premacech komentáře u knih
Velmi dobre! Psano trochu jinak, zajimave. Necekany vyvoj. Kdo ceka typickeho Kinga, bude asi zklaman. Film take velmi dobry. 90%
Bavilo, bavilo, bavilo. Hned jsem zakoupil dlylsi dil serie. Zabavne, legracni. 90%
Velmi dobre! Nektere pasaze spis zdlouhave, ale celkove super. Chvilemi se blizime Svedectvi. Ale chvilemi naivni. Napinave, dej chytne a nepusti. Celkove velmi prijemne prekvapeni. 90%
Tady si moc.nerozumime. Mel jsem dost problem docist, postavy jsou celkem melke, ne moc popsane. Bohuzel Simmons prozradi dej hned v predmluve, cekal jsem vic. Dej ocekavany, vicemene linearni. Ne moc realne. Pokud srovnam napriklad s To, tak To je nekde jinde. Tady jsem slapl vedle. Nebavilo. 50%
Jedna ze 3 best of best (Carodej a sklo a Vlci z Cally jsou jeste o fous lepsi). Pokud bych mel doporucit neco od SK, neco kratsiho, tak urcite Nespavost. 100%
Lepsi nez Talisman. Ma to spravny riz. Jedna z nejlepsich knih, Temna vez je blizko. Bude treti dil? Uvidime.... 98%
Krasa. Po 15-ti letech jsem se vratil s Jackem do Teritorii. Moc hezky navrat. Ve druhe polovine dej zacne gradovat a pripominky na Temnou vez rostou. 95%
Hodně, hodně, hodně obsáhlá, i když má malý rozsah stran. Čte se velmi poutavě a důkladně popisuje příčiny vzniku dnešní situace. Musíte se ale hodně vracet, abyste pochopili souvislosti. Občas mám pocit, že si autoři vyřizují účty, ale obsahově výborné. Kdo chce vidět popis zabíjení civilistů, pro toho toto opravdu není. Ten at si radši pustí TV Nova. Kdo chce trochu pochopit pozadí vzniku IS a podobných bojůvek, tomu doporučuji se začíst. Dalo hodně práce vytvořit toto dílo. 100%
Bez debat. Verzi mam v paperbacku, je dost jetá,a le ještě se za Bev a spol zase brzy vydám. 100%.
Vynikající! Po slabších dnech (Dumma Key, Lunapark) je to zase pěkná jízda. 98%
Když jsem ji četl poprvé, nezačetl jsem se. Podruhé také ne, ale napotřetí po 20-ti letech ano. Brilantní kousek! Overlooku, jsem rád, že to s tebou dopadlo tak, jak dopadlo. 95%
Tak to byla zase jízda. Pěkně dlouhá, ale mohla by být i delší. Jedna z nejlepších knih autora. Trochu jsem měl jen problém s některými pasážemi (a postavami), ale jako celek super. 97%.
Parádní konec. Konec??? ;) Celá série je parádní, tento díl výborný (ale na Čaroděje nemá). Poslední díl 100%, stejně jako celá série. 100% bez debat. Brzy se zase setkáme, Rolande. Brzy...
Slabší díl, Susannah nemám moc v oblibě. 75%. Po 2 a 3 díle slabší část. A teď hurá k Temné veži!
Vlci z Cally jsou po jasné jedničce (Čaroděj a sklo) dalším skvělým dílem. Vynikající. Po slabším úvodu série se to dílem č.4 hezky rozjelo a postupně děj graduje. Opět plno překvapení, spousta odkazů v jiných knihách, Callahan se znenadání objevil (již jsem ho odepsal). Už jsem mu skoro prominul co udělal Suzanne v minulém díle, ale jenom skoro. Bez debat 100%. Temná věž se blíží...
A je to tady! Jedna z nejsilnějších knih vůbec, dokonce bych řekl ze všech, co jsem kdy četl. Jízda od začátku do konce. Jak mě ta Rhea štvala! Svině jedna. Na konci tohoto dílu jsem byl hodně naštvanej a rychle pokračoval dalším dílem. Jasných 100%!
Začíná se nám blýskat na lepší časy. Po výborném Pislolníkovi přišla nejslabší kniha série a Pustiny se opět ze dna zdvihají. Lud na mě působil jako místo, které bych opravdu nechtěl navštívit. Eddie se začíná ukazovat jako jeden z favoritů (po Jakeovi a Ochu, samozřejmě), ale začinal na mě padat dojem, že na něj dojde řada jako na prvního z Ka-tet. No uvidíme, jak to s ním nakonec dopadne. 80%