ritz komentáře u knih
I tento třetí díl se mi moc líbil a protože konec je otevřený, tak budu doufat v další díl.
Čtivá, napínavá knížka, sympatický komisař. Pro mě úplně nové prostředí, německou detektivku jsem ještě nečetla, za mě doporučuji k přečtení.
Pohlazení po duši...najednou se už těším na Vánoce...
Já sním o Vánocích bílých.....
Další výborná historická kniha plná zajímavých postřehů z dané doby. Doporučuji.
Další znamenitá kniha od oblíbené autorky. Doba i historické okamžiky jsou vylíčeny barvitě, pravdivě, člověk má pocit, že se toho sám zúčastní.
Další výborný román skvělého autora, jeho knížky můžu kdykoliv a kdekoliv...
Kniha mě velmi bavila, miluju historické ságy a už se těším na druhý díl.
Zajímavý pohled na život ženy na bohatém rožmberském panství, velmi pěkně vykreslené rozdíly mezi ženami a muži byť ve stejném společenském postavení. Čtivě napsáno, pro milovníky historie pochoutka.
Poutavé, napínavé, děsivé, velmi překvapivé... konec mě dostal, to jsem nečekala. Výborné čtení.
Moje oblíbená, jiné prostředí, jiná mentalita, romantika, dobrodružství, vše co má správná kniha mít.
První díl Milénia fantazie, druhý výborný, se třetím jsem už měla problém. Ale určitě stojí za to tuto trilogii přečíst.
Tuto knihu jsem přečetla už dávno, ale pocit hrůzy, že bychom něco takového museli prožít, jsem v sobě nosila dlouho a bohužel se mi v dnešní době občas vrací z toho, co se kolem nás děje.
Jedna z nejvtipnějších knížek, které jsem četla a vždycky si ji ráda přečtu znova.
Mám ráda knihy této autorky, jsou napínavé od začátku do konce a to napětí je velmi přijemné.
První kniha, kterou jsem od autora četla, byla krásná, dojemná a smutná. Lidi jsou opravdu zvláštní tvorové.
Jedna z mých nejoblíbenějších autorek, knížky jsou napínavé, poutavé, poučné. Jen je nečtěte hned po sobě, děj se tématem podobá.
Ale miluju je všechny.
Hrozně jsem se u ní nasmála, ale teď když mám sama pejska je mi trochu nepochopitelná. Každý důsledný majitel si svého miláčka dokáže vychovat, ale už to zase asi není taková sranda, že?
V jistém období svého mládí jsem ji zbožňovala a četla pořád dokola. Dneska, když jsem po ní sáhla, už bohužel to kouzlo vyprchalo.
Jedna z knih, na které z mládí ráda vzpomínám, bylo léto, prázdniny, sluníčko..., pohoda a knížka k ní rozhodně přispěla.