Pitbullka Online Pitbullka komentáře u knih

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Třetí kniha od autorky,kterou jsem četla a prostě ne, její styl mi nesedí. Vážně bylo v knížce nutný rozebírat kdo smrdí potem, na každé druhé stránce slovo pipina a podobně? Postavy mi byly absolutně nesympatické. Pro mě zklamání a utvrzení v tom, že knihy od autorky nejsou pro mě.

15.02.2020 3 z 5

Ohnivé květy Ohnivé květy Susan Meissner

Skvělý, čtivý, dojemný příběh, který je plný neočekávaných zvratů. Pro mě byly Ohnivé květy obrovské překvapení a příběh jsem si zamilovala.

14.02.2020 5 z 5

Kde zní zpěv krkavců Kde zní zpěv krkavců Klára Kubíčková

Příjemné překvapení, dobrá atmosféra i příběh, bohužel konec byl trošku málo uvěřitelný.

10.02.2020 4 z 5

O psaní: Memoáry o řemesle O psaní: Memoáry o řemesle Stephen King

O psaní mě nadchlo, jednak jsem se dozvěděla více o autorovi a zároveň si mohla přečíst jakousi jeho zpověď. I část, kde se věnuje psaní a dává čtenáři různé tipy, mě bavila. K této knize se určitě budu ještě vracet.

08.02.2020 5 z 5

Když nejste v pohodě Když nejste v pohodě Jill Stark

Krátké kapitoly, takže hodně čtivé. Líbí se mi,že si autorka nehraje na to, že je vše jen zalité sluncem. Některé rady jsou opravdu užitečné.

07.02.2020 4 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Ten námět nebyl špatný, ale zpracování mi přijde trošku z takového béčkového hororu. Chvilkami byla atmosféra skvělá, ale autorka to neuměla udržet, proto pro mě kniha je průměrná.

05.02.2020 3 z 5

Tma mezi hvězdami Tma mezi hvězdami Atticus (p)

Tohle mě příliš neoslovilo. Za mě hodně průměrné. Ale pár myšlenek pěkných.

04.02.2020 3 z 5

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

Tak Chirurg mi sedl mnohem více než Dědina. Ačkoliv jsem měla trošku problém se stylem psaní autorky, příběh byl hodně uvěřitelný, čtivý a bez jakýchkoliv příkras. Za mě mile překvapení.

01.02.2020 4 z 5

Nevlastní sestra Nevlastní sestra Jennifer Donnelly

Tohle pro mě bylo utrpení od začátku do konce. Příběh mě moc nechytl, postavy mi nebyly sympatické a styl psaní autorky byl něco na moje nervy. Oceňuji krátké kapitoly a pár zajímavých myšlenek. Tím to pro mě bohužel končí. A to jsem se na knihu opravdu těšila.

31.01.2020 2 z 5

Tři temné koruny Tři temné koruny Kendare Blake

Čtivé, napínavé a nečekané zvraty. Hvězdu ubírám za velké množství postav a za to, že občas to bylo trošku zmatečné. Ale doufám, že druhý díl bude ještě lepší.

21.01.2020 4 z 5

Ani později, ani jinde Ani později, ani jinde Delphine de Vigan

Hodně depresivní a na můj vkus děj téměř stál na místě. V porovnání s Vděkem a nebo Pouty je tato kniha zatím nejslabší.

16.01.2020 4 z 5

Přítel Stesk Přítel Stesk Zuzana Nováková (p)

Bohužel mi moc nesedl jazyk. Ale je to zajímavý příběh a sonda do dětské duše. Viktorka vyrůstá bez otce, s matkou si nerozumí a ve volných chvílích píše dopisy svojí nenarozené sestře. Celkově je příběh poměrně depresivní.

13.01.2020 3 z 5

Čarodějova nevěsta 6 Čarodějova nevěsta 6 Kore Yamazaki

Pro mě asi nejslabší díl série, který byl opravdu hodně průměrný a zklamal mě.

11.01.2020 3 z 5

Feministky nenosí růžovou a jiné lži Feministky nenosí růžovou a jiné lži Scarlett Curtis

Neříkám, že to není zajímavé čtení. Některé eseje byly skvělé, jiné mě vůbec neoslovily. Chápu to, že ženy a muži si mají být rovni, z některých esejí jsem ale spíš měla dojem, že ty ženy nenávidí muže a s tím se nezotožňuji. Bohužel, ve výsledku pro mě pouze průměrná kniha.

10.01.2020 3 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Moje třetí kniha od autorky a zase skvělé čtení, přečteno za jedno dopoledne. Colleen je jedna z mála autorek, jejíž knihy mě dokážou opravdu dostat a pobrečím si u nich.

04.01.2020 5 z 5

Strážci zákona Strážci zákona Richard Bachman (p)

Temné, čtivé, ale Beznaděj se mi líbila o něco více.

04.01.2020 4 z 5

Beznaděj Beznaděj Stephen King

Temna kniha, že které na vás to zlo přímo pryští. Skvělé čtení!

31.12.2019 5 z 5

Zlatá zrnka Zlatá zrnka Osho

Zajímavé úvahy na různá témata. Zlatá zrnka mě bavila.

30.12.2019 4 z 5

Tamařino souhvězdí Tamařino souhvězdí Anna Musilová

Krásné čtení, styl autorky je vyspělejší než v Černooké. Jen mi trošku vadilo, že úryvky z deníku trošku prozrazovaly děj v současné lince.

26.12.2019 4 z 5

Až to budeš číst Až to budeš číst Mary Adkins

Čtivé a smutné, spousta zajímavých myšlenek. Určitě doporučuji.

23.12.2019 4 z 5