sabca sabca komentáře u knih

Ozvěna viny Ozvěna viny Charlotte Link

Zajímavý a napínavý příběh dvou manželských páru plný napětí. Přečteno za dva dny, protože jsem byla zvědavá jak vše dopadne. Kdo neužívá a zabíjí holčičky jsem až do samého konce netušila. Doporučuji

09.07.2017 5 z 5

Dar moře Dar moře Diane Chamberlain

Moc pěkná kniha, která se čte dobře od začátku do konce. Až do samého konce jsem nepoznala kdo je matka Shelly. Knihu doporučuji

08.07.2017 5 z 5

Žít ze dne na den Žít ze dne na den Danielle Steel

Mě se kniha tak špatná nezdála. Příběh Coco a Lesliho byl docela zajímavý. Ukázka, jak těžko se žije s bulvárními reportéry v zádech.

06.06.2017 3 z 5

Silueta Silueta Christina Larsson

Je to moje druhá kniha od této spisovatelky, ale na rozdíl od zdejších komentářů mě se moc líbila. I když pachatelka byla známe hned od začátku, přesto to pro mě byla zajímavé a napínavé. Pěkná byla solidarita spolupracovníků Ingrid, kteří věřili že je nevinná a snažili se jí pomoct. Já za sebe knihu doporučuji.

03.02.2017 4 z 5

Vůně života Vůně života Táňa Keleová-Vasilková

Další z knížek mé oblíbené spisovatelky. Četla se pěkně. Příběh Magdy, které se rozpadá manželstsví, protože nemůže mít děti a manžel nesouhlasí s adopcí a její kamarádky, která má děti 4. Čtivé - doporučuji.

01.01.2017 4 z 5

Ctitel Ctitel Charlotte Link

Kniha, která se četla dobře od samého začátku a ke konci čím dál napínavější. Vůbec mi nevadilo, že vrah je odhalen dříve. Neztrácela napětí a těžko se odkládala. Tak jako Jasmína pode mnou i já knihu dočítala ráno. Můžu doporučit.

26.10.2016 5 z 5

Proměny srdce Proměny srdce Jude Deveraux (p)

První knížka ze série Edilean, kterou jsem přečetla. Jeden z románu, kde děj plyne jak bychom si přáli, bohužel ve skutečném životě to pokaždé takové není. Berme to jako pohádku pro dospělé.

22.09.2016 4 z 5

Jak běžet do kopce Jak běžet do kopce Jana Paulová

Tak tuto knihu bych si nepůjčila, kdybych jí nepotřebovala do plnění Čtenářské výzvy 2016. Ale byla jsem docela mile překvapená jaká je Jana Paulová zdatná cestovatelka. Knížku jsem přečetla za odpoledne a mohu doporučit

24.07.2016 4 z 5

Bílá žena Bílá žena Barbara Wood

Protože znám lepší knihy do této autorky, tak jsem byla trochu zklamaná. Proto jenom 3 hvězdičky

17.07.2016 3 z 5

Kaleidoskop Kaleidoskop Danielle Steel

Film jsem neviděla, ale kniha se mi moc líbila. Nejsmutnější byl osud Hillary, která byla na dlouhých 30 let odtržena od svých sester kterým se snažila nahradit matku. Příběh se moc hezky četl a konec opravdu vehnal slzy do očí. Pro mě je to jedna z zěch lepších knih D.Steel a můžu doporučit.

07.07.2016 5 z 5

Dnes večer jsem se rozloučila Dnes večer jsem se rozloučila Michael Koryta

Tak já knihu začala číst hlavně kvůli čtenářské výzvě - kniha napsaná do 30 let spisovatele. Ze začátku jsem se nemohla začíst a potom to už šlo samo. Rozuzlení pro mne bylo nečekané. Kdo má rád trochu akčnější kriminálky - doporučuji.

19.06.2016 4 z 5

Zásah osudu Zásah osudu Danielle Steel

Bylo smutné, že se nedokázal manžel vyrovnat s vážnou chorobou manželky, přesto že šlo o spokojené manželství. Úplně se od ní odvrátil a nechal jí ve všem samotnou, bez jakékoliv podpory. Alex si sáhla až na samé dno a odrazit se jí by se nepodařilo, kdyby neměla podporu několika přátel. Knížka stojí za přečtení. Posledních 100 stránek jsem musela dočíst bez odložení knihy.

18.04.2016 4 z 5

Zrozena k smrti Zrozena k smrti Lisa Jackson

Kniha se mi líbila od začátku do konce. Pro mě tam nebyla žádná hluchá místa a nutilo mě to stále pokračovat ve čtení. Hlavní hrdinka Kacey velmi sympatická. Posledních 100 stránek jsem měla problém od knihy se odpoutat. Tomu kdo má rád napětí vřele doporučuji.

31.08.2015 5 z 5

Šest let Šest let Harlan Coben

Mě se naopak kniha moc líbila od začátku až do konce. Měla jsem problém ji odložit a přečetla jsem ji za 2 dny. Téma bylo neotřelé a zajímavé a konec překvapující. Doporučuji k přečtení

17.06.2015 5 z 5

Úkryt Úkryt Lisa Gardner

Kniha se perfektně četla jako většina od této spisovatelky. Pro mně napínavá od začátku až do konce. Doporučuji

19.04.2015 5 z 5

Deník Gréty Kaiserové Deník Gréty Kaiserové Klára Janečková

Mně zase tak předvídatelná a jednoduchá nepřipadala. Pro mně byla čtivá od samého začátku a měla jsem problém jí odložit. Bylo zajímavé jak se vyvíjel život dvou sester dvojčat, které byly v dětství oddělené. S Grétou se život nemazlil a prožila si toho opravdu hodně. Doporučuji k přečtení

13.03.2015 5 z 5

Nebezpečné vyhlídky Nebezpečné vyhlídky Linda S. Howington

kniha se mi moc líbila. Hlavně špičkování mezi Jeener a Caelem. Občas jsem se musela i zasmát. A že to nebylo úplně reálné, vždyť je to taková pohádka pro dospělé, která mně alespoň pobavila.

27.12.2014 4 z 5

Píseň slunečné země Píseň slunečné země Julie Peters

Krásný příběh rodiny, který vysídlila z Irska na Nový Zéland se odehrává koncem 19 století. Kniha se moc pěkně četla a tak ji doporučuji.

30.11.2014 4 z 5

Zapomenutá zahrada Zapomenutá zahrada Kate Morton

Nádherná kniha. Příběh 3 generací, kde až nakonec vnučka rozpletla propletenec záhad. Doporučuji k přečtení.

23.10.2014 5 z 5

Potok stínů Potok stínů Joy Fielding

Již jsem četla lepší knihy od této spisovatelky, ale špatné to nebylo. Napínavé hlavně ke konci. Myslím si že přečtení stojí.

18.10.2014 4 z 5