Safrika Safrika komentáře u knih

Nebuď p*ča aneb Jak (ne)pracovat s dětmi: Příběhy z ústavní péče Nebuď p*ča aneb Jak (ne)pracovat s dětmi: Příběhy z ústavní péče Tomáš Morávek

Tohle se mi opravdu libilo, cetlo se moc dobre, takze za vecer precteno. Dekuji za takovyto pohled na ustavni peci, protoze spousta z nas nema vubec povedomi, co se tam muze odehravat. Vyvolavalo to ve me hrozne pocity.

02.12.2023 5 z 5

Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Tento dil jsem cetla jen z duvodu, abych vedela jak to dopadne, kdyz prvni dil byl useknuty uprostred. Cetlo se dobre, pribeh fajn, ale uz jsem na tohle stara :).

01.11.2023 3 z 5

Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

Cetlo se mi dobre,sem tam jsem trosku proletela text na strance, kde vim, ze mi nic podstatneho neuteklo, dalsi dil jsem cist uplne asi ted nechtela, ale abych vedela co bylo dal, tak budu muset

05.10.2023 3 z 5

Andělé smrti Andělé smrti Patricia Gibney

Cetlo se mi celkem fajn, asi jsem od toho cekala vice. Lottie me docela stvala, uz jen tim, jak furt vyhazovala jidlo a celkove zivotnim pristupem

26.09.2023 3 z 5

Učitelka angličtiny Učitelka angličtiny Magda Váňová

Zaujalo me temer od zacatku, byla tam jedna bomba za druhou. Hodne mi lezela v hlave, ale konec mi prisel takovy utahany.

22.09.2023 4 z 5

Velký Gatsby Velký Gatsby Francis Scott Fitzgerald

No tak opet a zase jsem narazila na klasiku, ktera mi nic nerika :( neodlozila jsem, docetla, uniklo mi snad vse co chtel autor sdelit.

07.09.2023 2 z 5

Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Kniha se mi libila, ale hrozne mi pripominala knihu, kterou jsem uz cetla kazdopadne to jak je psana, tak uz je to vazne pro pubertacky a ne pro me :)

29.08.2023 3 z 5

Sekta Sekta Mariette Lindstein

Jak se vsechno dokaze celkem rychle zmenit a jak lide dokazi necemu bezmezne verit mazec jeste kdyz si predstavim,ze autorka zila sama v sekte 25!!! let? Silene.

27.08.2023 3 z 5

Pořád jsem to já Pořád jsem to já Lisa Genova

Docteno cca 90 stran nez me to chytilo, ale dobre, zajimave a jsem rada, ze se to me a ani nikoho z mych blizkych primo netyka..

15.08.2023 3 z 5

Atlas: Otcův příběh Atlas: Otcův příběh Lucinda Riley

Tak konecne jsem dostala odpovedi, po kterych jsem touzila :), kazdopadne mi v tom neco chybelo. Krasne napsano, cetlo se skvele, ale

05.08.2023 4 z 5

Kouzlo všité do šatů Kouzlo všité do šatů Barbara Davis

Kniha se mi libila, chvilemi jsem byla nedockava a zvedava,jak se to dale vyvine :), pekne to nakonec bylo.

21.06.2023 4 z 5

Sestra Luny Sestra Luny Lucinda Riley

Tento dil mi prisel takovy slabsi, docela predvidatelny, nevim. Uvidime co prinese dalsi dil.

04.06.2023 3 z 5

Jestli to řekneš... Jestli to řekneš... Gregg Olsen

Necetlo se to spatne, ale prislo mi to strasne, ale strasne, zdlouhave konec uz byl sviznejsi a zajimavejsi.

13.05.2023 3 z 5

Zuby Zuby Wojciech Grajkowski

Paradni, moc se nam libilo. Krasne znazornuje, jak probiha navsteva zubare i vyvoj zubu. Za nas skvele a hlavne v pravy cas :)

08.05.2023

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Libilo se mi, zaver jsem temer uhodla, tak me to potesilo. Cetla se rychle a prijemne, casem zkusim dalsi.

09.04.2023 3 z 5

Čtyři vichry Čtyři vichry Kristin Hannah

Miluji tuto autorku, ma paradni knihy. Tato byla take dobra, jen me nechytla tak jako jeji jina dila, byla takova slabsi.

27.03.2023 3 z 5

Muž, který maloval mandlovníky Muž, který maloval mandlovníky Johannes Mario Simmel

Zajimavy pribeh, ktery by mohl byt asi lepe propracovany. Konec temer nezajimavy, ale rychlovka na precteni.

10.03.2023 3 z 5

To kvůli mně ... se máma zlobí To kvůli mně ... se máma zlobí Martina Drijverová

Silne, realne, nepredstavitelne pro mne. Nikdy bych nechtela zazit a nastesti neznam nikoho, koho by se tykalo. Nebudme slepi a lhostejni.

09.03.2023 5 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Slabsi nez prvni dil, chvilkama takove zdlouhave, ale jinak to bylo fajn a libilo se mi to. Chybelo mi tam vice vzruseni.

24.02.2023 3 z 5

Hvězdy na cestě Hvězdy na cestě Karin Krajčo Babinská

Tohle byla kniha, kterou jsem doslova zrala. Kniha, kde jsem chtela, aby byla spon dvakrat tak delsi, aby proste neskoncila. Cekala jsem stastny konec, ale vlastne se bez nej obejdu :)

04.02.2023 5 z 5