Princezna22 komentáře u knih
Měla jsem že začatku problém se do knihy začíst,ale pak to nabralo takovéj náboj že mě kniha doslova pohltila.. Prostě to pak bylo lepší a lepší.. Tento svět si prostě zamilujete... :-) jen ty jména děs... Knize jsem dala druhou šanci a byla jsem nadměrně překvapená.. Doporučuju.. Dejte knize šanci,tak jako jsem ji dala šanci já a u mého srdce zabodovala. Asi teď hned se vrhnu na další díl. Spokojenost...
Maximální spokojenost. Kniha splnila to co slibovala,nádherný příběh i obálka. Kniha byla strašně čtivá,takže jsem jí přečetla strašně rychle. Akinli a hlavně Kahlen mi byli děsně sympatický!! U knihy jsem dostala chuť na strašně velký dort s tunou šlehačky :-D... Prostě spokojenost!!! Oceán a sirény je něco pro mě trošku jiného než jsem doposud četla a tohle splnilo opravdu vše co jsem od knihy čekala.
Knihu jsem si přečetla kvůli knižní výzvě. Jelikož je to oblíbená kniha me mamky. Kniha to byla odpočinková,ale rozhodně jsem četla již lepší knihy. :-)
Tenhle typ knih se mi čte hrozně dobře ...Příběh má zajímavý dej,který se opravdu příjemné čte... Jen mě překvapil dost konec knížky. Za mě ale doporučuju. :-) i když je to taková bichlicka opravdu ji budete mít brzy přečtenou. ;)
Opět silný příběh u kterého jsem probrecela. Kniha se četla sama, velice krátké kapitoly a nešlo se od ní odtrhnout. Doporučuju všemi deseti.
Krásná kniha!! Opravdu krásná. Ještě lepší než předešli díl. Tohle je prostě naprostá pecka!! A těch scén co vypustili ve filmu je zde opravdu dost a opravdu stojí za to!! Pecka!
Tak jsem si konečně přečetla Alenku! Po tak dlouhé době a musím říct,že něco tak šíleného jsem v životě nečetla. Kniha mi přišla poměrně zvláštně napsaná... musím říct,že mě některé pasáže opravdu nebavili. Ale prostě takhle kniha je praštěná myslím, že to ji dělá jedinečnou :-D
Wow!!! Naprosto wow!! Od knihy jsem se nemohla odtrhnout,jak mě pohltila... Prostě wow.. Sice jsem docela odpadla dej jak skončí ale nevadí i tak mě kniha dost překvapila.. Wow,wow wow..
Krásná knížka,čtivé, smutné a zároveň romantické
..nedokážu popsat pocity s knihy, jak mě kniha dostala...
První polovina knihy mě strašně bavila.. Teb dej a všechno okolo bylo fantastické..ale me nadšení skončilo u druhé části tam jsem se jaksi zasekla a bohužel musela se nutit dal číst.. Nakonec jsem dočetla a stejně ne.. Omlouvám se ale příběh měl prostě pokračovat v minulosti a žádná druhá polovina zda byt neměla.. :-(...
Hezká knížka a ty obrázky v ní..krásné... Jako malá bych se u knihy asi bála. Pěkný příběh..
Konečně jsem se k téhle knize dostala a nelituji že jsem si ní přečetla ba naopak.. Kniha mi něco do života dala.. A nejspíše změnila můj pohled na svět.. Tak pěkně a zároveň smutné čtení jsem ještě nečetla..povedená knížka..I když místy smutný.
Kniha mi s počátku přisla poměrně depresivní,ale nakonec jsem se parádně zacetla! jedním slovem wooow. Takhle kniha mě doleva pohltila. Výborné!! Pěkně,čtivé!!
Tohle jako bylo co?? tuhle knížku jsme ani nedocetla po pár stránkách sem ji zase vrátila do knihovny... Obal knížky se mi líbil, ale vůbec nesouhlasí s příběhem... Příběh byl divný a nějak nemám zájem ho dočíst a ty hrubky a chyby??? No katastrofa
Scarlet mi doslovně lezla na nervy... jinak to bylo pěkná kniha,kterou jsem přečetla za jediný den :-D ... začátek byl napínavý až se mi i tajil dech a nedokázala jsem přestat číst.. Pak,ale přišel nějaký zlom někdy v pulce knihy a kniha se začala strááááááááášně táhnout.. Napínavých chvilek bylo míň a min. \A ten konec? Proč proboha? Nechápu co tím autorka chtěla říct. Ale pro mě konec knížky naprosto nepochopitelný a zamotaný až to fakt nedávalo smysl... Podle mě autorka už nevěděla jak knihu ukončit či dál pokračovat tak to ukončila naprosto divně..
Kniha se mi moc líbila,přečtená za dva dny jedním dechem.. ale naštvalo mě jak nakonec Robert skončil :-(( když se ták moc těšil na svoje děťátko.. Nádherný román se smutným,ale i veselím koncem.. smekám :-) po dlouhé době konečně krásný román.. Moc líbil.. rozhodně dopuručuji dál
Překvapivě mě tento díl poměrně bavil, a to díky malému počtu postav, které to celé zachráníly jako Stark, Rephaim nebo Afrodita. Už na začátku si dokážete domyslet, kdo je špatný a kdo, co se bude dít dál a co se stane na konci. Docela mi v téhle sérii chybí momenty, u kterých se zastavím s otevřenou pusou a nemám páru, co se pak stane a proto čtu a čtu dál.
Ačkoliv tento druh knih jde jaksi mimo mě, tak toto jsem si zamilovala.. Poslouchala jsem, jako audio a musím říct, že perfektní jak namluveno tak spracování samotné knihy a děje.. Sice se začátek táhl, ale pak.. Pak to bylo... No o proti prvnímu dílu je toto dost dobré.. Chce to vydržet a přijde to... Super.
Posloucháno, jako audio, jelikož jako knihu bych to nejspíše nepřečetla... Scifi není můj styl čtení, ale tohle bylo docela zajímavé na poslech... Ale stále to není nic extra ....
Přečteno za jeden večer pro syna. Synovi se příběh moc líbil a určitě budeme čist častěji. Moc krasny příběh.. A ty ilustrace, boží.. Krásné..