Renike komentáře u knih
Naprosto souhlasím s haki34 i Turlogh. Mimořádná kniha o soužití člověka s rysem. Doporučuji přečíst i knihu Můj přítel rys. Pro milovníky přírody a šelem zanechá hluboký zážitek.
Tak to bylo přesně to, co jsem potřebovala na 1. předadventní večer. Příběh se mi moc líbil, stejně jako design brožurky. Christopher i Avril byli suproví, a autorka mě nezklamala ani při té krátké povídce.
Perfektní kniha - přečteno jedním dechem. Doporučuji všem, koho tematika zajímá.
Tak tenhle díl se mi líbil asi o kousíček víc než předešlý. Becca sice byla rebelka a dost komplikovaná osoba, ale zas vtipná a své důvody ke svému chování jistě měla. Fandila jsem ji. A Sam? Ten byl boží. Knížka na jeden den, ale užila jsem si ji.
Tenhle Sněhulčin příběh byl myslím slabší než ten první. První půlka knihy byla dost slabá, ani Sněhulka se tam moc nevyskytla. Lepší byla od druhé půlky. Škoda, že ani vánoční atmosféru jsem moc nepociťovala. Také jsem moc nerozumela český překlad názvy knihy - proč koleda. Jinak kdo se zamiloval do Sněhulčiny Vánoce, těšit se bude i na ten druhý díl. 4,5 *
Milý vánoční příběh o dvou holkách - Sandy a Chloe, ve kterém nechybí ani pejsek Charlie a kočička Elza a samozřejmě i šťastný konec.
Ano, četlo se to samo. Stejně jako Sparksova každá kniha. Sice se dalo předpokládat od začátku kdo ten Mark je, ale i tak to bylo nádherně napsané a vyprávění života Maggie úžasné. Stejně táhle pro mě nepřekonala nejoblíbenější jeho knihu Nejdelší cestu.
Parádní čteni. Miluji historické romány s více linií - tady byla léta 1940, 1958 a 2019 - krásně propletená a zamotaná. Romantika, láska, tajemství, vražda i pátrání. Víc ale neprozradím, čtěte - doporučuji.
Hezký příběh, spíš taková pohádka. Připomínala mi knihu Knihonoš. Milá, krátká a poučná. .. k zamyšlení. No a samozřejmě jeden kocour Tygr :)
Moc krásné to bylo. Divoká zvířata miluji, přečteno jedním dechem. Škoda, že knížka byla tak krátká, uvítala bych delší, rozvinutější příběh. Jsem zvědavá i na film, podívám se na to hned dnes večer.
To bylo moc pěkné, až na tu nespisovnu češtinu. To byla dost vážná a chvílemi moc smutná kniha, k čemu mi tá kreslená obálka moc nesedla. Už se mi poštěstilo plachtit na moři, čili ty problémy jsem prožívala a chápala. Děj byl moc hezký a obouma jsem moc fandila - jak Anne, tak i Keane. Pokud bude pokračování, určitě přečtu.
(SPOILER) Tenhle díl se mi líbil od začátku. Čtu Romatické útěky vzdy s odstupem, aby se mi nezdály stejné dějově, jsou jen místem jinde. V části, kde jenom vařili, se v podstatě nic nedělo. Byla to pro mě trošku nudná pasáž, ale ke konci to zase mělo spád a závěr jsem už dočetla jedním dechem. Jsem ráda za Fungie, že to nebyl vymyšlený delfín, ale skutečně žijící. Už čekám další díl s Izzy, který by měla být již příští měsíc.
Jako majitelka 3 koček a milovnice kočičích kaváren jsem to přečíst musela :) To byla tak roztomilá pohádka, že se to četlo samo. Kdybych věděla předem, že knížka je vánoční, četla bych to kolem Vánoc, čili doporučuju číst během adventu :)
Vyprávění života takové osobnosti jako Marie Curie-Skłodowská s tím beletrickým stylem mě strašně moc bavilo. Byla to neskutečná osobnost a moudrá žena. Tvrdě bojovat za svůj sen v té době nebylo vůbec lehké, ale ona to dokázala, jako 1.žena světové vědy. Inspirující a obdivuhodné. Knihu určitě doporučuji. Poslední třetinu knihy jsem dočetla jedním dechem.
Tu autorku mám moc ráda, píše-li jako Jules Wake nebo Julie Caplin. Tahle kniha mě zaujala i obálkou, je nádherná zimní. Sice ještě Vánoční čas není a v knize s Vánocemi potkáme až ke konci, i tak to byla hezká odpočinková knížka. Jak Jason tak i hlavní hrdinka Siena mi byli sympatičtí. Knížku jsem si užila.
Krásný příběh o Jonatanovi a pejskovi Buky nejen pro děti .
Psát podstatě jen o výkalech psů? No co dodat. Hodnocení mluví za sebe.
To bylo tak nádherné, jako samotná věž večer posvícená a blikající. I ty 2 kapky ukáply na konci, jako Eiffelovi. Věž A - jako Adrienne. "Napůl" naplněná láska (kdo přečte, dozví proč). Doporučuji.
Nádherný a napínavý příběh německého ovčáka Pupa, který prochází životem u milovaného chlapce, ve smečce toulavých psů, u láskyplné rodiny, bezdomovce i jako bojovní pes. Je to dojemný příběh o přátelství mezi člověkem a zvířetem, v čem Pup celý život věří. Doporučuji ne jen dětem.