Raada

Úplně mi nevyhovovala forma - scénář. Preferuji psaný příběh, toto pro mě bylo rušivé. Příběh samotný byl hezký, ale asi i díky scénářové formě to nemělo ten šmrnc jako předchozí knihy o HP.

Po předchozí knize tato měla větší spád, zajímavou zápletka. A i jako ostatní knihy této série se velmi dobře četla.

Poutavý děj, knihu jsem četla skoro jedním dechem. Určitě stoji za to.

Kniha se četla příjemně, alee celkový dojem je takový rozpačitý. Chvílemi jsem se ztrácela v množství postav, jejich příběh byl vždy naťuknutý a nedoťuknutý. Asi bych uvítala méně dějových linek a propracovanější příběh. Jednotlivé příběhy zněly slibně :)

Kniha se velmi příjemně čte. Autor má lidský styl psaní, nehází zbytečnýmí odbornými "termity". Mohu vřele doporučit. V knize jsou popsány zážitky všedních i nevšedních dní na misi s Lékaři bez hranic.

Kniha nezklamala, četla se velmi příjemně, dějově mě zaujala a přiřadila bych ji spíše k těm lepším od Vondrušky.

Kniha se mi četla dobře, vtáhla mě do děje. Námět je zajímavý a je to Brownova velmi zdařilá prvotina. Líbila se mi více než některé jeho novější díla. Ráda se ke knize vrátím. Za mě doporučuji.

Prvotina autora mě zaujala, bya jsem tedy velmi zvědavá na jeho druhou knihu. Nezklamala. Poskytuje velmi cenné postřehy a myšlenky autora s těžkou formou autismu. Je znát, že je autor o pár let starší a jeho myšlenky jsou tak hlubší než v knize "A proto skáču".

Další z Brownových klasik - napínavý děj, různé propletence, promyšlený příběh s nečekanými zvraty. Celkový dojem prima, ale narozdíl od jiných jeho knih mě tato tolik nechytla.

Knihu jsem četla několikrát a zřejmě ještě několikrát číst budu, je to jedna z mých nejoblíbenějších knih. O to větším zklamáním bylo filmové zpracování.

Kniha mě nezaujala. Četla se velmi velmi ztuha, většinou mi čtení detektivky zabere max 2dny, tato zabrala 2 měsíce a dočetla jsem ji s velkým přemlouváním se. Neseděl mi rozvláčný zabíhavý styl, vadilo mi vykradení postav z cizího díla. A konečná zápletka byla, oproti předchozímu leckdy až přebytečnému rozpracování různých detailů, nepropracovaná, velmi rychle "sfouknutá".

Kniha se četla příjemně. Zajímavý náhled do období hippies, zařadila bych ji do "klasického Coelhova literárního proudu".

Příjemná oddychovka. Nic hlubokého jsem nečekala, příběh se mi líbil, a kniha se četla příjemně.

Opět přečteno skoro jedním dechem. Série je velmi čtivě napsaná, někdy je trochu náročnější se v postavách neztratit. V tom oceňuji to, že jsem nejprve viděla seriál - mnoho postav má "jasný" obličej. Doporučuji.

Vynikající kniha. Prvně jsem viděl aseriál ke knize jsem se odstala až teď. Napsaná velmi příjemným čtivým stylem. Za sebe bych doporučila nejprve seriál a pak knihu - pomůže to v přehlednosti postav.

ROzhodně stojí za přečtení. Kniha vtáhne do děje a jen nerada jsem dělala přestávky ve čtení. Neotřelý nápad a zajímavý exkurz do historie.

Kniha se čtš příjemně, i když chvílemi ztrácí spád. Od Rowlingové mám raději Harryho než detektivky.

Knihu jsem přečetla jedním dechem, velmi mě zaujala, zajímavé zpracování a námět. Jediné, co bych knize vytkla je zbytečná zápletka na konci, není nijak funkční a zbytečně přebíjí děj knihy.

Od knihy jsem měla větší očekávání, chystala jsem se na ni delší dobu. Rušivé pro mě bylo přeskakování dějových linek, mile mě překvapil nečekaný konec.

I když to není žánrově kniha, kterou bych vyhledávala, dostala jsem ji jako dárek. Mile mě překvapila a přečetla jsem ji jední dechem. Škoda, že nejsou v Čj i pokračování.