Safrika komentáře u knih
Pro mě nejlepší díl z této trilogie, smála jsem se, usmívala a sem tam mi ukápla i slza. Moc pěkné.
Tento díl se mi líbíl nejméně z této trilogie, ale i tak byl skvělý.
Další příjemná knížka, mám ráda styl psaní Nory Roberts :), akorát je to další knížka, která je svou pointou celkem dost podobná, alespoň pocitově.
Uzasna knizka, dlouho jsem se tak nenasmala a dlouho me nic tak neprekvapilo. Prvni cast super, druha taky, treti uz byla takova docela nudna a varena z vody. Kazdopadne jako rozptyleni doporucuji :).
Zajímavá kniha, která mě nutí přemýšlet, zda je opravdu nutné vrstvit statky... :)
Super! Precteno rychle, s usmevem na rtu, tesim se na dalsi dil, ktery mi lezi na nocnim stolku :). Prekvapuje me, jak autorka dokaze skvele navodit atmosferu.
Souhlasim s tvrzenim nize, ze jsem strasne stastna, ze ziji v CR! To co se s zenami deje tam.. nechci tomu verit :(.
Uzasna knina, vtipna, romanticka, moc pekne se cte :). Za me urcite ano! Precetla jsem ji temer jednim dechem.
Kdyz si uvedomim, ze se toto delo docela nedavno.... beha mi mraz po zadech!
Knizka se mi libila, dokonce jsou tam i vtipne pasaze. Dokonce jeste ted (cca po vice jak tydnu) se k ni v myslenkach vracim. Jedine co mi vadilo, tak dialekt... :)
Zamilovala jsem se do teto knihy. Myslim si, ze do teto knihy clovek musi vnitrne dozrat a take zalezi na jeho vnitrnim rozpolozeni, aby se mu dobre cetla. Takze za me rozhodne ano.
Moje první fantasy kniha :), musím říct, že jsem si vybrala moc dobře! Zamilovala jsem se do tohoto příběhu a těším se na další hromadu dílů :)