romanka26 komentáře u knih
Kniha se mi moc líbila, spousta věcí z obdobi dětství a dospívání mi byla blízká :)
Kniha koupena ve slevě za 99Kc, tak jsem od ní moc nečekala. O to více mne příjemně překvapila. Přečteno na jeden zátah, nešlo odložit :-))
Kniha se mi moc nelíbila, nemohla jsem se zorientovat v postavách, postrádala jsem nějaký děj.. Tahle kniha mi zkrátka nesedla.
Kniha se mi líbila, byla napínavá a nutila mě číst dál a dál až do konce :)
Mě to celkem pobavilo. Někdy je potřeba se odreagovat a odpočinout si i u takového typu knihy. Přečteno opravdu za pár minut, ale smála jsem se u toho, takže svůj účel kniha splnila :) Navíc krásná obálka i fotky uvnitř.
Parádní kniha. Nešlo se odtrhnout. Přečtena během dne.
Skvělá kniha, bavila mne stejně jako Za zavřenými dveřmi. A ten konec naprosto dokonalý :)
Kniha byla skvělá, napínavá od začátku do konce.. Po přečtení si člověk raději bude dávat pozor, co zveřejní na internetu :)) Jen teda ta hlavní hrdinka mi byla děsně nesympatická.
Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit nízkým hodnocením. Kniha mě bavila, cetla se dobře, zhruba od poloviny byla velmi napínavá. Líbila se mi mnohem více, než jiné lépe hodnocené tituly :))
Perfektní kniha, každa stránka napínavá.. Líbila se mi více než skvělá Dívka na kolejích. Autorku zařadim mezi své oblíbené a moc se těším na další knihu!
Skvělá kniha, moc mě bavila, byla napínavá a nedalo se přestat číst. Velmi mě zajímalo, jak to s Aidenem bylo a konec byl překvapivý.. Určitě knihu doporučuji, po delší době úžasné čtení!
Od knihy jsem příliš nečekala, byla koupena ve slevě za 99.. Ale moc se mi líbila, byla napínavá, nešlo se odtrhnout.. Super!
Kniha se mi moc líbila, byla napínavá od začátku do konce, žádná kapitola mne nenudila a musela jsem číst dál a dál.. Na prvotinu naprosto skvělé!!