ritz

Zajímavý příběh z celkem neznámého období našich dějin, pěkně napsané, dobře se četlo.

Příjemně a čtivě napsaná knížka, zajímavý příběh, super rozuzlení.

Příšerné, co jsou schopni lidi lidem udělat, u každé knihy z období holokaustu o tom přemýšlím a rozum mě to nebere. Výborně čtivě napsáno.

Velmi čtivě napsaná kniha, nejdřív jsem se lekla velkého rozsahu, ale krásně se četla, zajímavé období, spousta jmen, sem tam stejných pro různé osoby, ale výborná kniha.

Skvělá knížka od mé oblíbené autorky, silné příběhy silných žen

Další napínavá knížka od tohoto autora, výborně se čte, zajímavý příběh.

Přesně styl knihy, která mi vyhovuje. Zajímavý příběh rodiny v minulém století, výborně čtivě napsáno. Za mě plný počet hvězdiček.

Lekla jsem se způsobu psaní i téma, ale nakonec jsem byla nadšená. Super knížka čtivě napsaná, velmi zajímavý příběh i doba a prostředí, kde se odehrává.

Moc krásná knížka, nádherně napsaná, silný příběh.
Jsem nadšená.

Moc pěkná knížka, překvapilo mě, jak dobře se četla. Zajímavý život černošské komunity i včelího království.

Moc hezký historický román, mám ráda tento žánr.

Nečekala bych, že kniha s tímto tématem se mi tak bude líbit, ale opravdu mě zaujala. Přečetla jsem jedním dechem.

Knížka se mi líbila, první část byla super, další část už sklouzla do "červené knihovny", ale četlo se dobře.

Pěkná romantika, velmi čtivé, krásné a zajímavé prostředí.

Pěkné, krásně se četlo. Marii jsem fandila, že se dokázala zbavit násilnického manžela. Lituji všechny ženy, které si musí něčím takovým projít a obdivuji je, když dokážou odejít a začít znovu.