Safrika

Tak tohle jsem si vazne moc uzila! Bylo to uplne super, bavila jsem se celou knihu, takze moc dekuji a jen tak dale!

Konec me trosku prekvapil, celkove se cetlo dobre, jen jsem od toho cekala asi vice, kdyz se o tom tolik mluvi. Uvidime v dalsich dilech.

Kniha byla celkem fajn, jen jsem porad cekala, ze se to nejak rozjede a vtahne me to, ale to se nestalo, skoda.

Tohle bylo uplne super, zacetla jsem se jako nic a potrebovala jsem hned vedet, jak to dopadne. Jedine co mi tam vadilo, tak jmena kamaradu, nesedela mi tam.

Jo, tohle bylo dobre. Precteno behem par hodin, cetlo se rychle a pribeh byl velmi poutavy. Silene… jeste kdyz autorka cerpa nejspise ze sve predchozi prace…

Zavidela jsem Selene, jak mohla odjet na venkov a osvobodit se od mesta, linka s Grace byla taky dobra, moc smutna…vsechno je to vzdy o lidech, hrozna doba.

Kniha byla super, paradni :), vylozene jsem se u ni opravdu bavila. Skvela odreagovacka, takzr za me doporucuji.

Kniha se mi cetla dobre, rychle, bavila jsem se u ni. Sem tam me obtezovala nejaka chyba v textu, ale v ramci moznosti dobre. Jsem zvedava, zda bude treti dil :)

Knihu jsem precetla za jedno odpoledne, takze parada. Cetla se skvele, moc se mi libila. Tesim se na Danovo Hajemstvi :)

Jsem smutna.. na knihu jsem se tesila, vylozene jsem si ji musela precist, protoze autorku mam moc rada a cetla jsem vsechny jeji knihy a musim rict, ze tahle nebyla uplne podle meho gusta. Byla dobra, o tom zadna, ale ... Kazdopadne se budu tesit na dalsi dila :).

Na knihu jsem se hodne moc tesila. Cetla se dobre, rychle, jen mi to prislo takove odflaknute. Kazdopadne z tohoto dilu jsem nepocitovala potrebu vydat se na dane misto, skoda.

Tohle bylo neco :), dcera cetla ze zacatku sama, ale text moc nechapala, tak jsme se do toho pustily spolecne a neuveritelne jsme se nasmaly. Bozi, dekuji!

Cekal jsem, ze se u toho budu nejak bat a nic :), jinak dobre se to cetlo, libilo se mi to.

Kniha se mi moc libila, bavila me, takze parada, ale ten skvely pocit mi vzdycky pokazily chyby v textu… hrozne… bavim se, ctu, smeju se a najednou veta, ktera nedava smysl, pripadne zamena jmena… chjo :(

Takova fajna oddechovka, nenarocna, mila. Cetla se rychle a bez problemu.

Tento dil se mi libil o kousek vice nez prvni. Rychlovka, pohodicka, treba si prectu pak i dalsi, pokud nejake vyjdou.

Takova fajna rychla oddechovka, spise takova pohadka, ale jinak pekna.

Rychlovka, cetlo se mi skvele, tento dil byl kazdopadne trosku slabsi, ale i tak jsem se u nej bavila a uzila si ho paradne. Jeste trojka (az bude v cestine) uz se tesim :)

Tohle bylo uplne super, hrozne me to bavlilo, takze precteno behem par hodin a jeste s velkou chuti. Uz jedu druhy dil a jsem nadsena uplne stejne. Vic takovych knih bych potrebovala, je to pro me luxusni relax.

Hrozne moc se mi libilo, behem par dni se pustim do dalsiho dilu. Kniha ve me vyvolala hromadu pocitu, dekuji.