Pumpkin

Pro takový velice rychlý a jednoduchý přehled dobrá kniha. Když jste ale úplní začátečníci, ocenili byste více vysvětlující a informativní přístup.

Chtěla jsem po všech těch drasťácích a krvácích nějakou tu oddechovku. No, hlavní hrdinka (matka) mi byla teda těžce nesympatická a na pokraji šílenství byla nejspíš jen proto, že je prostě blbka. Ale co já vím, možná že až budu mít dvě děti, taky o nějaké ty mozkové buňky přijdu ???? Ve výsledku celkem šťastný konec a oddechovka to fakt byla. Ale vracím se ke krvákům a napínákům ????

Ta kniha měla snad úplně všechno. Objektivně bych asi dala plný počet hvězdiček. Ale jednu musím přece jen ubrat. Byť jsem docela otrlá čtenářka, tak nějak to bylo na mně už moc.

jako jo, to téma je pořád zajímavé, ale je to prostě náročné číst. Před třetím dílem zase sáhnu po jiné knize na odlehčení :)

No rozhodně nebylo snadné se tím prokousat a než půjdu na další díl dám si něco jiného na oddech. Ale samozřejmě pokud se člověk chce zajímat o toto téma tak určitě doporučuji k přečtení.

Určitě zajímavý příběh, dobře se to četlo a byla jsem zvědavá jak to dopadne. Nějak mi tam ale chyběl ten pocit napětí, který obvykle i těchto příběhů je. Každopádně zkusím od autorky ještě něco.

Téma hodně zajímavé, ale zpracování bohužel dosti nezáživné

No obvykle českou literaturu moc nečtu. Ale zaujalo mne téma. Jako nebylo to špatné, ale styl psaní se mi ne úplně líbil. Ale bod dávám za Třeboň ☺️

Trochu moc deprese v jedné knize. Víceméně první kniha tohoto žánru/stylu/nevím co jsem četla. Zápletka byla zajímavá a pohled od čtyř postav tomu přidal na zajímavosti rozhodně taky. Určitě nelituji, že jsem po téhle knize sáhla, ačkoli jsem při čtení neměla úplně nejpozitivnější pocity.

Četla jsem anglickou verzi, převyprávěnou v edici Maxmilián. Až přečtu originál možná hodnocení upravím.

Mám ráda Deavera tak nebylo co řešit při koupi knihy. Název mi nepřijde přeložen zrovna nejšťastnější vzhledem k faktu, že ne vždy jde o vraždy, ale to je detail. Jinak samozřejmě napínavé a překvapivé jak jsem již u tohoto autora zvyklá :)

Tuhle knížku sem v dětství četla několikrát a teď když sem na ni tady narazila, musím si ji zajet k mamce pohledat a přečíst znova :)

Mám ráda detektivky a napětí a mám ráda Deavera, takže nebylo proč otálet s touto knihou :)