Safrika Safrika komentáře u knih

Závity ulit Závity ulit Martina Málková

Tak tohle jsem si vazne moc uzila! Bylo to uplne super, bavila jsem se celou knihu, takze moc dekuji a jen tak dale!

10.03.2025 5 z 5

Není úniku Není úniku Yrsa Sigurðardóttir

Konec me trosku prekvapil, celkove se cetlo dobre, jen jsem od toho cekala asi vice, kdyz se o tom tolik mluvi. Uvidime v dalsich dilech.

10.03.2025 3 z 5

Odložené dítě Odložené dítě Jess Ryder

Kniha byla celkem fajn, jen jsem porad cekala, ze se to nejak rozjede a vtahne me to, ale to se nestalo, skoda.

26.02.2025 3 z 5

Tam, kde nejsi Tam, kde nejsi Lenka Sadílková

Tohle bylo uplne super, zacetla jsem se jako nic a potrebovala jsem hned vedet, jak to dopadne. Jedine co mi tam vadilo, tak jmena kamaradu, nesedela mi tam.

18.02.2025 5 z 5

Andílek Andílek Lucinda Berry

Jo, tohle bylo dobre. Precteno behem par hodin, cetlo se rychle a pribeh byl velmi poutavy. Silene… jeste kdyz autorka cerpa nejspise ze sve predchozi prace…

16.02.2025 4.5 z 5

Strom čarodějnic Strom čarodějnic Elena Collins (p)

Zavidela jsem Selene, jak mohla odjet na venkov a osvobodit se od mesta, linka s Grace byla taky dobra, moc smutna…vsechno je to vzdy o lidech, hrozna doba.

14.02.2025 3.5 z 5

Až se tě život zeptá Až se tě život zeptá Cecelia Ahern

Kniha byla super, paradni :), vylozene jsem se u ni opravdu bavila. Skvela odreagovacka, takzr za me doporucuji.

08.02.2025 4 z 5

Purpurea Purpurea Adalyn Grace

Kniha se mi cetla dobre, rychle, bavila jsem se u ni. Sem tam me obtezovala nejaka chyba v textu, ale v ramci moznosti dobre. Jsem zvedava, zda bude treti dil :)

03.02.2025 4 z 5

Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Daniel Krejčík

Knihu jsem precetla za jedno odpoledne, takze parada. Cetla se skvele, moc se mi libila. Tesim se na Danovo Hajemstvi :)

02.02.2025 4 z 5

Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

Jsem smutna.. na knihu jsem se tesila, vylozene jsem si ji musela precist, protoze autorku mam moc rada a cetla jsem vsechny jeji knihy a musim rict, ze tahle nebyla uplne podle meho gusta. Byla dobra, o tom zadna, ale ... Kazdopadne se budu tesit na dalsi dila :).

27.01.2025 3 z 5

Hospůdka v Praze Hospůdka v Praze Julie Caplin

Na knihu jsem se hodne moc tesila. Cetla se dobre, rychle, jen mi to prislo takove odflaknute. Kazdopadne z tohoto dilu jsem nepocitovala potrebu vydat se na dane misto, skoda.

27.01.2025 3.5 z 5

O díře z trychtýře O díře z trychtýře Petr Stančík

Tohle bylo neco :), dcera cetla ze zacatku sama, ale text moc nechapala, tak jsme se do toho pustily spolecne a neuveritelne jsme se nasmaly. Bozi, dekuji!

26.01.2025 5 z 5

Skryté obrázky Skryté obrázky Jason Rekulak

Cekal jsem, ze se u toho budu nejak bat a nic :), jinak dobre se to cetlo, libilo se mi to.

24.01.2025 3 z 5

Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Kniha se mi moc libila, bavila me, takze parada, ale ten skvely pocit mi vzdycky pokazily chyby v textu… hrozne… bavim se, ctu, smeju se a najednou veta, ktera nedava smysl, pripadne zamena jmena… chjo :(

14.01.2025 4 z 5

Ještě jsme se nepotkali Ještě jsme se nepotkali Sophie Cousens

Takova fajna oddechovka, nenarocna, mila. Cetla se rychle a bez problemu.

07.01.2025 3 z 5

Křehké srdce Křehké srdce Mona Kasten

Tento dil se mi libil o kousek vice nez prvni. Rychlovka, pohodicka, treba si prectu pak i dalsi, pokud nejake vyjdou.

30.12.2024 3.5 z 5

Ztracena v čase Ztracena v čase Lucie Kunešová

Takova fajna rychla oddechovka, spise takova pohadka, ale jinak pekna.

28.12.2024 3.5 z 5

Dôvera Dôvera Michaela Brnková

Rychlovka, cetlo se mi skvele, tento dil byl kazdopadne trosku slabsi, ale i tak jsem se u nej bavila a uzila si ho paradne. Jeste trojka (az bude v cestine) uz se tesim :)

12.10.2024 4 z 5

Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Tohle bylo uplne super, hrozne me to bavlilo, takze precteno behem par hodin a jeste s velkou chuti. Uz jedu druhy dil a jsem nadsena uplne stejne. Vic takovych knih bych potrebovala, je to pro me luxusni relax.

10.10.2024 5 z 5

Sudetský dům: Jaro - léto 1945 Sudetský dům: Jaro - léto 1945 Štěpán Javůrek

Hrozne moc se mi libilo, behem par dni se pustim do dalsiho dilu. Kniha ve me vyvolala hromadu pocitu, dekuji.

07.10.2024 5 z 5