Renike komentáře u knih
Jo..to bylo krásné! Dám šanci i dalším 2 knihám autorky :)
Zajímavý námět, ale nijak moc pro mě. Čekala jsem, že něco dozvím o Picassovi. Nestalo se to. Knihu jsem četla kvůli čtenářské výzvě - ukrajinská autorka.
Tak jsem přečetla 512 stran o holokaustu, který už z jiných knih a vyprávění v podstatě známe, abych se na posledních 3 stranách dozvěděla vyvrcholení příběhu. Takový závěr jsem teda nečekala.
Nečekala jsem od knihy nic extra, ale příjemně mě překvapila. Hodnotím 5*, stálo to za přečtení. Doplnění: Knihu jsem koupila pro dceru k narozeninám a byla příjemně překvapená věnování přímo od autora. Jako ochrankyně zvířat taky ocenila záchranu jezevčíků.
Byla to moje první kniha od autorky. Nevyhledávala jsem ji, dostala jsem k narozeninám. A nelituju čtení. Byla to napínavá, zajímavá a každou chvilku jsem čekala kdo koho odpráskne a ... dlouuuho jsem si musela počkat, ale dočkala jsem si :)
Byla to naprosto dokonale propracovaná do detailů. Nelze nic vytknout. Určitě dám šanci autorce a přečtu i další její knihy.
Přečetno jen kvůli letošní výzvě, ale mě to také neoslovilo.
Tak Mirko, klobouk dolu. Jsem ráda za to, jakou životní změnou jsi prošel od doby našeho prvního setkání u nás v práci. Doma mám též 4 zvířata - 3 kočky a jednoho mopse, podstatě tuším jaké to musí být náročné, veselé a taky někdy zoufalé. Už jen věnování mi z knihy chybí, ale snad si dočkám. První má letošní přečtená kniha a zařazují ji i do čtenářské výzvy, jelikož je to 1. autorova kniha.
Knihu jsem dostala k 50.narozeninam a precetla jsem za jeden den. Nejde tu jenom o hokej, ale popisuje kulturu, hudbu, film, divadlo, TV, take modu a vedu, kosmonautiku, zivot, cestovani a dopravu atd. v roce 1972.
Kniha nebyla špatná - příběh jedné rodiny. Co se týče název knihy, tak to se moc nepovedl. Ani moc o psech, ani o Vánoc to nebylo - jen jako vedlejší přilepšení.
Recepty ne jenom na cukroví, adventní čas, tradice i novinky, zvyky a plánování, balení dárku a nápady na vánoční dekoraci ... od blogerek, kterých ani neznám - ale, řekla bych, že ideální knížka pro začínající hospodyně, která se chystá na první vlastní Vánoce.
Tak to pro mě nebylo ono. Nebyla strana snad, kde nebylo psáno jak úžasný a ideální je Brayden pro Addison. O ničem jiném to nebylo. Nelíbila.
Vánoční romantika, milá, sladká, hooodně předvídatelná, ale budiš..na Vánoce dokonalá.
Mě se ta kniha líbila, je to jak na Vánoce děláno. Byl to moc milý příběh 3 lidí.
Sladké, roztomilé, romantické a vánoční :) Jednohubka na adventní čas.
Obě první knihy od autorky miluju. Ta je jiná .. přišla mi celou dobu čtení hodně depresivní, sice krásná, ale nedosahuje mého očekávání z předešlých knih. Z celé knihy jsem pociťovala smutek a pochmurnost. Nebylo to zrovna na adventní čas to nejlepší čtení. Proto dávám o hvězdičky míň.
Hezký vánoční příběh, takový netradiční. Milý a pohodový,i jsem se zasmála, akorát na adventní dobu.
Prvních 20 povídek jsem si užila, zbytek už byl méně zajímavý. Sexuální adventní kalendář bych ocenila spíš po první povídce, ke konci knížky už mi tam nějak nezapadnul. I tak hodnotím knihu kladně, na adventní dobu bych řekla ideální.
Tenhle díl mi seděl do nálady. Není divu - vánoční příběhy mám moc ráda. Hezky se to četlo během adventu. Izzy i Ross jsem oblíbila a nevadila mi ani povaha Xanthe a Alice ;)
Vánoce mám moc ráda, a ještě víc předvánoční adventy, přípravy, vůně a atmosféru. A nerada dávám vánočním knihám míň hvězdiček, ale úplně vánoční náladu jsem tu nepociťovala. Nakonec se mi líbila stejně o trošku víc, než kniha Řecký sen. Obálka knihy krasná. Tak jo, dám šanci i její vánoční řecké svatbě.