Rapeh komentáře u knih
Stres z práce, doma druhá šichta a děti. To chce únik vezmi tuto knihu do ruky a nepustíš dokud nepřečteš. I otázky co bude k obědu měli odpověď kde je lednice víš a dvě ruce taky máš
Řekla bych, že Slovácko sa sudí jen pod jiným názvem.
Jediné co mi tak trochu kazilo čtení bylo vysvětlování kdo je či příbuzný a nakonec měl člověk dojem že celá šlechta je složená z příbuzných.
Krátké povídky z pohledu postav série Selekce. Krásné zakončení celé série.
Stará dobrá klasika, jen se trochu obávám, že naše děti nepochopí.
Poslouchala jsem audioknihu a v MHD jsem vypadala jako blbec, když jsem se smála. Z dětství si pamatuji seriál tak to pro mne byla nostalgie.
Dcera svých rodičů, udělá přesný opak než čekáte. Bavilo mne jak se z puberťáka stává žena . Upřímně Selekce mne bavila víc.
Skvělý rozhovor dvou úžasných pánů. Nic víc není třeba dodávat.
Nevím jak správně to popsat, pokračování po 20 letech. Kniha by se klidně mohla jmenovat jak zkrotit adolescenta. Svůj účel odpocinkove četby splnila.
Přečteno, ale podruhé to už nedám. Tento spisovatel nebude můj šálek čaje, ale musím uznat četla jsem i horší.
Jak komentovat knihu, kterou jste si vybrali na odreagování, útěk od reality, nenáročnost ? Všechny tyto podmínky splnila. Očekávám málo a dostanu příběh který bavil
Krásná pohádka, poslouchala jsem audioknihu a perfektní zpracování.
Popis druhé strany života moderátorky a matky. Knihu bych asi nenazvala cestovatelský deník, ale druhá tvář moderní ženy. Krásné vyprávění.
Příběh spíše smutný s rozumným koncem. Knihu bych zařadila do šuplíku klasika vyprávění. Neurazí, nenadchne, ale stojí za přečtení.
Potřebujete vypnout, přijít na jiné myšlenky, zjistit že i jinde jsou problémy tak je to kniha pro Vas.