Pitbullka Pitbullka komentáře u knih

Rose Madder Rose Madder Stephen King

První polovina knihy skvělá a napínavá, od půlky mě to trošku přestalo bavit a přišlo mi to takové monotónní a snové.

18.03.2020 4 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Tohle je zklamání. Thriller s umělou inteligencí? Vážně? Bylo to zmatené, zdlouhavé a vlastně ne příliš zajímavé a napínavé, což je u thrilleru problém. Přišel mi to takový zmatený mix všeho možného a ve výsledku se čtenáři dostane kniha, která mu nic nedá.

14.03.2020 3 z 5

Zaslíbená Země Nezemě 6 Zaslíbená Země Nezemě 6 Kaiu Širai

Tenhle díl mě hodně bavil, přišlo mi tam hodně zvratů a démonů. Těším se na další.

14.03.2020 5 z 5

A oceán byl naší oblohou A oceán byl naší oblohou Patrick Ness

Milý, smutný a dojemný příběh s krásnými ilustracemi.

14.03.2020 4 z 5

Kočky útočí Kočky útočí Sarah Andersen

Trošku slabší než předchozí díly, ale i tak pro mě oblíbené čtení, které mě vždycky pohladí po duši.

13.03.2020 4 z 5

Pusheen: Já, košišta Pusheen: Já, košišta Claire Belton

Čekala jsem to asi krapet vtipnější a propracovanější. Ale na oddech na pár minut fajn.

13.03.2020 3 z 5

Dospelosť je mýtus Dospelosť je mýtus Sarah Andersen

Milé, rychlé a v mnoha věcech jsem se našla. Hezká a originální kresba.

13.03.2020 5 z 5

Pustiny Pustiny Stephen King

Trošku mě v tomhle dílů štval Roland, ale jinak příběh skvělý, je vidět vývoj postav. A brumlák je boží!

13.03.2020 5 z 5

Předurčený Předurčený Benedict Jacka

Příjemná a svižná urban fantasy, jsem zvědavá na další díly. Svět příběhu mě bavil a Alex je sympatický.

09.03.2020 4 z 5

Nezbytné věci Nezbytné věci Stephen King

Ačkoliv je námět příběhu skvělý, něco mi tam trošku chybělo. Pro mě tam bylo hodně postav a některé pasáže byly zbytečně dlouhé.

06.03.2020 4 z 5

Serotonin Serotonin Michel Houellebecq

První kniha od autora a vůbec mě to nebavilo. Zbytečně depresivní, melancholický a děj pro mě taky nebyl nic převratného.

29.02.2020 3 z 5

Odměna z pekla Odměna z pekla Joe R. Lansdale

Příběh byl akční, svižný, čtivý. Jen mi vadily nucené vtipné hlášky a velké množství vulgarismů.

28.02.2020 4 z 5

Addamsova rodina Addamsova rodina Calliope Glass

Pokud máte rádi Addamsovu rodinu, tohle musíte mít. A i pokud ne, je to příjemná temná pohádka. Mě příběh bavil a čtení jsem si užila.

27.02.2020 5 z 5

Jeden temný trůn Jeden temný trůn Kendare Blake

Mnohem lepší než první díl, spousta zvratů a akce do poslední stránky. Jsem hodně zvědavá na třetí díl, jak to celé dopadne.

26.02.2020 5 z 5

Kirké Kirké Madeline Miller

Neobvyklá kniha a pro všechny fanoušky mytologie naprostá nutnost. Navíc vzhled knihy je taky nádherný. Jen pozor na větší počet jmen, občas působí trošku zmateně. Poslední třetina knihy mě teda už příliš nebavila, ale jinak byl příběh dobrý.

25.02.2020 4 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Pro mě hodně průměrné a ne příliš uvěřitelné. Od autora druhá kniha, která mě příliš nenadchla. Další knihy od něj už pravděpodobně číst nebudu.

24.02.2020 3 z 5

Každé srdce je bránou Každé srdce je bránou Seanan McGuire

Skvělý začátek série, různé světy, ústav pro děti, celkově mi příběh i styl psaní autorky hodně sedly. Líbilo se mi, že kniha je krátká, svižná. Doufám, že další díly budou taky tak skvělé. Za mě parádní čtení.

23.02.2020 5 z 5

Introvertka v hlučném světě Introvertka v hlučném světě Deborah Tung

Já se v knize tolikrát našla. Krásné zpracováno. Ze života knihomolky mi přišlo ale o něco lepší.

22.02.2020 4 z 5

Tři vyvolení Tři vyvolení Stephen King

Bavilo mě to, ale chvilkami to na mě bylo trošku zmatečné. Ale lepší, než první díl.

22.02.2020 4 z 5

Příběh Christophera Příběh Christophera Radek Hraba

Příjemné, oddechové čtení. I když LGBT tématika tam byla na můj vkus trošku nucená a fantasy svět byl na můj vkus málo propracovaný.

18.02.2020 3 z 5