Safrika Safrika komentáře u knih

Šikmý kostel 2 Šikmý kostel 2 Karin Lednická

Kniha se mi libila vice nez prvni dil :), cetla se mi dobre a tesim se po posledni strance na dalsi dil!

18.11.2022 4 z 5

Májové růže Májové růže Dot Hutchison

Fajne,zacetla jsem se rychle,pribeh se mi libil,akorat ten konec mi vzdycky prijde takovy sup sup..

03.11.2022 3 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Super, pribehy chytlave, ze zivota. Jak ja byla u dvou nastvana na partnera … dekuji, zkusim dalsi od autorky.

29.10.2022 4 z 5

Dítě třetí říše Dítě třetí říše Mandy Robotham

Zajimava myslenka, precteno celkem rychle, libilo se mi.

24.10.2022 3 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Cetlo se moc dobre, pribeh me bavil,jen jsem cekala trosku vice :). Urcite si od autorky jeste neco prectu.

16.10.2022 4 z 5

Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

Bavilo me to, nic brutalniho celkem, cetla se rychle a dobre, tak uvidime jaky bude dalsi dil.

10.10.2022 4 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Za me parada. Od zacatku do konce chytlave, vtipne, prijemne. Moc se mi libilo.

30.09.2022 5 z 5

Kiliánovo tajemství Kiliánovo tajemství Ester Davidová

Uzasne! Moc jsem si ji pri cteni holkam uzila, moc dekuji!

21.09.2022 5 z 5

Pacient Pacient Sebastian Fitzek

Nebylo to spatne, ale uplna pecka to zase uplne nebyla.

21.09.2022 3 z 5

Tajemství Malinové hůrky Tajemství Malinové hůrky Martin Holexa

Parada! Chytilo me hned od zacatku a porad jsem mela nutkani pokracovat, protoze jsem byla zvedava, jak to bude dal. Krasne, zasmala jsem se a i na slzy doslo. Dekuji!

21.06.2022 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Tak tohle urcite ano! Psane zajimavym stylem,chytlavy pribeh. Jeste ted se zlobim na cely svet. Takze ja mohu doporucit.

28.04.2021 5 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Fajne cteni,melo to spad a bylo to pro me zajimave. Tesim se na dalsi dily, tak jako u Eriky.

22.04.2021 4 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Zajimavy pribeh opustene divky, kde predsudky hraji jednu z hlavnich roli... vsichni jsme se s nimi urcite setkali, urcite k zamysleni.

14.04.2021 3 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Takova normalni oddechovka, sem tam me situace prekvapila, ale verim, ze dalsi dily nezklamou :).

09.03.2021 3 z 5

Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Ach... to se mi libilo :), cca od strany 300 a dale jsem se usmivala. Cetla se mi velmi dobre,takze pokud si chcete oddechnout,vypnout a ponorit se do drivejsi doby, kde byly zeny i znacne znevyhodneny, tak hura do toho.

07.02.2021 5 z 5

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Opet silny pribeh... jen mam pocit,ze byl spise takovy prumerny... cekala jsem od nej vice, vice informaci ohledne Mengeleho a jeho praktik nez “omacky” kolem :(. Kazdopadne hrozne, nikomu nepreji zazit a nejspise ani nikdy nepochopim,jak k tomu mohlo dochazet :(.

30.01.2021 4 z 5

Nemusíš! Nemusíš! Dagmar Digma Čechová

Četla se přijemně, příběh byl fajn.

14.01.2021 3 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Hrozné čím si musela projít a přesto to přežila. Nedokážu pochopit, jak se něco takového mohlo stát... proč se to dělo...

24.11.2020 4 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Pěkný příběh, takové mám ráda, i slza ukápla. Rozhodně k zamyšlení na svým životem :).

24.10.2020 4 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Za me takovy docela prumerny, utahany pribeh... snad dalsi knihy budou lepsi.

14.10.2020 3 z 5