ray610 komentáře u knih
Tato kniha mě bavila udělal jsem si tak milion poznámek a určitě doporučuji pro lidi který znají někoho s bipolární poruchou nebo se o ní zajímají jediné co mi občas vadilo ze tam bylo hodne “a” místo čárky tam bylo skoro vždy “a” ale nestěžuju si kniha byla opravdu skvělá a dobře se četla
Tato kniha mi dost pomohla se postavit proti jídlu který mi dělalo už delší dobu problém a uvědomila jsem si že takto opravdu dopadnout nechci. doporučuji pro každého a každý by si to měl podle mě přečíst
Tuto knihu jsem četl hned po dvojí mysli a nedokážu usoudit která je lepší. Byl jsem napnutý až do konce a nemohl jsem přestat číst doporučuji!
Vidím tady docela dost negativních komentářů ale já jsem si knihu naprosto zamiloval! Byla napínavá od začátku občas jsem se u toho i zasmál. Doporučuji knihu!
kniha me vazne bavila a nechtela jsem aby skoncila doporučuji pro lidi ktery se zajímají o takove veci
úplně dokonalá kniha! nemohl jsem ji prestat číst i když jsem už usínal doporučuji!
skvělý komiks o tom jaké je to žít s bipolární poruchou. vystihuje jí dokonale jak v manii tak v depresi určitě doporučuji pro lidi, který znají někoho kdo má bipolární poruchu. dozvíte se o ní vsechno.