Safrika Safrika komentáře u knih

Gerda: Příběh moře a odvahy Gerda: Příběh moře a odvahy Adrián Macho

Nadherne ilustrace, krasny ctivy a naucny pribeh. Moc se nam libilo.

17.01.2023 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Bylo to naprosto skvele, jen kolem strany cca 350 nastala situace, ktera se mi nelibila a od te doby me nadseni trochu opadlo, jinak by dostala kniha 5 hvezd. Skoda,ale jinak jsem si to paradne uzila.

16.01.2023 4 z 5

Stanice odložených lásek Stanice odložených lásek Hana Marie Körnerová (p)

Nechtela bych se dostat do techto situaci, ale tak to nejspise drive byvalo (bohuzel), ten tlak a pomluvy… hlavne ten pocit: “co tomu reknou lidi” je ve starsi generaci dodnes… kazdy by si mel zamest pred svym prahem a nesoudit. Jsem rada, ze aspon jedna z holek mela ve finale stastny zivot

14.01.2023 3 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Precteno rychle, takove chmurne, jsem rada, ze neziji na vesnici. Kazdopadne jsem se hned od zacatku do deje ponorila, primo vse ze zivota. Smutne, ale opravdu vice nez realne.

12.01.2023 3 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Precteni za dva vecery. Ach… na tohle nebudu nikdy stara… po chmurnych knihach jsem tohle potrebovala, tesim se na dalsi dily.

10.01.2023 4 z 5

A každé ráno je cesta domů delší a delší A každé ráno je cesta domů delší a delší Fredrik Backman

Rychlovka, budu o ni casto premyslet. Moc pekne napsano, dekuji!

08.01.2023 4 z 5

Ztracená sezóna Ztracená sezóna Dot Hutchison

Moc se mi tento dil libil, byl skvelym zakoncenim. Precteno temer hned. Za me? Vsechny 4 dily za to stalo.

07.01.2023 4 z 5

Kyselé třešně Kyselé třešně Lenka Chalupová

Zdlouhave, depresivni. Musim si ted od autorky odpocinout.

04.01.2023 3 z 5

Velká samota Velká samota Kristin Hannah

Zacatek me nejak nebral,ale pak se mi povedlo ponorit se do deje a cetla se sama. Konec jsem probrecela , moc se mi libila.

01.01.2023 5 z 5

Slzy a smiech Slzy a smiech Táňa Keleová-Vasilková

Super! Moc se mi libila, precetla jsem rychle. Protivna a zla jsem byla casto , slzy taky tekly.

27.12.2022 4 z 5

Chůva Chůva Gilly Macmillan

Super! Moc se mi pribeh libil a moc me bavil od zacatku do konce, takze urcite zkusim dalsi od autorky :).

20.12.2022 4 z 5

Anežka Anežka Viktorie Hanišová

Cetla se mi dobre, jen na me chvilemi pusobilo zmatene a konec to vlastne nemelo zadny. Kazdopadne to ve me vyvolalo pocit, ze takhle bych se ke svym detem chovat nechtela.

20.12.2022 3 z 5

Ostrov žen moře Ostrov žen moře Lisa See

Hrozne zdlouhave, na me opravdu dost… posledni stranky jsem probrecela, casem zkusim i jinou od autorky. Kazdopadne mi v hlave zustala, v noci jsem diky ni mela i zly sen a par noci se me myslenky do pribehu vracely.

13.12.2022 3 z 5

Letní děti Letní děti Dot Hutchison

Libilo se mi vice nez predchozi dil. Ctive a melo to i spad. Tak hura na posledni dil.

04.12.2022 4 z 5

Pomněnkové matky Pomněnkové matky Lenka Chalupová

Precteno za dva vecery, rychlovka. Smutne,tak nejak jsem porad doufala ve stastny konec? :(

30.11.2022 3 z 5

Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Cetla se mi velmi dobre, rychle, mam spoustu otazek a zadne odpovedi :(.

29.11.2022 3 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Cetlo se perfektne! Nechci ani pomyslet, ze by to mohla byt pravda a Ti druzi existuji…

25.11.2022 3 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Kniha pekna, ale Colleen to umi i lepe :).

22.11.2022 3 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Fajne, cetlo se mega rychle, konec mi vykouzlil usmev na rtech.

19.11.2022 3 z 5

Šikmý kostel 2 Šikmý kostel 2 Karin Lednická

Kniha se mi libila vice nez prvni dil :), cetla se mi dobre a tesim se po posledni strance na dalsi dil!

18.11.2022 4 z 5