raicevik komentáře u knih
Tolik slz a úsměvů jsem nějakou chvíli nad knížkou nevykouzlila. Má dušička je potěšena ze života a zároveň smutná z těch konců...použila bych na to citát: “S knihami je to jako s lidmi: jen velmi malý počet něco znamená a zbytek se ztrácí v množství.“ Voltaire
Tak tato kniha pro mě určitě něco znamená
Moc krásný příběh... občas jsou trochu nudnější pasáže, ale pointa toho příběhu je nádherná a opravdová. Prostě se takové hnusné věci v životě stávají a záleží na tom, jak se o tomu člověk postaví. A tito dva lidé se s tím poprali nejlíp jak mohli a je to obdivuhodné! Uvědomění toho, že to materiálno je pro lidi někdy to nejdůležitější a přitom tak pomíjivé... že taková cesta může být řešení.. cesta je cíl...krok za krokem až kam nás život zavede... vím, že na tuto knížku nikdy nezapomenu!
Pro mě to byla jedna z těch knih, která ve vás zanechá takový silný pocit, že na ni nezapomenete... Pobrečela jsem si a zapálila svíčku za všechny ty životy, které byly zničeny jen kvůli rasovým předsudkům... Smutné, jak lidé dokážou být krutí i k těm nejnevinnějším tvorečkům jako jsou čerstvě narozená miminka. Moc krásná kniha! Měl by si přečíst každý... díky za ponaučení a uvědomění si.
Moc dojemný příběh o životě i smrti...o tom, jak se s ní smířit a jak žít i zemřít. Taková ta kniha, která vás pohladí po duši (i když přes slzy) a zanechá tam stopu... taková ta kniha, na kterou se nezapomíná.