rodak

Tato drsná a hodně erotická kniha otevírá spoustu témat. Zneužívání od ženy. Že ta osoba byla sobecká, vyšinutá a nemocná je zřejmé, ale kdyby toto prováděl chlap mladým holkám tak je všeobecné mínění o hodně horší. Asi je více mužů takto postižených. Občas kniha byla jak detektivka a chvílemi i k zasmání.

To byla tak nádherná plejáda různých a zábavných postaviček,někdy s krutým osudem. A tak skvěle napsané.A ten Smíchov.Poklona madam Rejfová.

V polovině knihy jsem chtěl hodnotit třemi, jako
že takovou nereálnou blbost jsem dlouho nečetl. Po dočtení je to jinak. Celkově líbilo.

Čekal jsem víc. Trošku se nám autorka ztratila.Knihu jsem přečetl velmi rychle, ale za týden nebudu vědět o čem to bylo. Ještě že jsem to nemusel za ty strašný peníze kupovat.

Pokračování série si zaslouží také nejvyšší hodnocení, ačkoliv uprostřed knihy té politiky ohledně voleb poslanců bylo až dost.Poslední třetina románu vše vynahradila a já se těším na podzim až vyjde další.

Musím knihu hodnotit naplno. Román o ženách, mužích, vztazích. Psychický nátlak, rodina. Nelehké téma. A hodně mi to připomínalo styl jak psala Zdena Frýbová. Doporučuji.

Nutně nemusím číst všechny knihy o válce a koncentračních táborech.Byly to hrůzy absolutně se vymykajícímu lidskému chápání.Tato útlá kniha to jen potvrzuje.Ale je třeba si ji přečíst.

Úplně to nepovažuju za vrchol knih autora.Spletité, náročné, jak níže někdo psal-je třeba to přečíst na posezení. Ale zajímavé to jjea ještě dodatek. Taak strašně mě štvalo na každé straně skoro dvakrát -bývalá policistka...

Tohle byla fakt jedinečná gangsterka.Tak drsně a skvěle napsaná. A hlavně-rodina je vše.A prosim nechte to všechny prožít a pročíst a neprozrazujte děj v komentářích viz níže. Vždyť je anotace na obálce knihy.

Uvítal bych, kdyby autor zůstal trošku při zemi. A neposlal nás do té přehnané a nereálné akční pohádky. I když stát se může lecos.

Více se mi líbil druhý díl. Je vyzrálejší, propracovanější. Oldřiška je fakt uragán. A je to čtivé a fajn čtení. Uvítám další pokračování!

Byl to zážitek přečíst tuto knihu. Spousta zajímavostí o letadlech, létání a životě kapitána Hecla. A pan Moravec ten knižní rozhovor vedl skvěle a vtipně.

Páni, to byla originální jízda. Já ji absolvoval za 3 dny. Po Skryté zuřivosti srdce a Chlapci v pruhovaném pyžamu ve mě i touto knihou má pan Boyne navždy svého věrného čtenáře.

Opravdu velmi povedená kniha.Má vše co má současný thriller mít.Zajímavou zápletku,dobře napsané postavy,neustálé posouvání děje-prostě to bylo paráda čtení.A navíc český autor a jeho první román.

V zásadě jsem se nepotkal se stylem vyprávění. Zajímavý obsah., ale.. Muselo to dát strašnou práci tuhle knihu přeložit.Zřejmě jsem se netrefil ve výběru pro mé čtení.

Já mám stárnoucího, kulhajiciho komisaře, který si někdy dá i tanec moc rád. Tento díl byl naprosto skvělý. Od začátku až do konce. Občas snad zmatek v těch jménech lumpů. Název knihy nemůže lépe vystihnout děj a rozuzlení. Doufám, že bude komisař i nadále vyšetřovat další případy...

Drsný prostředí, drsní lidé a zajímavý příběh. Vzal jsem to rovnou od třetího dílu a teď se budu vracet na začátek.

Perfektní zakončení série. A velké rodinné drama, které jsem nečekal. Velmi propracované a nutno číst popořadě. U mě stále vedou čínské thrillery, ale tato řada také skvělá.

Sice moji oblíbenci trošku okrajově v tomto díle, ale musím hodnotit opět nejvíce. Víc neprozradím a doufám že autorka již napsala nebo píše další román s moji sympatickou dvojicí a jejím vyšetřovacím týmem.

Odpouštím autorce trošku přehnané akční finále. Ale série tři knih stála za to. Doufám tedy že se dočkáme pokračování.