Romčuška komentáře u knih
Velmi pusobive :-) libi se mi viktorianska doba a velmi mnoho zajimaveho co se tyce prace v pohrebnim ustavu nic takoveho jsem keste necetla hlavni hrdinka se mi libila muze to byt velmi zajimava prace to me asi nejvic dostalo :-)
Ten pribeh ctu s jednim dechem dvojka byla stopro lepsi nez jednicka :-) miluji poznavani jinych podivnych to je uzasne a ty fotky jsou bizardni a mooc se tesim na trojju nevite kdy vyjde?? :-)
Čekala jsem že to bude trošku slabší ale NE to je prostě skvělé :-) King je jednička ;-) ten popis jako bych tam u Sáry stála a byla tam a s příměsí lehké erotiky - vzrušující
Hezký hit - gumičkování :) Taky mě to chytlo a to jsem už po pubertě :D ale krásně to uklidnuje nervy :)
Mě se teda líbil :) Já jsem tedy věděla, že to bude příběh spíše pro mládež stačilo se jen podívat mě to vůbec nezklamalo a fotky jsou tam fakt super ale když to čtete v noci s baterkou pod stanem tak vám to přijde strašidelné až moc :D Je to mladá začínající spisovatelka já ji dala šanci tím že jsem si koupila knihu a třeba za několik let bude lepší a lepší jen jí dát šanci!! :) četla jsem daleko děsnější věci ale abych říkala jak to bylo hrozné tak proč to čtete?? když vidíte že to není nic pro vás a je to o středoškolácích...
Krásný příběh. Moc se mi líbí ta fantazie, kterou autor má! I ty fotografie jsou skvělé :) Opravdu povedené obě knihy!! :-*
Nějak se musí začít jako dítě :D hledala jsem dlouho začala jsem u takových a skončila jsem u Kinga :D Ale i ted si ráda si přečtu něco o magii a tajemnu ;)
Pro holky co chtějí se něco dozvědět o magii... hezkéé ;)
Skvělá knížečka, dojemná a napínavá!! Doporučuji!! Je kratší a navíc muže být i reálná což je ještě strašidelnější!! :) Má fantazie nemá totiž hranic :)
Napsal můj strýc a je hezká, je to psané slovácky takže pro někoho by to mohl být problém, ale je to na tom krásné to nářečí!! :)
Jo máme ji v povinné četbě a musím říct že hned po Lolitě se mi mooc líbila protože je to krutá realita... je to drsnéé ale nádhernáá a pravdiváá!!
Já se do toho zamilovala nikdy jsem nepřečetla knihu tak rychle a mě se to teda strašně moc líbí ale asi né kždému se to bude líbit a ještě jak je to doplněné o fotky to je unikátní :) Přála bych si dalšíí a dalšíí :-*
Chystám se číst doufám že to bude dobrá kniha :)
Neřekla bych že byla nejslabší byla skvěláá!!!! Tohle byla realita milý Gerrete!!!! tyhle lesy opravdu existuji a dost casto se v nich ztraci lidi a jsem rada že ta mala přežila byla dojemná zase uplně jiná ale skvěláá!!
me prijdou dost dobre hlavne pred spanim :D:D a asi neco na nich budee :))