pupopony

Krásné, vůbec mi to nepřišlo jako čtení pro ženy, prostě úžasný příběh

Nádherně je zde vidět, které "taky čtenáře" autorka oslovila. Ti co dali "odpad" a jednu hvězdu adorují Rusko. Na ty autorka cílila a trefila se. Skvělá kniha, obnažující čtenáře

Jedním slovem - nádhera. Pohlazení po duši. Zavřel jsem knihu a několik dní jsem jí nemohl dostat z mysli. Ještě tam pořád je a možná napořád.

Odpočinkové čtení. Ne vždy uvěřitelné, ale četlo se to samo

Dobře se román četl, i když dle historických děl byl vztah Poláků a Čechů ve Slezsku přeci jen trochu jiný, který eskaloval ve 30.letech. A i proto jsem zvědavý na další díl!

Tak to byla jizda. Jen malo knih jsem precetl tak rychle a jen malo pribehu se mi dostalo tak pod kuzi. Nemuzu napsat, ze by to byla kniha, o ktere by se ucilo ve skolach, ale ten pribeh byl mrazivy

Tím příběhem jsem žil. Neuvěřitelně mě vtáhl autor do děje.

Prostě pecka !! Ten příběh nemá chybu - vlastně příběhy :-)

Je jedno zda je příběh pravdivý nebo ne - ale ta doba je vystižena perfektně !! Doporučuji !!

Bomba, i když jsem jí četl už potřetí, stále si do různých postav dosazuji další a další
lidi i z dnešního světa

Kdo někdo může věřit těmto lžím. Jestliže pominu stránku mravní, tak i z hlediska fyziky a chemie tento pán (několikrát trestán) úmyslně lže. Jeho lži jsou velmi snadno vyvratitelné. O faktech není ani potřeba mluvit, vždyť sami dozorci z koncentračních táborů ho usvědčují ze lží.

Trochu jsem se občas ztratil v ději i postavách, ale celkově dost dobré. Zvraty v knize na jedničku