sadlo komentáře u knih
Lehoučké, nenáročné dovolenkové čtení. Také lehké do kabelky na ukrácení dlouhé chvíle při cestování.
Všechny tři díly byly čtivé, škoda, že na třetí knihu jsem musela čekat déle. Ti, kdo teprve sahají po prvním dílu jsou ve výhodě v tom, že si mohou bez " přerušení" přečíst druhý i třetí díl. Dobrý knižní dárek.
Co dodat. Pěkná, čtivá detektivka na dovolenou, na povzbuzení nálady. Jako všechny knihy tohoto autora.
Této knize dávám deset bodů z deseti. Čtivá, srozumitelná všem věkovým skupinám. Myslím tím od 11 let do 100 let. Doporučujte svým dětem, vnukům a mnohým dospělým, kteří ještě tápou o prioritách života.
100% si tato publikace zaslouží. Výstižně, stručně a hlavně čtivě popsáno jak jsme jedli za socialismu.
Výborné čtení. Pro dívky, maminky , babičky, tetičky. Pro čtenářky Malých žen, Táta Sekáč, Anna ze Zeleného domu....
Paní spisovatelka Jacqueline Wilsonová je PANÍ SPISOVATELKA. Její knihy může číst každá generace.Citlivé, čtivé, humorné, inteligentní. Kdo má rád např. Málinka a Lálinka, Madynka, Hra na Bets Bowovou, Táta Sekáč....Sáhněte po této knize a jejím pokračováním.Pořiďte si je do domácí knihovny.
Skvělé čtení. Nenudila jsem se. Žádná sentimentální červená knihovna. Přečteno za dva dny.
Četla jsem snad všechny knihy od této autorky. Opět nezklamala. Dobrá detektivka.
Výborné čtení. Rozhodně srovnatelné s Hříšnými lidmi pražskými. Upozorňuji nakladatele, aby si dal pozor na stylizaci textu. Chybí v některých povídkách odstavce. Děj se ztrácí , zbytečně zamotává.
Skvělé čtení, co povídka, to originální počteníčko. Nezklamala jsem se,předešlá povídková kniha ta mne zklamala.
Asi v první třetině jsem chtěla knihu odložit. Avu v domě, který si pronajala, svádí duch zemřelého majitele. Udivilo mne, že spisovatelka výborných detektivek se "snížila" k tomuto námětu. Tak jsem zkusila číst dál, přeskočila jsem určitá místa. A fakt je, že jsem knihu s napětím dočetla do konce.
Moc milé , zábavné, " nenudící" čtení. Určeno pro každý věk.
S chutí jsem si knihu přečetla ač jsem již dááávno dospělá. Knihy paní spisovatelky J. Wilsonové čtu velmi ráda. Od mala se mi líbí angličtí autoři píšící pro děti a mládež .
Vlastně se autorka ve své knize o těchto autorech zmiňuje.
Skvělá, skvělá. Dívky, děvčata, maminky a babičky. Doporučuji. Kdo má rád např. Táta Sekáč, Tajemná zahrada, Hra na Betsy Bowovou, Anna ze Zeleného domu,sáhněte po této knize
Nebojte se nabídnout vašim potomkům. Příběh má říz a humor. Sestry Conroyovy nemají mobily, počítače, přesto ale prožijí skvělé prázdniny. Trošíčku mně připadají jako sourozenci Walkerovi z knih A. Ransome.
Podle mého mínění, tato kniha si zaslouží 84%. Moc pěkně se četla. Pearl není hlavní postavou. Hlavní postavou je Vivien, která nás provází dějem celé knihy. Osud její rodiny, přátel od 1. světové války po konec druhé světové války nás nenechává v klidu.
Výborné čtení. Příběh je dobře napsaný a přeložený, a má "spád" . Vůbec jsem se nenudila . Nejenom, že jsem se pobavila, ale také jsem se dozvěděla zajímavosti o britské společnosti. A to poutavě napsanou formou.