princesse princesse komentáře u knih

Kletba svitků Kletba svitků Barbara Wood

Od této autorky jsem přečetla téměř všechny knihy. Četla jsem tuto knihu již před lety. Kupovala jsem si vždy novou, která vyšla. Teď už to nějak nebylo ono. Ale rozhodně se kniha dobře četla a téma nebylo nezajímavé. Jen řekněme až příliš neskutečné a neuvěřitelné.

28.11.2014 4 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Knihu jsem četla již po druhé. Co dodat? Po prvé jsem ji četla jako novinku a od té doby jsem zvládla i ostatní knihy od této dvojice autorů a všechny stojí za přečtení a rozhodně i vícekrát. K dobré knize se ráda vracím i po letech znovu.

03.10.2014 4 z 5

Jakýsi Dan a Marcela Jakýsi Dan a Marcela Bohumil Nohejl

Četla jsem kdysi, pamatuji se, že se mi kniha moc líbila. Stejně jako Báječný trest.

25.06.2014 5 z 5

Pokoj smrti Pokoj smrti Jeffery Deaver

Pro mě, bohužel, zatím nejslabší kniha od tohoto autora. Nečetla jsem sice všechny, zatím 16, ale tahle mi sedla nejméně.

08.02.2014 3 z 5

Detektiv Detektiv Arthur Hailey

Takova normalni kniha. Nic zavratneho, ale urcite se da precist. I proto mi trvalo precteni ponekud dele nez je mym dobrym zvykem. Cetla jsem urcite lepsi.

25.12.2013 3 z 5

Toulky s Charleym Toulky s Charleym John Steinbeck

Moc povedená a čtivá knížka. Určitě neprohloupíte, když si ji přečtete, každý si tam najde to své.

21.10.2013 4 z 5

Absolutní strach Absolutní strach Lisa Jackson

Skvele ctiva a napinava kniha. Zadne zbytecne dejove prodlevy a nezazivne pasaze. Hned se vrham na dalsi knihu od Lisy. Doporucuji.

04.10.2013 5 z 5

Až ji uvidíš Až ji uvidíš Joy Fielding

Další kniha od Joy, která nezklamala. Čtivá se zajímavou zápletkou. Určitě nepatří mezi nejlepší co autorka napsala, ale rozhodně neurazí. Stojí za přečtení.

25.08.2013 5 z 5

Věštkyně Věštkyně Barbara Wood

Ctiva, zajimava a prijemna kniha. Dalsi povedena z pera Barbary Wood. Urcite stoji za precteni.

14.06.2013 5 z 5

Plamen duše Plamen duše Barbara Wood

Měla jsem tuto knihu půjčenou od kamarádky již před lety a po jejím přečtení jsem ji prostě musela mít ve své knhovně. Skvělá, čtivá, zajímavá. Doporučuji rozhodně přečíst.

16.04.2013 5 z 5

Hippokratova přísaha Hippokratova přísaha Barbara Wood

Další výborná kniha Barbary Woodové, skvěle se četla a mě nezbývá než doporučit přečíst.

02.04.2013 5 z 5

Noční vlaky Noční vlaky Barbara Wood

Tak jsem si Noční vlaky přečetla již po třetí, s odstupem spousty let a musím říct, že je to neskutečně čtivá a působivá knížka. S chutí si ji za pár let přečtu jistě znovu. Doporučuji všem.

28.03.2013 5 z 5

Noc v Bombaji Noc v Bombaji Louis Bromfield

Naprosto skvělá a úchvatná kniha. Četla jsem již před lety a chystám se znovu. Opravdu jeden ze skvostů literatury. Doporučuji.

13.02.2013 5 z 5

Lovec Lovec Jeffery Deaver

Začátek knihy nebyl moc čtivý a poutavý, ale pak se děj rozeběhl a až do konce měl děj spád a kniha se četla velmi dobře a rychle. Žádné výpadky děje nebo nudné pasáže.

09.01.2013 3 z 5

Půlnoční zátoka Půlnoční zátoka Nora Roberts

Opět další skvělá kniha od Nory Roberts. Přečetla jsem jich již spoustu a tahle skutečně "opět" nezklamala!!! Doporučuji. Výborný příběh, prolínání minulosti se současností, nádherně napsané, čtivé. Přečteno za 2 dny, kdybych nemusela dělat nic jiného, jeden den by na to stačil. Hned se vrhám na další, už mi na stole leží Kde končí řeka, tak jdu na to.

19.07.2012 5 z 5

Třetí tajemství Třetí tajemství Steve Berry

Skvělá, čtivá kniha. Přečteno jedním dechem. Parádní věc. Doporučuji.

01.07.2012 5 z 5

Vražda v Mezopotámii Vražda v Mezopotámii Agatha Christie

Výborná detektivka, která opět nezklamala. A nezklamalo ani filmové zpracování. Doporučuji.

30.06.2012 5 z 5

Martínkova čítanka a dvě klubíčka pohádek Martínkova čítanka a dvě klubíčka pohádek Eduard Petiška

Martínkovu i Alenčinu čítanku jsem si schovala z dětství, stejně jako Broučky. Těším se až si je dcera bude moci přečíst. Doporučuji. Krásná dětská literatura.

25.06.2012 5 z 5

Věčná Ambra Věčná Ambra Kathleen Winsor

Jedna z těch, které se po letech opět chystám přečíst znovu! Výborná.

23.06.2012 4 z 5

Tajný deník Adriana Molea Tajný deník Adriana Molea Sue Townsend

Před mnoha lety jsem dostala a jedním dechem přečetla, byla jsem knihomol už jako dítě a samozřejmě následovaly další díly z pera Sue a nezklamal ani jeden z nich. Věřím, že i teď by se mi Adrianovy deníky líbily. Moc povedená série, mé dítě si je určitě z chutí přečte také. Doporučuji.

19.06.2012 5 z 5