Safrika komentáře u knih
Drsne.. konec byl pro me docela utnuty, ale na celkovy dojem to vliv nemelo. Ctive a pribeh hrozny.
Uzasna kniha,uplne me nadchla,cetla se paradne,napinavy pribeh,akce,spad. Za me urcite ano
Paradni kniha, cetla se sama, napinavy pribeh, ve kterem jsem do posledni chvile nevedela, kdo za tim stoji :), takze se tesim na dalsi dily.
Pekna kniha, cetla se sama a rychle, velice zajimavy pribeh. Je to pekny pocit, kdyz po techto zkusenostech dokazali Lale a Gita “normalne” zit.
Cetla se dobre, konec me neprekvapil, jak bych cekala. Mohlo to mit vetsi spad, ale jinak pohodovka.
Na knihu jsem se moc tesila, dokonce mi cekaci doba v knihovne ukazovala 3 roky cekani... napsana je pekne, pocitove taky super (mnohokrat zahrala - jsem z Ostravy), takovy zivotni pribeh, ktery me nijak neprekvapil, takze pocitove za me - prumer.
Rychlovka, prvni dil se mi libil vice, ale fajne, uvidime jake budou dalsi dily :).
Zajimavy pribeh, dobra skupinka mladych lidi, ale kazdopadne jsem cekala asi neco vice pri tomto hodnoceni :), ale libila se mi.
Super, ctive, promyslene. Libilo se mi a tesim se na dalsi dily.
Hodne silny pribeh, ktery me zaujal od zacatku do konce. Budu na nej jeste nejakou dobu myslet. Doporucuji.
Za me super, kniha me uplne pohltila a cetla se mi neuveritelne rychle.
Krasne ctiva knizka ze zivota, bavila me a odpocinula jsem si u ni.
Dosla jsem do pulky a uvazovala,ze knihu odlozim, protoze me nebavila... ale pokracovala jsem a pak to konecne zacalo byt zajimave, tak jsem rada, ze jsem ji neodlozila. Otec ve me vyvolaval nenavistne pocity.
Cetlo se dobre, tento dil mi prisel takovy docela slabsi na to, ze byl posledni v serii...
Četla se dobře, název mluví za vše, takže za mě dobré :), chystám se na poslední díl.
Az do konce jsem cekala,ze se to nejak rozjede... zdlouhave a pro me nezazivne ani zabavne :(
Knihu jsem precetla rychle,az do konce jsem nevedela co se stalo :), takze za me fajne! Tesim se na dalsi dily
Cetla se dobre,byla slabsi nez ostatni a konec mi prisel mega ustrihnuty...
Skvela kniha,cetlo se samo,za ty chyby bych zabijela,ale za to autorka nemuze. Poslednich par stran jsem doslova prorvala..., budu o ni urcite dost premyslet. Doporucuji.