saez saez komentáře u knih

Dáma s minulostí Dáma s minulostí Amanda Quick (p)

Burning Cove mi nějak přirostlo k srdci a vracet se mezi jeho trochu svérázné a trochu tajemné obyvatele je prostě radost.

29.05.2023 5 z 5

Poznáš to z polibků Poznáš to z polibků Julia Quinn

Tak tohle byla docela bžunda. Nejlepší byl konec :-)

03.04.2023 5 z 5

Čekanka Čekanka Julia Quinn

Tak tenhle díl se mi líbil nejvíc. Vždycky jsem věděla, že je na Penelope víc, než dává na odiv.

13.03.2023 5 z 5

Fantastická zvířata. Brumbálova tajemství: Úplný scénář Fantastická zvířata. Brumbálova tajemství: Úplný scénář Joanne Rowling

Skvělý scénář, dobře se mi četl, líbilo se "něco navíc" v podobě komentářů, ilustrací, grafiky... Užila jsem si návrat do kouzelnického světa a užila jsem si ten příběh.

30.01.2023 5 z 5

Ždibřich Ždibřich Richard Skolek

Jak blízký mi Ždibřich je, jsem ani netušila. :-)

"Věnováno všem, pro které je život jen špatně vyprávěným příběhem bez pointy"

14.12.2022 5 z 5

Divoký symbol Divoký symbol Patricia Briggs

Když jsi marod, není nic lepšího, než zachumlat se pod peřinu se smečkou svých oblíbených vlkodlaků :-)

08.11.2021 5 z 5

Životní šance Životní šance Jude Deveraux (p)

Co to sakra mělo být? U Deveraux jsem zvyklá na určitý standard, který sice jde v posledních letech poněkud dolů, ale tohle už je trochu moc. Knihu píše s další autorkou, což by nevadilo, ale ten koktejl, co spolu namíchaly, byl jako když kočička s pejskem pekli dort. Od všeho trochu, nic dotaženého a hlavně žádný konec. Člověk čte a najednou nic...plytké, divné, nedotažené. Takže to bude mít pokračování? Proč na to čtenáři nebyli upozorněni?

29.09.2021 1 z 5

Sňatek z rozumu Sňatek z rozumu Jayne Ann Krentz

Četla jsem zrovna něco těžkého, tak jsem musela proložit něčím lehkým. Knížka splnila očekávání, bylo to trochu napínavé i trochu sladké a rozhodně relaxační.

09.08.2021 3 z 5

Dědička Dědička Jude Deveraux (p)

Tak jsem letos o dovolené přečetla asi po šesté (za dva dny). U toho se tak pěkně odpočívá na sluníčku až si člověk spálí ... :-) Holky (kluky z pochopitelných důvodů neoslovuji), chcete něco nenáročného, vcelku vtipného, trochu sladkého a odpočinkového? Sáhněte po Deveraux. Ale pozor na čtení na slunci :-)

19.07.2021

Zvon Zvon Neal Shusterman

Docela mě mrzí, že jsem celou sérii nečetla pěkně najednou. Odstup od prvních dvou knih byl znát a bohužel trochu uškodil. Přesto byl závěr trilogie zajímavý, bavila jsem se a knihu si užila. Klidně bych snesla ještě o malinko protaženější konec. Takto si budu domýšlet, co se mi zamane.

21.05.2021 5 z 5

Dokud nás smrt nerozdělí Dokud nás smrt nerozdělí Amanda Quick (p)

Sladkost s kapkou krve :-) Příjemně napínavá oddychovka, když chcete trochu vypnout a prostě si jen užít příběh.

04.03.2021 4 z 5

Kouřový démon Kouřový démon Patricia Briggs

Právě jsem dočetla celou sérii. Tedy, spíš sežrala na posezení. Je to čtivý, docela vtipný a napínavý a skvěle se u toho vypíná hlava. Jen bych ještě potřebovala pár dalších knih.... :-)

10.08.2020 4 z 5

Malé pikantní vraždy Malé pikantní vraždy Jussi Adler-Olsen

Malé pikantní vraždičky k velké černé odpolední kávě a nezbytné zabijácké cigaretě v tom pitomém předvánočním shonu.... a můj den neměl chybu. Olsen mě nikdy nezklame :-)

30.12.2019 5 z 5

Kdo má za ušima Kdo má za ušima Marie Rejfová

Malé, milé, české. Josefína nemá chybu. Kniha je jednohubka na jedno kafe po obědě. Kéž by byla delší.

24.09.2019 5 z 5

Nové povídky Nové povídky Zdeněk Svěrák

Mám ráda Svěráka, jeho humor, jeho krásnou češtinu a schopnost pro čtenáře vytvořit prostor k zastavení se v tom rychle se točícím světě a tichému zamyšlení.

11.09.2019 5 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Víkendová kniha, líbila se mi.
Moc by mě zajímalo, co má teď Francis na zádech.

07.01.2019 5 z 5

Ostrý řez Ostrý řez Jeffery Deaver

Předposlední kniha slibovala a naznačovala jak nám slavná dvojka (trojka, když počítám i Thoma) přijede vyšetřovat do Prahy.... a ono nic! Nicméně, staré známe prostředí New Yorku a zcela nová a zajímavá oblast poznání mě dokázala vcelku uspokojit. Deaver je léta má vánoční dárková klasika (díky synu) a tak jsme společně opět slavili svátky a doufám, že je spolu oslavíme i v roce 2019 :-)

02.01.2019 5 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Tak jsme to sežrali (knihu i návnadu autorům) a teď si počkáme až se jim uráčí napsat pokračování. Protože potřebujeme vědět co bude dál. Co má ten dvoumetrovej chlápek za lubem? Zachrání někdo zoufalou vílu? A co Joona, Lumi, Valeria?

07.11.2018 4 z 5

Odposlechnuto v Praze Odposlechnuto v Praze kolektiv autorů

Kniha která rozesměje, potěší, rozněžní, pobaví a pomáhá dobré věci. Patří k těm, ke kterým se budete vracet. Díky Srdcaři :-)

27.09.2018 5 z 5

Návrat za úplňku Návrat za úplňku Fan Vavřincová (p)

Fan Vavřincová je moje srdcovka. Má vždy pěkně vystavěný příběh, krásnou češtinu, srozumitelnou zápletku a voní nostalgií.

24.07.2018 5 z 5