popeluška popeluška komentáře u knih

Vejce a já Vejce a já Betty MacDonald

Právě jsem dočetla a bylo to krásné čtení, které mě bavilo a moc se mi líbilo :-) někdy se ke knize opět vrátím....

31.07.2017 5 z 5

Anča a Pepík 3 - komiks Anča a Pepík 3 - komiks Lucie Lomová

Pěkný komiks, určitě se dětem bude líbit....a zpříjemní letní dny :-)

18.07.2017 5 z 5

Spánek Spánek Haruki Murakami

Kniha se mi líbila ale ten konec ? jinak nádherné ilustrace a vyzkouším ještě nějakou knihu od autora.

18.07.2017 4 z 5

Kam zmizela Anna Kam zmizela Anna Lenka Juráčková

Pěkný příběh. Moje druhá kniha od autorky a jsem velmi spokojená. Milé a nádherné čtení pro letní odpoledne :-)

13.07.2017 5 z 5

Lizucha Lizucha Lenka Juráčková

Právě jsem dočetla a mám z knihy nádherný pocit. Krásně se četla :-) Moc se mi kniha líbila a poohlédnu se po další od autorky....

12.07.2017 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Kniha se mi líbila od první do poslední stránky . Opět autor nezklamal stejně jako u knihy dívka v ledu (která byla naprosto úžasná). Těším se na další knihu....

29.06.2017 5 z 5

Němci Němci Jakuba Katalpa (p)

Právě jsem dočetla a kniha mě dost bavila. Velmi silný příběh, který stojí za přečtení.

16.06.2017 5 z 5

Okénko do snů Okénko do snů Táňa Keleová-Vasilková

Knihu jsem právě dočetla a byla to skvělá volba :-) Mé oblíbené autorce vřele děkuji za úžasné knihy :-)

09.06.2017 5 z 5

Sofiin svět Sofiin svět Jostein Gaarder

Právě jsem knihu dočetla a mám z ní úžasný pocit. Opravdu velmi povedená kniha a já si ji maximálně užila :-)

02.06.2017 5 z 5

Ulomené ucho Ulomené ucho Hergé (p)

Knihu donesla dcera ze školy a já po ní ráda sáhla.....a líbila se mi :-) komiks je super :-)

27.05.2017 5 z 5

Jako v zrcadle, jen v hádance Jako v zrcadle, jen v hádance Jostein Gaarder

Kniha je krásná ale taky smutná....ale i tak jsem si ji maximálně užila. Ilustrace jsou naprosto úžasné :-) za mě plný počet *****

18.05.2017 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Kniha se četla nádherně ani jsem se nenadála a byla jsem na poslední stránce.Smutná ale i tak krásná. I film je naprosto skvělý :-)

15.05.2017 5 z 5

Jan Amos Komenský Jan Amos Komenský Renáta Fučíková

Krásně zpracovaná kniha .....jen je velká škoda že text není na některých stránkách dobře čitelný. Jinak kresba nádherná

11.05.2017 4 z 5

Druhá stříbrná kniha snů Druhá stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Právě dočteno a kniha se mi moc líbila, stejně jako první díl. Stojí za přečtení :-) užila jsem si knihu maximálně a už teď se těším na další díl ...

10.05.2017 5 z 5

První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Právě jsem dočetla a kniha se mi moc líbila....moc hezky se četla. Hned se pouštím do dalšího dílu.

05.05.2017 5 z 5

Slaďák Slaďák Philippa Rice

Moc krásný a milý komiks, užila jsem si ho :-) budu se k němu vracet

05.05.2017 5 z 5

O mužíčkovi, který zastavil pražský orloj O mužíčkovi, který zastavil pražský orloj Zdeněk Karel Slabý

Moc krásná knížečka a k tomu nádherné ilustrace ....co víc si přát :-) velmi milé čtení které potěší a vykouzlí úsměv.

30.04.2017 5 z 5

Jak umírají rusalky Jak umírají rusalky Lydie Junková

Docela fajn detektivní příběhy :-) moje první kniha od autorky

27.04.2017 4 z 5

Malý upírek 2 Malý upírek 2 Joann Sfar

Druhý díl byl opět super :-)

25.04.2017 5 z 5

Filuta Filuta Terry Pratchett

Kniha byla velmi hezká a zajímavě napsaná a moc mě bavila :-) Moje první kniha od autora a nadšení opravdu veliké.

21.04.2017 5 z 5