sabca komentáře u knih
Pro mě zatím jedna z nejhorších knížek o Evě. Děj byl rozvláčný a nezáživný. Měla jsem problém knihu dočíst.
Proti ostatním knihám mě tato trochu zklamala. Přikláním se ke komentáři pode mnou. Je to možná tím, že jsem knihy nečetla po sobě. Rituál jsem nečetla, potom jsem četla Unesená a Panenka. Ale to je pouze moje chyba.
Tak knížka pro mě byla celkem zklamání. Četla se mi špatně a proto i dlouho. Protože knížek na toto téma je hodně mohla jsem srovnávat a tato byla jedna z těch horších. Ale každému se líbí něco jiného
Tak tato kniha ze série o porodní asistence Cecilii Lundové se mi zatím líbila nejvíce. Nevím proč je kniha zařazena mezi thrillery. Je tam sice trochu napětí, ale to thrilleru to má daleko. Ale četla se dobře a napětí tam nechybělo. Beru to spíše jako román pro ženy už jenom z toho důvodu, že se odehrává na porodním oddělení. Jinak za sebe mohu doporučit.
Dneska ráno jsem knihu dočetla. Já ale na rozdíl od Monte se do další knihy Martiny Cole nepustím. Výhodou knihy byly krátké kapitoly, tak se celkem dobře četla.
Kniha jsem si vzala k plnění Čtenářské výzvy 2016 a mohu říct, že kdyby tomu tak nebylo, odložila bych jí už v první polovině, která pro mě byla nezáživná. Ve druhé už to bylo lepší ale i tak nic moc. Ale pochopitelně každému se líbí něco jiného.
Byla jsem ráda, že jsem v knihovně narazila na českou autorku. Čekala mě však zklamání. Jednalo se spíše o psychologický román. Knihu jsem sice dočetla do konce, ale kdybych jí odložila nic se nestalo. Přikláním se k těm negativním komentářům pode mnou.
Taky jsem byla touto knihou zklamaná. Od B.T.Bradford jsem četla daleko lepší knihy.
Kniha mě zklamala. Přesně jak Livana jsem chtěla knihu odložit. Jelikož jsem byla zvědavá na konec, knihu jsem dočetla, ale kdybych jí odložila hned, vůbec nic by se nestalo.
Nejdříve jsem měla problémy se do knihy začíst. Ale děj byl velmi zajímavý. Když jsem se seznámila s postavami, které v knize vystupují, tak se mi to líbilo. Bylo zajímavé jak se protagonisté knihy vzájemně propojili.
Stejné jako v životě. Šéf, který si doma se ženou nerozumí a naivní podřízená. Ale dalo se to přečíst.
Knížku jsem zatím nečetla, ale zjistila jsem že už vyšla pod názvem Kde končí duha a tu mám doma. Mělo by to být napsáno, aby si jí někdo omylem nekoupil. Protože jsem jí ještě nečetla, tak se mi to klidně mohlo stát.
Zajímavý román o tom jak lehce si lze sáhnout až na samé dno. V anotaci se píše o zhoršujícím se stavu ke starší sestře, která nebyla sestra ale teta. Román stojí za přečtení
Asi jsem čekala něco jiného tak byla kniha pro mě zklamáním.
Kniha se dobře četla. Kapitoly střídavě přecházely z roku 1953 do současnosti. Dozvídali jsme se o životě Violet a v současnosti o postupu Kinsey, která případ zmizení Violet vyšetřovala. Dcera Violet Daisy se nemohla smířit s tím že jí matka jako malou opustila a proto si Daisy na tento případ po 30 letech najala. Čtivá kriminálka se zajímavým rozuzlením. Stojí za přečtení
Kniha úplně vybočuje z námětu ostatních knížek D.S., ale čte se celkem dobře. Zajímavý jak se hlavní hrdinka poprala se svým úrazem a nevzdala se ani jako postižená. Myslím že stojí za přečtení.
Když si odmyslíme pasáže o sexu, které jsou pro J.Collins typické, četla se mi kniha dobře. Je tam láska, násilí, napětí a zajímavé prostředí, kde se děj odehrává. Také mi vyhovovaly krátké kapitoly.
Jelikož jsem dříve narozená, tak ani nedokážu uvěřit že se může z 15tileté dívky stát takhle silná alkoholička. Velmi se mi líbil přístup lékařky Niny k tomuto problému. Myslí, že kniha stojí za přečtení.
Přečetla jsem oba romány najednou. Šlo o zajímavé téma kde spisovatel zvolil dva různé závěry. Je to kniha o životě a smrti, o lásce a manželství, o zákeřné nemoci, zodpovědnosti lékařů a hlavně zodpovědnosti sami k sobě. Myslím, že stojí za přečtení, aby si každý uvědomil že zdraví má jen jedno.
Kniha paní Mlynářové se moc líbila. Chvílemi vtipné a veselé příběhy a chvíli zase smutné. Přesně tak, jak o v životě chodí. Určitě si přečtu i další knihy této spisovatelky. Doporučuji