 5

Pistolník Pistolník Stephen King

Jelikož je o úvod do série, není to tak akční, jak bych chtěla. Ale takový fantasy western. Jsem zvědavá na druhý díl.

21.12.2019 4 z 5

Zaslíbená Země Nezemě 5 Zaslíbená Země Nezemě 5 Kaiu Širai

Plno zvratů a série si pořád drží svou čtivost. Těším se na další díl.

20.12.2019 5 z 5

Odysea Odysea Gordon Doherty

Čtivé, napínavé, jen občas byla hrdinka až moc nezranitelná.

19.12.2019 4 z 5

Umělecké projekty pro malé kutily Umělecké projekty pro malé kutily Margaret Etherington

Moc pěkně zpracovaná kniha plná kreativních nápadů. Vhodné pro větší i menší děti.

16.12.2019 5 z 5

Velká kniha povídek o psech Velká kniha povídek o psech kolektiv autorů

Skvělý, různorodý soubor povídek o psech. Kniha je opravdu ozdobou knihovny.

08.12.2019 5 z 5

Národní třída Národní třída Jaroslav Rudiš

Bylo to čtivé, ale bohužel mě příběh nějak extra nezaujal. Postavy mi byly nesympatické a ten příběh byl takový, no, jednoduchý. Čekala jsem trošku něco jiného.

06.12.2019 3 z 5

Doktor Spánek Doktor Spánek Stephen King

Skvělé, čtivé, napínavé. Nemám co vytknout, King v nejlepší formě.

03.12.2019 5 z 5

Pirátský princip Pirátský princip Manfred Schmid

Čtivé a pěkně zpracované. Zároveň nechybí ani historická fakta. Tak trošku jiná self-help literatura a jedna z mála, která mě bavila.

02.12.2019 4 z 5

Vděk Vděk Delphine de Vigan

Nádherná knížka o stárnutí, odcházení. Autorka umí psát o vážných tématech s neuvěřitelnou lehkostí.

30.11.2019 5 z 5

Puls Puls Stephen King

Skvělý postapo příběh, na Kinga dokonce hodně akční a svižný.

29.11.2019 5 z 5

Co padá z nebe Co padá z nebe Selja Ahava

Něžné, místy až snové vyprávění o ztrátě a náhodě. Pěkné úvahy.

28.11.2019 4 z 5

Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Jednoduchý a trošku předvídatelný děj, ale čtivé a konec byl super. Ovšem žádná z postav mi nebyla sympatická.

24.11.2019 4 z 5

Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Tohle je tak skvělý, bylo to dojemný, milý, smutný. Pobrečela jsem si, ale vím, že se e knize budu určitě vracet.

17.11.2019 5 z 5

Další divné hlášky z knihkupectví Další divné hlášky z knihkupectví Jen Campbell

Vtipné, za pár minut přečtené. A řekla bych, že lepší než první díl.

15.11.2019 4 z 5

Sucho Sucho Neal Shusterman

Příběh to byl fajn, čtivý, bavil mě, ale něco tomu chybělo a bylo tam pár věcí, které nedávaly úplně smysl. Série Smrtka je mi od auta bližší.

15.11.2019 4 z 5

Zaslíbená Země Nezemě 4 Zaslíbená Země Nezemě 4 Kaiu Širai

Série si stále drží svižné tempo a čtivost. A jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál. Teď podle mě začne opravdové dobrodružství.

14.11.2019 5 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Tohle na mě bylo asi moc zmatený a nedomyšlený. Za mě velké zklamání a opravdu pouhý průměr.

06.11.2019 3 z 5

Srovnáno se zemí Srovnáno se zemí Richard Bachman (p)

Kingův popis vývoje psychiky postav je prostě parádní. A ten konec? Skvělé.

01.11.2019 4 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Moc u knížek nebrečím, ale tohle mě rozebralo. Úžasný popis začátku a možného konce vztahu. Nemám co vytknout, autorka umí psát.

30.10.2019 5 z 5