popeluška komentáře u knih
Suprový komiks, docela jsem se u něho nasmála:-) povedl se a rozhodně stojí za přečtení...
Tak tohle byla tedy jízda....kniha se četla naprosto skvěle od začátku až do konce. Opravdu stojí za přečtení a to i autorčina první kniha uvězněni.Na obě knihy budu velmi dlouho vzpomínat. A časem se k nim i vrátím :-)
Kniha se mi moc líbila. Autor je prostě mistr slova, příběhy se čtou krásně :-) a už teď se těším na další knihy od pana Svěráka:-) Z knihy mám krásný pocit :-) a za ten moc děkuji....
Kniha se mi líbila. Nemusím se vším s autorkou souhlasit ale i tak moc pěkná kniha. A ty fotografie jsou skvostné :-)
Kniha byla naprosto úžasná, krásně se četla a rozhodně stojí za přečtení. Mám z knihy super pocit a maximálně jsem si ji užila :-) Doporučuji
Právě jsem dočetla a komiks jsem si užila....komikse já můžu :-) a tenhle mi udělal velkou radost. je nádherně zpracovaný...stojí za přečtení. Teď už se těším na filmové zpracování :-)
Velmi krásná knížka, moc hezky se četla a mám z ní suprový pocit.Jsem moc ráda, že jsem s knihou prožila hezké chvilky :-)
Knihu jsem vyhrála v soutěži, jinak bych po ní určitě nesáhla. Ale kniha se mi líbila byla velmi čtivá a bavila mě.Nakonec jsem ráda, že se ke mně dostala a mohla jsem si příběh užít a užila jsem si ho skvěle :-)
Tři přání je moje čtvrtá kniha od autorky a jsem opět velmi spokojená. Kniha se čte moc krásně :-) za mě plný počet ***** :-)
Smutný příběh a zároveň nádherný..... kniha se četla velmi dobře od první až do poslední stránky. Ilustrace dodávaly příběhu to pravé kouzlo. Bez kapesníčků na konci jsem se neobešla....velmi silný zážitek na který jen tak nezapomenu ....
Druhý díl byl naprosto suprový jako první :-) nasmála jsem se, odpočinula jsem si .....co víc si přát. K oběma knihám se budu ráda vracet :-)
Komiks se mi líbil a dětem se bude líbit ještě víc :-) Zpracování knihy je moc pěkné...takže hurá do čtení :-)
Právě jsem dočetla a mám z knihy krásný pocit. Moc se mi líbila, četla se naprosto skvěle.
Právě jsem dočetla......a teda....hodně silný příběh,na který jen tak nezapomenu. Kniha se čte velmi dobře, autorka prostě umí...měla jsem pocit jako bych sledovala film a to velmi, velmi smutný........
Právě jsem dočetla a kniha se mi líbila od první do poslední stránky. Moc krásně se četla. Dcera mě knihu doporučila a já jsem za to ráda.Maximálně jsem si jí užila a doporučuji si ji přečíst :-)
Kniha se mi líbila, krásně se četla. Doporučuji si knihu přečíst :-)
Komiks byl hodně zajimavý a taky zvláštní......noční můra jak vyšitá ....jednou to přečíst rozhodně stačí :-)
Za mě velká spokojenost. Další díl se mi líbil jako ty první tři :-) Krásné a pohodové čtení. Moc doporučuji :-)
Nádherná kniha moc jsem si ji užila. Poklad v mé knihovničce :-)
Kniha je náherná, pobavili jsme se celá rodina u hledání surikat :-)