playada | Komentáře u knih | Databáze knih

playada playada komentáře u knih

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Perfektní. Závěr nezklamal. Přednes Kubařové ( audio ) okouzlující.

11.02.2021 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Poslouchala jsem audioknihu. Přednes se mi líbil. Ani jsem nedutala. Rozuzlení mi přišlo maličko naivní. Ale nevadí.

24.01.2021 5 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Tak to bylo rychlý. Na tuhle knihu se vám v knihovně rozhodně prášit nebude !

16.06.2020 5 z 5

V úkrytu V úkrytu Liz Nugent

Nebylo to špatný, protože vás to nutilo furt číst. A líbilo se mi, že tam lidi nejsou vykreslený jako neviňátka, protože v každým z nás jsou temný hlubiny, co si budem povídat. A nikdy nikdo nemůže vědět, jaký okolnosti nás donutěj nechat ty temný hlubiny vyplavat na povrch...

14.02.2020 4 z 5

Ke dnu Ke dnu Anna Bolavá (p)

Mně se to líbilo. Sice mi trochu vadí zahalené příběhy jednotlivých postav, ale v podstatě je to o to více záhadnější, což dodává knize jakési mysteriózno. Určitě si přečtu i další díly.

06.09.2018 5 z 5

Živá voda Živá voda Marcel Pagnol

Dávám pět hvězd, ale dala bych i deset :-). Něco tak pěkného už jsem dlouho nečetla. Jsem ráda , že se mi tato kniha dostala do rukou a považuji ji tak trochu za poklad. Bylo to opravdové pohlazení po duši.

13.05.2014 5 z 5

Pan Kaplan má stále třídu rád Pan Kaplan má stále třídu rád Leo Rosten

Je to roztomilý. Jako když žvatlaj malý caparti :-). Nápad skvělej a odborná jazykovědná úroveň nezpochybnitelná. Nezbývá než vysmeknout pochvalu autorovi. Nemohl to psát z plezíru. O jazykovědě musel mít širové povědomí. To se cení !!

11.01.2013 5 z 5

Vražedkyně Vražedkyně Pavel Kohout

Inteligentní detektivka. Líbilo moc. Nečekané zvraty. Šokující. Více takových knih bych si prosila. Děkuji.

14.09.2024 5 z 5

Ignis fatuus Ignis fatuus Petra Klabouchová

Tohle je můj šálek kávy. Miluju duchařinu. Netvrdím, že jsem všechno pochopila, ani neříkám, že nejsem zmatená. Ale to mi vůbec nevadí. Jsem krásně zmatená. Narozdíl od postav v příběhu. Ty jsou zmateny děsivě. Posloucháno jako audio, perfektně namluveno.

06.09.2024 5 z 5

Se džbánem pro vodu Se džbánem pro vodu Marie Horová

Nějak jsem nemohla ničemu uvěřit. To přátelíckování s bezdomovci, ehm, promiňte, leda bych přišla o čich a zrak. A ten pachatel na konci.... To jako vážně ?

21.06.2024 3 z 5

Lars láme kosti Lars láme kosti Daniel Gris

Lars je prostě Lars. Tady není co dodávat. dávám pět a jedeme dál. Tentokrát "Pod palbou ". To jsem zvědavá, do jaké šlamastyky se dostane tentokrát.

01.03.2024 5 z 5

Kmen Andromeda Kmen Andromeda Michael Crichton

Crichton je v mém případě sázka na jistotu. Proto ho mám v oblíbených autorech. Při poslechu této audioknihy jsem ani nedutala. Bála jsem se a s napětím očekávala, co výzkumníci vymyslí. Jsem spokojená.

29.12.2023 5 z 5

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Poslouchala jsem audio. Přednes mě bavil. Asi jsem zvrácená. Nejvíc se mi líbila postava Velkého Jima. Byl uvěřitelný. Musela jsem se smát, jak si své skutky obhajoval citáty z Bible. Překroutil si to podle své potřeby. Jinak jsem přesvědčená, že za týden budu jen mlhavě přemýšlet, o čem že to bylo....

22.05.2023 3 z 5

Tady byla Britt-Marie Tady byla Britt-Marie Fredrik Backman

Já chci taky být Britt Marie.

11.04.2022 5 z 5

Klikatá cesta Klikatá cesta Brian Freeman

Kdo je Lombard ? ;-)

23.03.2022 4 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Konec mne nadchnul. Byla jsem docela naštvaná, jaká je hlavní hrdinka supermanka , ale tím koncem si u mne vylepšila reputaci.

29.09.2021

Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

Ja jsem okouzlena vykreslenim kriminalistů. Mne zkratka vsichni hrozne bavej. I to, jak se v mnoha pripadech chovaji iracionalne , a tak trochu na palici. Zamilovala jsem si je vsechny !!

27.08.2021 5 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Ach to svědomí. Neřád jeden. Bude nás pronásledovat za naše hříchy a nenechá nás na pokoji. Nebýt svědomí, jak by se hezky žilo...

19.05.2021 5 z 5

Cena Cena Marek Hnila

Výborná záležitost. Jen tak dál Marku !!

01.11.2020 5 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Závěrečný hon v oboře by vystačil na samostatnou knihu. Napětí a strach z neznáma má na mne větší vliv než anatomický rozbor vyhřezlých lidských vnitřností.

02.09.2020 3 z 5