Pitbullka komentáře u knih
Myšlenka knihy je za mě skvělá. Ideální dárek pro někoho, kdo je na mobilu závislý. Ačkoliv za půl hodinky nemáte u knihy co řešit, ten námět se mi moc líbí.
Jelikož je o úvod do série, není to tak akční, jak bych chtěla. Ale takový fantasy western. Jsem zvědavá na druhý díl.
Plno zvratů a série si pořád drží svou čtivost. Těším se na další díl.
Moc pěkně zpracovaná kniha plná kreativních nápadů. Vhodné pro větší i menší děti.
Skvělý, různorodý soubor povídek o psech. Kniha je opravdu ozdobou knihovny.
Bylo to čtivé, ale bohužel mě příběh nějak extra nezaujal. Postavy mi byly nesympatické a ten příběh byl takový, no, jednoduchý. Čekala jsem trošku něco jiného.
Skvělé, čtivé, napínavé. Nemám co vytknout, King v nejlepší formě.
Čtivé a pěkně zpracované. Zároveň nechybí ani historická fakta. Tak trošku jiná self-help literatura a jedna z mála, která mě bavila.
Nádherná knížka o stárnutí, odcházení. Autorka umí psát o vážných tématech s neuvěřitelnou lehkostí.
Něžné, místy až snové vyprávění o ztrátě a náhodě. Pěkné úvahy.
Jednoduchý a trošku předvídatelný děj, ale čtivé a konec byl super. Ovšem žádná z postav mi nebyla sympatická.
Tohle je tak skvělý, bylo to dojemný, milý, smutný. Pobrečela jsem si, ale vím, že se e knize budu určitě vracet.
Vtipné, za pár minut přečtené. A řekla bych, že lepší než první díl.
Příběh to byl fajn, čtivý, bavil mě, ale něco tomu chybělo a bylo tam pár věcí, které nedávaly úplně smysl. Série Smrtka je mi od auta bližší.
Série si stále drží svižné tempo a čtivost. A jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál. Teď podle mě začne opravdové dobrodružství.
Tohle na mě bylo asi moc zmatený a nedomyšlený. Za mě velké zklamání a opravdu pouhý průměr.
Kingův popis vývoje psychiky postav je prostě parádní. A ten konec? Skvělé.
Moc u knížek nebrečím, ale tohle mě rozebralo. Úžasný popis začátku a možného konce vztahu. Nemám co vytknout, autorka umí psát.