putpuda putpuda komentáře u knih

Teď, nebo nikdy Teď, nebo nikdy Harlan Coben

Jako vždy skvělé a napínavé počtení :)

15.12.2018 4 z 5

Pastýř Pastýř James Patterson

Klasika.... Co dodat :)
Ale má lepší....

12.12.2018 4 z 5

Zrada Zrada Martina Cole

Je to škoda,těšila jsem se a že začátku to vypadalo nadějně, ale opravdu je to opět jako vyprávění, jak to vlastně v tom světě zločinu chodí :( Posledních pět, šest knih nestálo za nic. Ano, dobře se čte, ale zbytečných 400 stran, stačilo by 200. No, jak říkám.... Škoda. Třeba příště (ikdyž už teď jsem skeptická :o)

25.08.2018 3 z 5

Vzdálená řeka Vzdálená řeka Barbara Wood

Jé, to bylo krásné! Moc jsem se těšila a jsem nadšená. Kniha mě úplně pohltila. Prostě Woodová, jak má být ;). Už aby byla další....

17.05.2018 5 z 5

Palindrom Palindrom E. Z. Rinsky

Hodně dobrý thriller. Stránky plné napětí rychle ubíhají, žádná hluchá místa. Ještě než jsem knihu otevřela, mi vrtalo hlavou co znamená Palindrom....nikdy jsem to slovo neslyšela a myslela jsem, že je to nějaké místo nebo město... Tak jsem zapátrala a už to vím (a určitě nikdy nezapomenu;)) Je to v knize poměrně brzy vysvětleno, tak kdyby nějaká hlava skopová, jako já netušila, nemusíte nikde pátrat :D. Opravdu povedená kniha. Pravděpodobně série,takže se určitě budu těšit na další jízdu s Frankem a Courtneyem ;)

10.01.2018 5 z 5

Nejhorší noční můra Nejhorší noční můra Brenda Novak

Děj odehrávající se v psychiatrické léčebně je většinou super ;)Mě se to líbilo. Napínavé, drsná atmosféra, odlehlé městečko, mrazivá zima....a léčebna plná psychoušů....co víc si přát ;) Určitě si přečtu i další ze série....

21.12.2017 4 z 5

Zoufalec Zoufalec Daniel Palmer

No, očekávala jsem nějakou blbost, ale dobré to bylo. A docela dost. Dva lidé, kteří utrpěli v životě velkou ztrátu....se dají dohromady.... do života jim vstoupí další osoba, vlastně dvě a pak se začnou dít věci.....Dobře se čte, stránky ubíhají. Druhá polovina zamotaná do lží a akce....neočekávané rozuzlení.....určitě zkusím i další knihy tohoto spisovatele (pro mě nového).

29.11.2017 5 z 5

Naděje na konci světa Naděje na konci světa Sarah Lark (p)

Číst se to dalo, ale moc mě to nebavilo. Takové dost povrchní . Mohla být rozsáhlejší. Nečetla jsem ani jednu z předchozích knih (Maorčina píseň.....). Docela mě to mrzí, protože tento typ knížek mám moc ráda a určitě by se mi líbily, ale u nás v knihovně nejsou k dispozici. Ani jedna od S. Lark. Tak třeba příště.

08.10.2017 3 z 5

Podvedená Podvedená Charlotte Link

Dobrá detektivka. Chvílemi trochu zdlouhavá, ale dobře se mi četla. Je fakt, že všechny postavy jsou tak trochu hlavní. Já si nechtěně "napověděla", kdo je asi vrahoun :o (ikdyž v tu chvíli mi to stejně nic neříkalo ;)) Když jsem si knihu půjčovala a náhodně otevřela a zrovna jsem se začetla do té jisté pasáže. Honem jsem zaklapla a mazala domů z knihovny ;)
Klidně by to nemusel být samostatný titul. Caleb a Kate by se klidně mohli vyskytnout i v dalších potenciálních dílech autorky. Mě by to nevadilo :)

26.09.2017 4 z 5

Prokletý ráj Prokletý ráj Margaret Way

Lehce romantické, trochu detektivka, pár bláznů...přesně jak píše Biki ;). Opravdu nic náročného, ale číst se to dá. Já čekala spíš něco víc "australského".

22.08.2017 3 z 5

Báječné dny Báječné dny Raphael Montes

Divně úchylná kniha...... tedy spíše obě hlavní postavy ;). Vůbec to nebylo špatné, až na některé pasáže, u kterých nedoporučuji požívat potravu!
Dobře se mi to četlo, zajímavý příběh i myšlenkové pochody psychouše Tea.
Dnes budu mít asi divoké sny :o

10.08.2017 4 z 5

Přímý zásah Přímý zásah James Patterson

Paráda! Série s Alexem je čím dál tím lepší :D. Po přečtení komentářů jsem věděla, že konec je otevřený, tak jen doufám, že nebudeme čekat až do Vánoc na pokračování. Ale věřím, že to dobře dopadne. To by nám přece pan Patterson neudělal ;) - doufám!

18.04.2017 5 z 5

Nikdy neumírej sama Nikdy neumírej sama Lisa Jackson

Jako vždy se hodně dobře čte ;), sice mi místy přišla krapítek zdlouhavá, ale ten konec....to byla jízda! A podle úplného závěru je jasné o čem bude další díl ze série New Orleans ;). Už se těším....

25.01.2017 5 z 5

Útěk z afrického pekla Útěk z afrického pekla Barbora Koudelková

Četla jsem ji také i druhý díl, hned jak vyšel, spíše ze zvědavosti, protože Bára Koudelková pochází z Nového Města na Moravě, stejně jako já a pamatuji si ji ze základky. No co dodat....asi nám to připadá hloupé, a člověk si říká, že by takovou pitomost nikdy neudělal, ale láska je holt slepá ;)

18.12.2016

Najděte mě Najděte mě Michelle Knight

Vše bylo napsáno v ostatních komentářích....co můžu dodat? Nejhorší je, že se to vážně stalo :( . Je až neuvěřitelné, jaké zrůdy se pohybují mezi námi a my o tom nemáme ani potuchy. A člověk slyší ve zprávách prakticky denně, jaké hrůzy se dějí....bohužel :(

17.11.2016 5 z 5

Ctitel Ctitel Charlotte Link

Také jsem dočetla dnes ráno ;)
Dobře se četla, napínavá, líbila se mi.
Ráda bych si přečetla další od Ch. Linkové, ale u nás v knihovně mají jen ty starší a ty už jsem četla. Třeba pořídí nějaká novější dílka :)

27.10.2016 4 z 5

Opálová poušť Opálová poušť Elizabeth Haran

Nebylo to špatné, sice má mnohem lepší, ale mám australské romány ráda a jelikož jich moc není.....tak si vychutnám každou knihu s touto tématikou :)

17.10.2016 4 z 5

Marnotratný syn Marnotratný syn Danielle Steel

Steelovou jsem nečetla už několik let. Ale zrovna se mi do ruky dostala tato kniha, tak jsem si řekla proč ne ;). Sice jsem si zase musela zvyknout na "slušňácký" styl D.S, ale líbilo se mi to. Psát to jiný autor, tak by z toho byl velice slušný psychothriller ;)
A určitě si zase nějakou z těch novějších od D.S. půjčím, mám teď přesně náladu na takovéto příjemné počteníčko :)

06.10.2016 5 z 5

Čtrnáctý hřích Čtrnáctý hřích James Patterson

Nic fenomenálního...ale Ženský vyšetřovací klub mě prostě baví ;)

09.09.2016 4 z 5

Unesená Unesená Lesley Pearse

Tak tato spisovatelka se zařadí mezi mé oblíbence ;)
Kniha hodně dobře napsaná, stejně jako u Společnice, stránky jenom létají...udrží v napětí, ikdyž mě hned napadlo, že "zachránci" Lotte pojedou v něčem nekalém, ale o to víc mě to nutilo obracet stránky a číst a číst ;)

Už se těším na další!

04.09.2016 5 z 5