Renike komentáře u knih
Další úžasná kniha od Jojo, zápletka výborná, postavičky sympatické, děj zajímavý. Přečteno za dva dny. Čtivá, dojemná, přátelská.
Milá kniha, jak Callum i Evie mi sedli. Krásná skotská krajina, romantika, pátrání a láska - co víc si přát.
A proč nepřispět na dobrou věc a přečíst povídky od českých autorů? Povídky byly super, moc se mi líbily. Asi ta poslední nejvíc.
Neříkajíc o tom, že je hezké si přispět na pejsci i kočičky ne jenom kolem vánoc. Já osobně podporuju každý rok náš blízký útulek pro psi.
Lucinda vždy měla úžasné knihy, i ta je krásná a zajímavá. Řekla bych, že pokus o detektivku můžeme jen a jen pochválit. Zápletka se mi líbila a ten konec taky.
Sérii Psi poslání od Camerona mám moc ráda, jak sérii pro dospělé, tak i pro děti. Příběh Lily není výjimka, užila jsem si knížku.
Takhle série je moc povedená. I tenhle díl krásný.
I jako dospělá jsem knížku přečetla a moc se mi líbila.
Další výborná kniha od Dalajlamy, dozvíme tady co je podstatě lásky a soucitu, jak na daná téma meditovat. V každé její knize lze přiučit další a další věci o buddhismu, reinkarnaci a podstatě života.
Výborná již 3. kniha od paní Blanky, tentokrát malý formát do kabelky. Je velice čtivá, vtipná a příběhy zajímavé. Krásně se to četlo, škoda jen, že je konec. Ještě víc takových knížek, prosím!
Jaké má štěstí Jeska, že je dalajlamova kočka! A jaké štěstí, že ji sledujeme! Fantastická kniha a další výborné příběhy, které vypráví právě kočka Jeho Svatosti. Prozkoumá nejvyšší moudrost ze všech moudrosti - šúnjatu, největší motivaci ze všech motivací - bódhičittu a sdílí naše cesty v nesčetných inkarnacích.
Již 6. díl, nyní se zákonem kočičí přitažlivosti, vřele doporučuji.
Sladká vánoční romanťárna, ale líbila se mi :)
Obálka taky krásná zimní, vánoční.
Krásna kniha zahrnující důležité životné problémy z hlediska Dalajlámy a buddhismu. Doporučuji, jak všechny knihy Dalajlamy.
Ano, typická Julie Caplin. Příběh sladký, trošku zdlouhavý, ale s happy endem na konci. Člověk si přitom vypne, odpočine a zamyslí se.
Kniha o nejvlivnější ženě Argentiny. Vyprávění o vraždě Evity Peron osobním strážcem jménem Ricardo Reyes bylo autentické, napínavé a odvážné. Kniha se mi moc líbila. Film Evita s Madonnou v hlavní roli jsem již před cca 25 lety viděla, možná se podívám znovu.
Moje hodnocení rozhodně nebude objektivní, miluji totiž jak Romy, stejně tak i Alaina. Jejích příběh jsem přečetla za 2 odpoledne. Kniha zahrnuje pouhé 4 roky společného života Romy a Alain, ale o to krásnější se všemi radosti i starosti. Jejich život známe z více knih, filmů i dokumentů, i tak vřele tuhle verzi doporučuji. 3 kapitoly - 3 osobnosti, kteří změnili její život: Alain, Luchino a Coco. 5*
Když jsem si vypůjčila knihu z knihovny, nevěděla jsem, že jsou to povídky, ale nevadilo mi, spíš se mi líbily. Sice si na příběhy dlouho pamatovat nebudu, ale bylo to příjemné čtení.
Hezká, lehká, letní romantika. Až na toho Milana :) .. ten byl katastrofa.
První díl se mi o trošičku líbil víc, ale Paříž je vždy dobrá volba, nemůžu si stěžovat. Znovu jsem se ocitla v Paříži, v Tuilerijských zahradách, u Eiffelové věži, na uličkách Paříže. Hezké to bylo.