polly43 | Komentáře u knih | Databáze knih

polly43 polly43 komentáře u knih

Kde stoupá dým Kde stoupá dým Emilie Richards

Bylo to mé seznámení s autorkou.Kniha se mi líbila,velmi dobře se mi četla a určitě si přečtu další.

09.06.2017 4 z 5

Útěk do Virgin River Útěk do Virgin River Robyn Carr

Bylo to mé seznámení s autorkou.Oba díly se mi moc dobře četly.Líbil se mi styl jejího psaní.

25.05.2017 4 z 5

Čtvrtá úroveň Čtvrtá úroveň Jitka Prokšová

Je to první knížka autorky,kterou jsem četla,líbila se mi a určitě se k Jitce Prokšové znovu vrátím.

06.11.2016 4 z 5

V zemi korálového stromu V zemi korálového stromu Sofia Caspari

Mám ráda knihy tohoto žánru.O Argentině jsem četla poprvé a již se těším na druhý díl.

21.10.2015 4 z 5

Havraní oko Havraní oko Ken McClure (p)

Musím se přiznat,že moc thrillery nemusím,ale tento mě zaujal a určitě si nějaký se Stevenem Dunbarem ještě přečtu..

30.07.2015 4 z 5

Bílá vlčice Bílá vlčice Theresa Révay

Právě jsem dočetla tuto knihu a ještě dlouho budu o ní přemýšlet.Dala mi vhodnou formou nahlédnout do života lidí během ruské revoluce,nástupu A.Hitlera k moci a pronásledování židů, na pozadí příběhů hlavních hrdinů.Chystám se na druhý díl.Doporučuji k přečtení.

20.08.2014 5 z 5

Bezpečný přístav Bezpečný přístav Nicholas Sparks

Spakrs opět nezklamal,kniha se mi velmi líbila.

17.05.2014 5 z 5

Za to mi zaplatíš! Za to mi zaplatíš! Petra Nagyová Džerengová

Ráda si přečtu knihy od této autorky,líbí se mi styl jejho psaní.

10.02.2019 4 z 5

Návraty domů Návraty domů Debbie Macomber

Bylo to mé seznámení s autorkou a určitě se k její tvorbě ještě vrátím.

22.12.2018 4 z 5

Kdo tě hlídá Kdo tě hlídá Mary Higgins Clark

Vždy ráda sáhnu po knížce od M.H.Clarkové,nikdy nezklame.

02.10.2018 4 z 5

Za rudým obzorem Za rudým obzorem Elizabeth Haran

Mám ráda knihy této autorky,ráda si přečtu i další.

08.04.2016 4 z 5

Nášup Nášup Táňa Kubátová

Kniha se mi líbila,hlavně druhá povídka,protože mi připoměla moji babičku a také se mi líbillo,jak autorka popisovala Pálavu.

20.03.2016 4 z 5

Dlouhé stíny Dlouhé stíny Leila Meacham

Kniha se mi velmi libila,sice byla úplně z jiného soudku,než třeba Poselství růží,ale upoutala mě od začátku až do konce.Velmi zajímavě líčí osudy ústřední trojice.Doporučuji k přečtení.

25.02.2016 5 z 5

Milující tyran Milující tyran Renata Šindelářová

Zatím jsem od této autorky četla druhou knížku,která mě také zaujala a doporučuji všem mladším ženám,aby si ji přečetly.Ono zdání někdy klame.

04.01.2016 4 z 5

Volání ptáka kivi Volání ptáka kivi Sarah Lark (p)

Každému,kdo rád čte rodinné ságy,vřele doporučuji.Všechny díly této ságy jsem četla s velkým zaujetím.Je mi líto,že už toto pěkné čtení končí.

19.12.2015 5 z 5

Hraběnka Hraběnka Zuzana Francková

Knihu jsem si se zaujetím přečetla a doporučuji k přečtení.

18.11.2015 4 z 5

City a pocity City a pocity Jana Jahodová

Knihy,které jsem zatím od této autorky četla,se mi všechny libily a doporučuji jejich přečtení.

21.04.2015 4 z 5

Zmizet Zmizet Petra Soukupová

Byla to první kniha této autorky,kterou jsem četla.Nejvíce mě oslovila první povídka,musím dodat,že styl psaní autorky mi moc nevyhovuje.Přesto si chci ještě přečíst nějakou její knihu.

02.10.2014 3 z 5

Všechny sny světa Všechny sny světa Theresa Révay

Obě hnihy ve mě zanechaly hluboký dojem a plno námětů a odkazů k přemýšlení.Je smutné,že jsme dosud nepoučili z chyb minulosti.Doporučuji přečíst.

26.08.2014 5 z 5

Procitnutí Procitnutí Danielle Steel

Připojuji se ke komentáři Evičky,mluví mi z duše.Doporučuji k přečtení.

07.08.2014 5 z 5