sadlo komentáře u knih
Apeluji na rodiče, prarodiče, tety, strejdy, doporučte svým potomkům tuto knížečku. Skvělé dobrodružné čtení. Pro nynější mladé čtenáře je " vizáž" knihy archaická, ale obsah i ilustrace jsou SKVĚLÉ! Co je RETRO je stále dobré.
Díky dovolené přečteno za dvě odpoledne.Neotřelý příběh, výborně vyprávěný. Doporučuji.
973 stran, které jsem si s chutí a s napětím přečetla! Před paní Rowlingovou smekám, má dar od Boha tak skvěle a poutavě psát. Dík patří také panu Šenkeříkovi - překladateli.
Tak jsem přečetla tři předcházející díly, také jsem je koupila pro mé děti. Tento díl stojí za přečtení i za zakoupení.
Výborně napsaná a popsaná doba ve třicátých letech dvacátého století v Německu. Nástup nacistů k moci, postupné vyčleňování německé židovské populace z běžného života německé společnosti. Pro dětské i dospělé čtenáře.
Druhý díl této trilogie byl setjně dobře čtivý jako první díl. Stojí za přečtení.
Nenudila jsem se, těšila jsem se na volnou chvilku, abych pokračovala ve čtení. Ještě jsou dva díly, na které se chystám.
Skvělá!!! Od začátku až do konce výborné čtení.
Není to sentimentální román, doporučuji mladým čtenářům, lépe pochopí zrůdnost válečných konfliktů, vznik té zrůdnosti. Ta se opakuje stále a stále, proto je na mladé generaci, aby se četbou seznamovala o křehkosti porozumění mezi lidmi, národy.
Výborné počteníčko. Ani chvilku jsem se nenudila. Nezapomeňte si knihu přibalit na dovolenou.
Skvělé čtení. Doopravdy výborně napsaný horor. Nenudila jsem se ani jednu stránku.
Dobré počtení. Zaujme mládež i dospělé. Příběh má spád. Nenudila jsem se.
Dobré čtení na dovolenou, stojí za to si ji přibalit do kufru.
Moc hezky se tato kniha čte. Je svižně, srozumitelně napsaná, ostatně jako všechny knihy paní spisovatelky. Doporučuji pedagogům prvního i druhého stupně.
Dovoluji si upozornit na poslední odstavec na str. 33.
Moc jsem si na této detektivce " pochutnala". Skvělé čtení.
Výborná knížka, pro mládež i pro dospělé. Fakt napínavá, paní spisovatelce se povedla.
Dodnes mám schovaný ABC Speciál, je odrbaný, ale MÁM ho ! Skvělé čtení i po x letech.
Skvělé čtení, pro mládež i pro dospělé!!! Nezapomeňte si přečíst ještě dva díly.
Moc hezky se čte. Vyrůstala jsem na detektivovi Kallovi , nejsem zklamaná. Určitě doporučte dětským a mládežnickým čtenářům.Jsou tři díly a jeden čtivější než druhý.