ramgad73 ramgad73 komentáře u knih

Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Tahle kniha je úžasná. Originální nápad. Neskutečné množství citátů a zmínění tolik skutečných děl. Autor si mě získal svým přehledem. Hlavní hrdince Noře jsem fandila od začátku až do poslední stránky. Knihu jsem začala číst do výzvy 2024… Díky za témata, jinak bych knihu vůbec neobjevila.

27.12.2024 4.5 z 5

Botanikova dcera Botanikova dcera Kayte Nunn

Velmi čtivě napsaná. Oddechové a pohodové čtení. Líbila se mi i dějová linka. Doporučuji a dodávám, že někdy je i v jednoduchosti krása.

03.12.2024 5 z 5

Neutečeš Neutečeš Dagmar Galas

Od knihy jsem se nemohla odtrhnout asi ze zvědavosti. Je čtivě napsaná. Přečteno během pár hodin. Jen už jsem asi hodně zhýčkaná Chrisem Cartelem a Robertem Bryndzou. Proto mi děj vlastně přišel moc jednoduchý a moc nenadchl. Ještě dodám, že jsem knihu našla ve čtenářské výzvě 2016 a proto ji začala číst.

25.10.2024 5 z 5

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Kniha se mi moc líbila, pěkně se četla, takové to kdo a proč? Vtáhla mě do vyšetřování ani jsem nevěděla jak. Hned jdu číst druhý díl.

22.09.2024 5 z 5

Pařížská knihovna Pařížská knihovna Janet Skeslien Charles

Upřímně, sama přemýšlím, z jakého důvodu mě kniha nezaujala. Je mi to hodně líto. Obálka krásná, Paříž i prostředí knihoven miluji, ale kniha zklamala. Budu hledat jinou knihu do výzvy, protože byla kniha vybraná díky výzvě.

29.08.2024