Pitbullka komentáře u knih
Třetí kniha od autorky,kterou jsem četla a prostě ne, její styl mi nesedí. Vážně bylo v knížce nutný rozebírat kdo smrdí potem, na každé druhé stránce slovo pipina a podobně? Postavy mi byly absolutně nesympatické. Pro mě zklamání a utvrzení v tom, že knihy od autorky nejsou pro mě.
Skvělý, čtivý, dojemný příběh, který je plný neočekávaných zvratů. Pro mě byly Ohnivé květy obrovské překvapení a příběh jsem si zamilovala.
Příjemné překvapení, dobrá atmosféra i příběh, bohužel konec byl trošku málo uvěřitelný.
O psaní mě nadchlo, jednak jsem se dozvěděla více o autorovi a zároveň si mohla přečíst jakousi jeho zpověď. I část, kde se věnuje psaní a dává čtenáři různé tipy, mě bavila. K této knize se určitě budu ještě vracet.
Krátké kapitoly, takže hodně čtivé. Líbí se mi,že si autorka nehraje na to, že je vše jen zalité sluncem. Některé rady jsou opravdu užitečné.
Ten námět nebyl špatný, ale zpracování mi přijde trošku z takového béčkového hororu. Chvilkami byla atmosféra skvělá, ale autorka to neuměla udržet, proto pro mě kniha je průměrná.
Tohle mě příliš neoslovilo. Za mě hodně průměrné. Ale pár myšlenek pěkných.
Tak Chirurg mi sedl mnohem více než Dědina. Ačkoliv jsem měla trošku problém se stylem psaní autorky, příběh byl hodně uvěřitelný, čtivý a bez jakýchkoliv příkras. Za mě mile překvapení.
Tohle pro mě bylo utrpení od začátku do konce. Příběh mě moc nechytl, postavy mi nebyly sympatické a styl psaní autorky byl něco na moje nervy. Oceňuji krátké kapitoly a pár zajímavých myšlenek. Tím to pro mě bohužel končí. A to jsem se na knihu opravdu těšila.
Čtivé, napínavé a nečekané zvraty. Hvězdu ubírám za velké množství postav a za to, že občas to bylo trošku zmatečné. Ale doufám, že druhý díl bude ještě lepší.
Hodně depresivní a na můj vkus děj téměř stál na místě. V porovnání s Vděkem a nebo Pouty je tato kniha zatím nejslabší.
Bohužel mi moc nesedl jazyk. Ale je to zajímavý příběh a sonda do dětské duše. Viktorka vyrůstá bez otce, s matkou si nerozumí a ve volných chvílích píše dopisy svojí nenarozené sestře. Celkově je příběh poměrně depresivní.
Pro mě asi nejslabší díl série, který byl opravdu hodně průměrný a zklamal mě.
Neříkám, že to není zajímavé čtení. Některé eseje byly skvělé, jiné mě vůbec neoslovily. Chápu to, že ženy a muži si mají být rovni, z některých esejí jsem ale spíš měla dojem, že ty ženy nenávidí muže a s tím se nezotožňuji. Bohužel, ve výsledku pro mě pouze průměrná kniha.
Moje třetí kniha od autorky a zase skvělé čtení, přečteno za jedno dopoledne. Colleen je jedna z mála autorek, jejíž knihy mě dokážou opravdu dostat a pobrečím si u nich.
Temné, čtivé, ale Beznaděj se mi líbila o něco více.
Krásné čtení, styl autorky je vyspělejší než v Černooké. Jen mi trošku vadilo, že úryvky z deníku trošku prozrazovaly děj v současné lince.
Čtivé a smutné, spousta zajímavých myšlenek. Určitě doporučuji.