sabca sabca komentáře u knih

Mosty osudu Mosty osudu Barbara Taylor Bradford

Kniha byla moc pěkná a hlavně druhá část byla zajímavá. Doporučuji

01.10.2015 4 z 5

Letní sestry Letní sestry Judy Blume

Přátelství Viktorie a Caitlin, které tráví každoročně prázdniny u Caitlina otce. Proto ten název Letní sestry. Jednoduché čtení nad kterým se nemusí moc přemýšlet.

10.09.2015 3 z 5

Zamřížovaná láska Zamřížovaná láska Vlasta Svobodová

Kniha se skládá z příběhů pacientu psychiatrické léčebny. Je zajímavé zjistit jaké jsou kolikrát příčiny psychického selhání.

06.09.2015 3 z 5

Zapomenuté šaty Zapomenuté šaty Riikka Pulkkinen

Asi do poloviny knihy jsem byla přesvědčena že dám jenom 3 hvězdičky. Jak jsem se do knihy stále více začítala, musela jsem jednu jedničku přidat. Byl to zajímavý příběh tří generací, kde se pomalu rozplétá nevěra dědečka Anny. Bylo to zajímavé

03.09.2015 4 z 5

Navždy spolu Navždy spolu Danielle Steel

Zajímavý příběh manželů, kteří si myslí, že mají ideální manželství a stačí jedno zakopnutí a vše je jinak. Bylo ukázáno, jak těžké je bránit se proti nařčení ze znásilnění, když je to slovo proti slovu. Konec se mi zdál dost přeslazený.

16.08.2015 4 z 5

Život a soužití Život a soužití Gita Dudová

Pokračování knihy Život nebyl žádná nuda popisuje život Kristýny od nástupu do práce v podniku zahraničního obchodu, manželství, několik let na Kubě až do jejich návratu zpět do Prahy. Děj se odehrává zhruba do roku 1966 a myslím si, že by si zasloužil ještě pokračování. Doporučuji k přečtení

09.08.2015 4 z 5

Život nebyl žádná nuda Život nebyl žádná nuda Gita Dudová

Kniha mapující život u nás přes válečné období 1939-1945 a dále do roku 1956 je moc pěkně napsaná. Zajímavou formou nás spisovatelka provede dětstvím a dospíváním Kristiny, které vzhledem k tomu, že byla po otci židovka neměla jednoduchý život. Přesto, že se jedná o vážné téma obsahuje román i úsměvné příběhy. Kniha má přes 400 stránek, ale čte se lehce a doporučuji k přečtení. Těším se již na pokračování.

05.08.2015 5 z 5

Její královská Výsost Její královská Výsost Danielle Steel

Knížka se četla celkem dobře. Zajímavá byla cesta princezny do Afriky. Je zajímavé, že tato spisovatelka má pořád nové nápady do jakého prostředí román zasadit. Protože některé její knihy se mi líbí víc, musela jsem dát pouze 3 hvězdičky.

16.07.2015 3 z 5

Na první pohled Na první pohled Danielle Steel

Po předchozím komentáři se mi do knihy moc nechtělo, ale překonala jsem to a knihu přečetla. Zase tak nejhorší to nebylo. Myslím že ty 3 hvězdičky si román zaslouží.

23.05.2015 3 z 5

Každý něco skrývá Každý něco skrývá Mary Higgins Clark

Souhlasím s některými komentáři přede mnou. Opravdu jsem už od autorky četla lepší knihy, ale i tak jsem se zaujetím čekala jak se vše rozuzlí a kdo nakonec vraždil. Myslím si že stojí za přečtení..

27.04.2015 4 z 5

Stín afrického slunce Stín afrického slunce Kerstin Cameron

Kniha mně dost zklamala a konec byl přímo nudný. Podmínky v e věznici byly otřesné, ale samotná Kerstin měla plno výhod. Návštěvy, oblečení, jídlo a léky. Nic však nezmění to, že byla souzena za něco co nespáchala.

03.04.2015 3 z 5

Hotel Vendome Hotel Vendome Danielle Steel

Knihu jsem přečetla, ale nezaujala mně jako jiné od této autorky. Vadila mi sobeckost jeho dcery.

19.03.2015 3 z 5

Sladké mámení Sladké mámení Pamela Clare

Čtivý román, kde nechybí romantika i napětí.

04.03.2015 3 z 5

Může za to babička Může za to babička Božena Svobodová

Vzhledem k tomu, že kniha byla vyhodnocena jako nejvtipnější román roku, očekávala jsem daleko víc a proto jenom ty 3 hvězdičky. Moc mně nepobavil. Odehrává se v době po revoluci v roce 1989.

25.02.2015 3 z 5

Růže z Cherrybrooku Růže z Cherrybrooku Tania Crosse

Trochu jsem byla zklamaná. Po dívce od řeky, které jsem dala plný počet hvězdiček, tady jsem musela 2 ubrat. Opravdu byla zakončena tak, jako by měl následovat další díl.

14.02.2015 3 z 5

Milovat znovu Milovat znovu Danielle Steel

Zatím jedna z těch slabších knížek od D.Steel. Ale to je věc názoru. Někomu se bude třeba líbit na 5 hvězdiček.

05.02.2015 3 z 5

Dívčí jméno Dívčí jméno Françoise Bourdin

Nejdříve Valerie obětovala svojí karieru manželovi a dětem. Když zjistila, že je jí nevěrný vrátila se ke své profesi. Pěkně napsaný příběh. Stojí za přečtení

31.12.2014 4 z 5

Nevinnost Nevinnost Stella Blómkvist

Trvalo mi trochu déle než jsem se do knihy začetla. Hlavní potíž byla opravdu se jmény. Jinak děl byl zajímavý a konec napínavý.

06.11.2014 3 z 5

Penzion Růžový přístav Penzion Růžový přístav Debbie Macomber

Příběh několika lidí, kteří si do městečka Cedar Cove přijeli vyřešit svojí minulost mně moc nezaujal. Proto pouze 3 hvězdičky.

08.09.2014 3 z 5

Nevěrné ženy pijí sauvignon Nevěrné ženy pijí sauvignon Věra Fojtová

Příjemná česká detektivka na letní vikend. Doporučuji

10.08.2014 4 z 5