sabca sabca komentáře u knih

Královský návrh Královský návrh Leila Meacham

Tak kniha se mi četla líp než Ryanová pomoc a Allyin dům. Protože jsem byla zvědavá jak vše dopadne, musela jsem číst až do ranních hodin. Ale přesto se mi více líbili její knihy jako Titáni a Poselství růži. Přesto knihu mohu doporučit. Vzhledem k tomu, že na obálce knihy jsou krásné pivonky, mohla jsem jí zařadit i do letošní čtenářské výzvy.

04.01.2020 4 z 5

V klubíčku štěstí V klubíčku štěstí Anna McPartlin

První kniha od této autorky, které se mi moc líbila. Proto si zaslouží všech pět hvězdiček. Maisie je hrdinka se kterou se život nemazlil. Její manželství vzniklo na základě znásilnění, které si jako nezralá dívka neuvědomila. Když se zbavila násilnického manžela, sama vychovala 2 děti. Kdo chce vědět jak její život pokračoval, doporučuji si knihu přečíst.

26.12.2019 5 z 5

Dům na jezeře Dům na jezeře Ella Carey

Až po přečtení knihy jsem zjistila, že šlo vlastně o pokračování knihy Uzamčená minulost. Vzhledem k tomu, že Uzamčená minulost nemá moc kladné komentáře, tak tento díl vynechám. Dům na jezeře si mi četl moc dobře. Příjemné byly obě linky jako historická, tak současná. Doporučuji těm kteří mají rádi romantické příběhy.

25.09.2019 5 z 5

Běsa Běsa Dita Táborská

Kniha je velmi smutná až depresivní. Sestry - dvojčata, které rozdělila drogová závislost jedné z nich. Děj je propletený až s osudy lidí žijících na Ukrajině. Trochu jsem měla problém se čtením deníku. Něco se mi nepodařilo rozluštit. Jinak knihu doporučuji

28.08.2019 4 z 5

Dům nad řekou Dům nad řekou Žofie Adamová

Pěkná česká detektivka. Napínavá od začátku a nechápu poznámku deeli, že vrah byl jasný již od 20 stránky. Naopak rozuzlení bylo opravdu až na posledních stránkách. Doufám, že spisovatelka napíše další. Doporučuji

23.08.2019 5 z 5

Osud tančil charleston Osud tančil charleston Táňa Kubátová

Když jsem knihu otevřela a zjistila drobné písmo a tolik stránek, nevěřila jsem, že bych jí mohla přečíst za 3 dny. Příběh Johanky a Růži se moc dobře četl. Někdy jsem nemohla pochopit, že Johanka měla na Růžu nervy. Určitě se těším na pokračování a knihu doporučuji

23.07.2019 5 z 5

Musím to vědět Musím to vědět Karen Cleveland

Tak tahle kniha mě chytla hned od začátku a posledních 100 stránek jsem četla do rána do 2 hod. Velmi zajímavé téma, sympatická hlavní hrdinka a žádná hluchá místa. Doporučuji

19.06.2019 5 z 5

Den, kdy jsem tě ztratila Den, kdy jsem tě ztratila Fionnuala Kearney

Nemůžu dát méně jak pět hvězdiček. Kniha byla i když smutná, tak krásná. Odkrývání tajemství dcery Anny, která zahynula v horách bylo zajímavé. Matka Jess vlasně zjistila, že svou dceru vůbec neznala. Krásný vztah mezi Jess a její vnučkou Rose. Kdo se chcete dozvědět více, knihu si určitě přečtěte.

19.12.2018 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Nejdříve jsem se nemohla začíst, tak jsem čekala, že to bude a méně hvězdiček, ale pak se to rozjelo a musím dát 5. Byla stejně pěkná jako první díl Než jsem tě poznala. Louisa byla sympatická hrdinka se srdcem na pravém místě. I když trochu ztřeštěná, ale obětavá . Já za sebe mohu knihu doporučit.

13.04.2017 5 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Knížka se mi četla moc pěkně. Ať to byla minulost, první světová válka nebo současnost a netrpělivě jsem čekala jak to dopadne. Ke konci jsem uronila i nějakou tu slzu. Doporučuji

27.03.2016 5 z 5

Zátiší Zátiší Louise Penny

Tak tuto knihu jsem po přečtení pár stránek, chtěla odevzdat do knihovny nedočtenou. Pak jsem si tady přečetla komentáře a řekla si, že to ještě zkusím. Vůbec toho nelituji. Kniha se potom četla moc pěkně. Já na rozdíl od jezinky19 netušila, kdo za vraždou stojí. Proto tom pro mě byla napínavější a knihu jsem přečetla ze necelé 3 dny. Milovníkům klasických detektivek doporučuji

22.07.2015 5 z 5

Kde rostou divoké třešně Kde rostou divoké třešně Laura Madeleine

Knížka mě zaujala hlavně krásnou obálkou. Příběh Emeline, která utekla, když jí rodina chtěla umístit do psychiatrické léčebny se četla moc hezky. Jedna linie byla její život na jihu Francie a druhá jak po ní pátrá advokát, který si přečetl její deník. Knihu doporučuji

01.01.2021 4 z 5

Sedm dopisů z lásky Sedm dopisů z lásky Sinéad Moriarty

Přesto, že velmi smutný příběh četla se kniha dobře. Knihu Dobrá matka jsem ještě nečetla a mám jí připravenou.

11.11.2020 5 z 5

Milostný dopis Milostný dopis Lucinda Riley

Kniha nebyla špatná. Od začátku upoutala a byla dost napínavá. Tak jak tady někteří píší konec byl dost překombinovaný. Nutilo mě to však stále ke čtení, abych zjistila jak to všechno bylo.

05.10.2020 4 z 5

Rande s tchyní Rande s tchyní Eva Hrašková

Tak jsem zase objevila slovenskou spisovatelku, které se mi dobře čte. Hlavní hrdinka Alena je sice naivní, ale není to tak i v normálním životě. Ze svého okolí znám plno žen, které si myslí, že chlap se změní i když se to málokdy stane. Kniha se čte moc dobře a trillerech, které čtu je to příjemná změna. Doporučuji

18.07.2020 4 z 5

Šeptání v dešti Šeptání v dešti Radka Zadinová

Protože ráda střídám žánry, tak jsem si na odlehčení vzala román Radky Zadinové. Přesto, že je to určeno pro mládež, tak se mi kniha četla moc dobře. Bylo to smutné a nabyté dějem. Ani chvíli jsem se u knihy nenudila a držela jsem palce Leně, aby vše dobře dopadlo.

30.06.2020 5 z 5

Čokoládový sen Čokoládový sen Fiona McIntosh

Po Slavičí písni, druhý román této autorky, který mě nalákal pěknou obálkou. U Slavičí písně mě dělalo problém se začíst, ale tady ne. Ale mi byla velmi sympatická a že děj není poplatný době po 1. světové válce mi vůbec nevadilo. Tomu kdo má rád romantické příběhy knihu doporučuji.

07.06.2020 4 z 5

Manželské lži Manželské lži Kimberly Belle

Do této knihy jsem se začetla hned. Přečteno za 3 dny, což je u mě úspěch. Ani chvíli jsem se nenudila. Iris je sympatická hrdinka. Konec jaký byl jsem nečekala. Doporučuji

22.09.2019 5 z 5

Má sestra a další lháři Má sestra a další lháři Ruth Dugdall

Kniha byla opravdu zvláštní a ti hlavně tím, že se odehrávala v nemocnici, kde se léčí anorektičky. Děj byl napínavý a vůbec ne pro náctileté, jak se tu zminuje rena 30. Taky jsem každou chvíli podezírala někoho a konec mně překvapil. Doporučuji

31.08.2019 4 z 5

Nečekej slitování Nečekej slitování Linda S. Howington

Já byla s knihou spokojená. Taková jednohubka na jeden den. Dobrodružství a láska. Hlavní hrdinové sympatičtí. Škoda jen, že to bylo tak krátký. Knihu doporučuji

09.08.2019 4 z 5