Safrika komentáře u knih
Prvnich sto stran se mi necetlo nejlip,styl mi nevyhovuje,pak uz jsem si “zvykla”,ale ani tak me kniha (pribeh) nejak extra nenadchl... takze mozna jeste nekdy neco zkusim,ale v nejblizsi dobe urcite ne
Kniha se mi libila,cetla se paradne,klobouk dolu pred osudem.
Opet fajny dil :), za me Bryndza dobre :), takze ja muzu doporucit a jdu do dalsich dilu :)
Fajne,knizka byla dobra,cetla se rychle a sama. Mike me prekvapila,do posledni chvile jsem vraha netusila,takze doporucuji :).
Za me urcite ano! Cetlo se samo a velmi prirozene. Rozhodne me nuti k zamysleni.
Od knihy jsem čekala daleko více... (byla jsem navnazena Vypravěčkou...). Četla se rychle, ale nijak zvlášť nepřekvapila :(.
Posledních sto stran se mi četlo dobře, jinak mě kniha extra nezaujala...
Tak po prvnim dile tohle byla pro me pecka! Skvele! Cte se samo,clovek se tesi,jak se to dal posune a co se dozvi! Za me urcite ano! A jdu na treti!!! Wooohooo
Kniha fajna,misty zdlouhava,jindy hodne zajimava,libila se mi,uvidime co prinesou dalsi 3 dily :).
Hrozna doba,jen doufam a pevne verim,ze lide nezapomenou... vice takovych lidi,kteri o tomto dokazi otevrene mluvit.
Ke konci jsem parkrat vyvalila oci prekvapenim :), takze za me super fajne.
Cetla se paradne, zaujala me hned od zacatku, takze Nesbo opet nezklamal.
Fajne,jen ten sex je uz vazne nudny a zdlouhavy... uvidime co prinese dalsi dil.
Za me jednoznacne ano :), bavila jsem se od zacatku do konce,cetla se paradne. Uz mam v ruce dalsi dil :).
Pěkná kniha, četla se téměř sama, sem tam místečko, které bylo zdlouhavé a konec mi přišel takový šup šup...