Pružinka Pružinka komentáře u knih

Deník Mimoňky : Příběhy neschopný psí chůvy Deník Mimoňky : Příběhy neschopný psí chůvy Rachel Renée Russell

Roztomilé, hezké, odpočinkové a milé čtení

31.01.2022 5 z 5

Příběhy nejhorší nejky v historii Příběhy nejhorší nejky v historii Rachel Renée Russell

Části, které popisují kapelu jsou moc dlouhé, ale jinak opět neskalamala. Řekla bych že je to druhá nejlepší od této autorky!

Kočka Kočka Helen Piers

Zajímavá knížka plná vědomostí. Později se k ní určitě ještě vrátím.

Narozeniny Narozeniny Jacqueline Wilson

Hezká knížka pro všechny věkové kategorie. Lily je super sestra!

Vzdušné zámky Vzdušné zámky Jacqueline Wilson

Nejoblíbenější kniha od této autorky.

Holky z internátu - Příjezd Holky z internátu - Příjezd Enid Blyton

Velice poutavá knížka, nemohla jsem se od ní odtrhnout, občas mi však děj přijde toršku ohraný.

31.01.2022 5 z 5

Vychováváme děti a rosteme s nimi Vychováváme děti a rosteme s nimi Naomi Aldort

Vzkusku zajímavá kniha.

31.01.2022 4 z 5

Maková panenka a motýl Emanuel Maková panenka a motýl Emanuel Václav Čtvrtek (p)

Knihu jsem milovala jako malá a musím konstatovat, že nezestárne.

30.01.2022 5 z 5

Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Elena Favilli

Nádherné. Vždy kdž potřebuji něco zjistit o nějaké významné ženě rozhodně sáhnu po této knize.

30.01.2022 5 z 5

Justýnka a asistenční jednorožec Justýnka a asistenční jednorožec Kateřina Pantovič

Nádherně napsaná kniha s velkou hloubkou a nádhernými ilustracemi.

Mikeš Mikeš Josef Lada

Njespíše nejvíce oceňuji ilustrace. V jednoduchosti je sílo, co vám mám povídat pane Lado. Mikeš je stále má milovaná postavička a nikdy na ni nezapomenu.

Z deníku kocoura Modroočka Z deníku kocoura Modroočka Josef Kolář

Vtipně a mile napsáno. Úžasně spracováno. Chytí to za srdce.

30.01.2022 5 z 5

Krása nesmírná Krása nesmírná Irina Karnauchovová (p)

Knihu jsem podědila po babičce. Název knihy je odpovídající tomu, co v ní můžete čekat.

Fimfárum Fimfárum Jan Werich

Tohle nikdy neomrzí. Pane Werichu, jste génius!

30.01.2022 5 z 5

Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Miluju Grindelwalda. Je tak temný, tak "ach!". Poklona autorce, opět jste se překonala, madam.

30.01.2022 5 z 5

Předobrý život Předobrý život J. K. Rowling (p)

Báječná knížka plná ispirace.

30.01.2022 5 z 5

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Asi moje nejoblíbenější kniha Harryho Pottera!!! Vážně nejlepší. Nevím jak ještě vyjádřit to, že je kniha úplně nejvíc nejlepší a tak přestávám psát.

Pan Smraďoch Pan Smraďoch David Walliams

Nádherně popsaný příběh - veselý, ale i soucitný.

Vyhnání Gerty Schnirch Vyhnání Gerty Schnirch Kateřina Tučková

Kateřina tučková je moje oblíbená autorka. Líbilo se mi že celou cestu své postavy Gerdy prošla sama. Úžasné! Násherně napsané.

Selekce Selekce Kiera Cass

Knihu jsem četla. Je úžasná, ale názvy celé série nepodporují překvapení. První díl se nazývá selekce: Je tedy jasné, že dívka bude bude někam vybrána. Druhá se jmenuje elita, což nasvědčuje tomu, že dívka postoupila. A poslední se jmenuje první - bez debaty. Ale jinak je kniha velice skvělá!