Sádina komentáře u knih
Tak to byla tedy jízda...Za včerejší podvečer přečteno a věřím, že se k této sérii ještě vrátím... Ty dopisy, co Holder psal pro jeho zesnulou sestru, uff.. Čtení z jeho perspektivy mě bavilo snad ještě víc :))
„Do hajzlu se všema poprvý, Sky. Pro mě je důležitý jen to, že s tebou je to navždycky.“ :))
Jedna z nejlepších knížek v maturitním seznamu četby, co jsem četla. Skvěle vykreslené postavy i krajina. Knihu si ráda přečtu znovu :).
Třikrát jsem nebyla schopná se překousat přes začátek a jsem ráda, že jsem se k tomu nakonec dokopadala, protože poté jsem knihu přečetla jedním dechem. Dokonalé vykreslení postav i krajiny. Skvělý psychologický román, vřele doporučuji :).
Třikrát ANO! Kam se hrabe Padesát odstínů. V jednoduchosti je krása a autorčin styl psaní mi vyloženě sedl :).
Nuda! Musela jsem se dokopat k tomu abych třetí díl trilogie vůbec dočetla :/
Hlavní hrdinka nepracuje pro neodolatelného a nechutně bohatého hlavního hrdinu... Erotika vyvrcholila až po 150. stránce - HURÁ :D! Joss mi občas nešla při chuti, ale ten Braden :)! Vtipné, romantické, dramatické... Za mě palec nahoru :)
Paráda jako u Dublin Street... Skvělá charakteristika postav, vykreslení rodinného zázemí, přátel a lásky... Již se těším na Jamaica Lane s Natem a Olivií :)
Za mě palec nahoru :). Sice je to trochu opakované téma bad boy, znásilnění, atd.. Ale to, že Landon je Lucas, by mě nenapadlo :D. Určitě si knihu ještě někdy v budoucnu přečtu :).
Dobré to bylo, začátek mě trošku nudil, ale postupem času a s tím jak plynul děj jsem se do knihy začetla :) Patří mezi ty, které si opět přečtu. Sice mi nepřišla tak vtipná jak ostatním, tak některé pasáže mi úsměv na tváři vytvořily :).
Tý jo! Za mě teda palec nahoru... Citlivé téma, emoce, napětí, nenávist, erotika... Do role hlavní hrdinky Hope/Sky jsem se vcítila okamžitě. Některá zjištění pro mě yla šokující a hnala mě knihu dočíst ještě rychleji :) Těším se na Ztracenou naději z pohledu Holdera :P
Bavilo mě to :) .. Propojení postav z Božského bastarda mě potěšilo no a Max byl neskutečný, samozřejmě :D .. Předvídatelný konec mi nevadil... Pro mě jedna z nejlepších knih s erotickou tématikou ;)
Výborné zakončení série Smečka, jen ten konec, no nebyl ani špatný ani příliš šťastný, no :)
Knížka, kterou jsem si vybrala do seznamu maturitní četby a které nelituji, že jsem ji tam zařadila. Velmi emotivní příběh, nad kterým jsem se po dočtení pozastavila.
Lepší varianta 50 odstínů... Až na to, že Eva mi je sympatičtější. Gideon, mladý, pohledný milionář. No uvidíme, těším se na další díly a směle doufám, že se děj bude vyvíjet :)
Oslovení Anděli, mě už trošičku unavuje, ale budiž :). Třetí díl nepostrádal napětí, erotiku, lásku, touhu a zvraty - motiv vraždy. Doufám, že čtvrtý díl to pěkně celé uzavře v podobě svatby před rodiči a přáteli :).
Druhý díl mě uchvátil víc :) .. Akce, napětí, zvraty ... Doporučuji všem příznivcům vlků a fantasy :P
Vzhledem k tomu, že to byla první kniha, ve které jsem se setkala s erotikou tak jsem byla z prvního dílu trilogie nadšená. Ale bohužel, po měsících, kdy jsem měla možnost přečíst si i jiné knihy s touto tematikou patří tato k průměrným. Každopádně Grey pro mě bude vždy jen jeden :).